Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
yasmi, eu nu stiu ce sfat sa-ti zic cu parchetul..mie mi se par prea incarcate modelele astea la care se vad dungi, m-ar durea okii..pe langa cele de imbinare ale parchetului..dar e chestie de gusturi, asa sunt eu, mai clasica..
oricum pozele puse de tine sunt superbe..scarile imi plac la nebunie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota MADA, tu ii zici lui Cristi "iubitul mami?"... incerc si eu o traducere... ![]() ![]() mami de fete frumoase: ![]() ![]() ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
daa
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi nah ca am zis ca nu mai intru asa des....si nu mai fac discutii off topic (despre deco ![]() ![]() ![]() ![]() imi cer scuze daca am deranjat pe cineva. ![]() mamica implinita cu 2 comori !! |
e da..pai asa mai avem si noi ce sa barfim, nu ?
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
off miki stiu despre ce vb....pe noi ne chinuie caninii acum plus ca are mucuti curgatori si mai nou vad ca tuseste . dar asta e doar o raceala care oricum trece in cateva zile, domane ajuta ca nu e mai mult. in schimb nu mai sta locului nici o secunda....nu ii trebuie jucarii, in patut il pun doar cand e o urgenta sa il stiu in siguranta sau cand doarme. in rest toata casa e a lui...si prefera camera iasminei....
unde sunt o gramada de "capcane"
ce ma bucura enorm este ca mananca fff bine si doarme fff bine acelasi program de 3 somnuri pe zi...1-1,5 ore dimi...3-3,5 ore amiaza...1 ora seara
pisuc, unde esti?????????????
simo, ati mai rezolvat cu cineva, ceva atunci cand a fost pana de tensiune si vi s a ars centrala???
mamica implinita cu 2 comori !!
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
e da..pai asa mai avem si noi ce sa barfim, nu ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi mada, nu te lasa suparata de cantar!!! tu fa ti "treaba" si vei vedeA ca maine-poimaine vei vedea rezultate cat pt 2 zile. ![]() pun pe picassa 3 poze cu laminate, mada, delia cine mai vrea sa isi dea cu parerea ![]() mamica implinita cu 2 comori !! |
imi place muult cum arata scarile cu geam, sunt mai bune decat celelalte. Noi avem ca mult spatiu intre stalpi si mereu am stresul sa urce copiii pe la perete..drept urmare am o dunga pe perete la nivelul manutelor lui Cristi...
Camera de baiatei imi place mult, mult. In schimb cea de fetita parca are prea mult roz..poate daca peretii ar fi avut alta culoare ar fi fost mai placut ..si restul accesoriilor cu roz
![](icon_smile_big.gif)
Parchetul cred ca prima poza e mai ok.
..gata, am mancat si fructul de la ora 10. Abia astept sa scap de burta..acum merg sa fac abdomenele promise lui Roxy
![](floare.gif)
Am primit o pereche de pantaloni mai mulati si tb musai sa mai dau jos din burta ca sa ma simt bine cand ii port, deci acum mai am un scop pt slabit si abdomene
![](punk.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
pai mai mada poate zice iubitu mamii sau iubitu nani
mai yasmy, mai zi ca mie imi place, vb lui miki
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
mie imi plac ultimele camere si de baietel si de fetitza cu mentiunea ca la fetitza poti sa-i faci peretii roz prafuit sau gri sau bej... parerea mea
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi daaa delia, am gasit gresia bej-crem placa mare de 60 ![]() ![]() ![]() ![]() plus ca am vazut ca mai nou gresia asta se poarta... ![]() mamica implinita cu 2 comori !! |
yasmi, da iti recomand cu muulta caldura genul asta de gresie. La fel am si eu, dar fara dungulite si se intretine suuper usor si luceste mereu frumos, zici ca e oglinda
![](pupic.gif)
bb_yasmi spune:
mada spor la abdomene... si eu am facut o gelatina de burta
slaba si cu burtica gelatinoasa bleahhhh
camerele copiilor nu le fac asa. era doar o idee.
la lucas in camera vreau sa fac fie asa cum arata verde+galben+albastru cerului senin pe care va trumfa un soare mare fie albastru deschis tare cu un soare mare + tavan bleumarin (albastru inchis) cu stelute fosforescente.....
la iasmi in camera am deja mobilierul alb+roz deschis+mov deschis deci un perete o sa fie ori mov deschis ori roz deschis (doar un perete!) cu o tinkerbell sau o zana mare. iar draperiile o combinatie de culori.