La multi ani fulguleti! (6)
Raspunsuri - Pagina 12
saryta spune:
Donia-multumim .Fetele se inteleg bine numai cand vor - Andra are o problema cu Sara si invers, au momente cand s-ar strange de gat si momente cand se joaca si fac lectii ... in schimb Toni e f pasnica si nu supara pe nimeni, mai are si ea uneori unele ifose, dar ii trec repede.Toata lumea ma intreaba daca i-am facut suvite Saritei , dar ii seamana tatalui meu. Si da este si o poza cu mine mireasa ... cam naspa poza, dar de acu 13 ani ce pretentii sa mai am.
kikineata spune:
Saryta, exact aceleasi remarci ca ale Doniei, citind ce a scris ea am vazut ca stam cam la fel cu spiritul de observatie. Parul Sarei tale m-a dat pe spate, Doamneee ce furmos e. In realitate cred ca e si mai si. Si evident te-am vazut mireasa, pai tu fato , cele trei mandre te-au intinerit si infrumusetat si mai mult. Imi plac pozele in care sunteti toate. Si ce? Sunteti in casa noua aia cu dulapuri roz? Sa-ti traiasca Antonia, dulce e..si zici ca e si pasnica
ruxandra_sb spune:
La multi ani Stephanie si Isabel!
Mamaana, sa-ti traiasca mandrele!
La multi si ani P!
si tuturor celorlalti fulguleti sarbatoriti!
Kikineata, nu se mai deschide linkul.
Saryta, toate 3 fetele tale sunt frumoase.. dar Sara e
Donia.. zici ca la voi a nins deja?
La nu ninge nici macar la munte
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
porumbita80 spune:
La multi ani Stephanie si Isabel!
La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care nu i-am felicitat. Sa fiti sanatosi si norocosi.
Noi bine cu totii, bebelina este o scumpica pe zi ce trece o iubesc tot mai mult, baietii si ei foarte iuubareti cu ea ,mai ales Mario.
kikineata mea placut rochita printesei tale aia cu miky mouse, o imbraci super mereu si ce par frumos are domnita... sa fiti sanatosele.
Saryta mereu te admiram ca mamica a trei domnisoare si ma gandeam la tine oare cum te descurci nu am visat niciodata sa fiu in postura de 3 copii, dar nu-i chear asa strasnic. Fetele tale ca deobicei sunt la inaltime. Imi place ca se simte la voi acolo o atmsofera plina de prietenie.
V-am pupat aveti grija de voi.
danita spune:
la multi ani , printeselor !!! sa traiti sa cresteti marii !!!
noi suntem intr-o dilema , maine cred ca o voi suna pe lizzy sa imi dea solutia ......sa mergem/sa nu mergem ??
pupix
D
Donia spune:
mamaana, sa va traiasca si sa va infloreasca papusile.
La multi ani Stephanie si Isalbelle!
dianocica, sa aveti parte de multe bucurii pe langa minunatul vostru!
La multi ani D!
ruxandra, da, a nins, dar nu s-a pus, iar acum sunt 15 grade Copiii sunt afara in hanorace si joaca baschet, halal iarna. Da' nu-mi pare rau, n-am nimic impotriva sa mai aman inghetul pentru cateva zile.
Lavinia_P spune:
Seara buna!
LA MULTI ANI FRUMOSI
Dl.P
Oana
Stephanie&Isabel
DD mic
Donia,
Mie mi-e teama ca pierdem iarna de la an la an...Mihaita ma intreaba zilnic cand vine,de ce zic ca e iarna daca nu ninge,etc... -asa ca eu invidiez iernile voastre..
Cand am citit de laringita lui C mi-am adus aminte de pompierii tai..de fapt de cate ori vad prin filme ca vin pompieri ma gandesc la tine..
Saryta,
Frumoase fete ai!Si torturile presupun ca tu le-ai facut..aratau super!
Kiki
Si eu am cautat in dex "zdroaba"-chiar e prima data cand il aud..:)
iulia-stefy spune:
Va ofer o felie de tort si
Va las si o fierbinte....
Si nu in ultimul rand urez si eu tuturor sarbatoritilor ce au fost si vor veni La multi ani!
Yagmur spune:
Iarasi ratez sarbatoriti dar le urez acum La multi ani: Isabel si Stephanie, Iulia, Oana si D mic :) sper ca nu am uitat pe cineva.
Dupa zilele libere de primavara sunt destul de obosita si desconcentrata .
Dar a fost minunat sa petrec timpul cu Luca si chiar ne-a distrat: am fost la parada, am urcat in arcul de triumf, am fost in parc, ne-am intalnit cu prietenii...
Dar a trecut repede; acm iarasi la munca, unde nu-mi place si imi tot caut de munca si sper ca la anul sa fie mai bine din acest punct de vedere...
Am vazut pozele Sarytei: frumoase sunteti indradevar :).
O saptamana frumoasa tuturor
Yagmur si Luca