--> --> -->

La multi ani fulguleti! (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, P! danita m-am prins cine e Paul carora toate fetele ii tot ureaza
Si ca sa te anunt, ca nu-i vremea pierduta, io tot din cauza ca am fost o zdroaba, de fapt mai multe zdroabe (m-am uitat in Dex sa vaz ce-nseamna dar nush dc exista plural) acu io mi-s varza inca dupa 2 sapt de boala, tuse, muci, dureri de gatzi, cu tot cu antibioticu' meu cu tot. Asha ca nu baga viteza mare
Si nu vreau nika sa ma-ndulcesc decat un Fervex ca in rest cam rad din frigider tot ce prind in ultima lunga vreme.

PS. Dc descopera careva elixirul sanatatii adik fara muci, stranut si tuse sa ma abordeze. Si Donia, nu pe FB ca io-s de moda veche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

la multi ani Mihaita!
la multi ani P!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Tudor si Oana
Sa fiti sanatosi, destepti si fericiti!
Danita, Dia sa va traiasca puiutii si sa aveti multe bucurii!
La multi ani cu sanatate tuturor fulguletilor sarbatoriti zilele trcute, iar pentru mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dl. P (mi-e drag de mor ca ii zici asa)

oana

sa va dea DD tot binele din lume, sanatate si bucurii si noroc si fericire

gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

vai gascutza veniti la praji si tort !! praji = minieclere cu crema de cioco si de vanilie si tort mousse :) . va rugam sa poftiti si la sampanie si sa ne veselim ca uite asa zi dupa zi a mai trecut un an si am implinit 5 . Nu imi vine sa cred si cred ca nu sunt singura care gandeste asa .... si va urez sa ne intalnim si peste 5 si peste 15 dar si peste 50 .....sa fim sanatosi cu totii si impreunaaa !!

pupici si LA MULTI ANI !!!

D cu P :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani, dl P! multa sanatate si multe bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Cateva poze recente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei cu sanatate si noroc, multa fericire si impliniri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor din viata noastra! Sa fie sanatosi si fericiti!

La multi ani Tudor, Oana, Ada si Kaan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani dl.P! danita, sa-ti traiasca baiatul si sa aveti parte de multe bucurii!

Eu ma uit pe geam la prima ninsoare de anul asta... si nu-mi vine sa cred, da' nici nu pot sa spun ca-mi pare rau. C asa s-a bucurat sa vada fulgii de zapada, ca m-a facut si pe mine sa ma bucur. Oricum, am avut o toamna frumoasa, nu pot sa ma plang, acum e binevenita si iarna.

kikineata, ce mi-a placut casuta pe care a primit-o garga, drept sa spun cred ca m-as juca si eu cu ea vreo ora. Gata, e timpul sa scot de la naftalina castelul copiilor, cu tot cu mobila si omuleti.
Nici eu cu facebooku', inca nu am cont si sunt curioasa cat mai rezist, ca ma preseaza R...

saryta, ai nu trei fete, ci trei flori, si tu esti a patra. Cum se impaca fetele intre ele?
Ce seamana Toni cu tine. Iar Sara are asa o nuanta deosebita de blond. Si te-am vazut mireasa?

Mergi la inceput