Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
bbyasmi, nu am folsoit pana acum rinoneft , chiar cand ai zis de el l-am cautat si eu pe net..nu prea as avea curaj sa-i dau, scrie ca peste 12 ani parca.. sper sa rezolvam tot cu pivalone/vibrocil..si mi-a dat orl-istul sa-i dau si ei sinupret, dar numa 5 pic..cred ca de la asta curg rauri..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miki1979 spune:
strumph, mi-am mai adus aminte ceva..a mea nu vroia nimik cu primele lingurite incercate..cum o simtea in gura punea lacat si se stramba/miorlaia..am reusit in final cu o lingurita mai mare, adanca..pe care n-o bagam in gurita ei ci doar pana la buze si rasturnam continutul in gurita..deci regula era sa nu ajunga plasticul in gura iar continutul il faceam special mai fluid sa curga in gurita..
apropo, para maine punei-o cruda, e mai zemoasa..doar marul il coci..parerea mea..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
nuuu miki , dr l a prescris pt petra (cami).
uite am prospectul in fata si scrie asa:
doze si mod admionistrare:
copii sub 2 ani: 1 pic/2-3ori /zi timp de 5 zile
copii peste 2 ani si adulti....
mamica implinita cu 2 comori !!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi nuuu miki , dr l a prescris pt petra (cami). uite am prospectul in fata si scrie asa: doze si mod admionistrare: copii sub 2 ani: 1 pic/2-3ori /zi timp de 5 zile copii peste 2 ani si adulti.... mamica implinita cu 2 comori !! |
nu stiu ce gasesc eu pe net..nu e asta ?
http://www.medipedia.ro/Dictionarmedical/Medicamente/tabid/59/prospect/W02159001/RINONEF-T.aspx
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
ce frumos a fost afara..parca e primavara
andreea te-am cautat prin moghioros dar vad acum ca tu scriai pe net la ora aia
mai nu am felicitat si eu pe vborbaretii nostrii
Bravo Edy pt mama !!!!!off nu inteleg azi de ce mami a ta e trista cand ar trebui sa fie fericita mult timp de acum incolo pt ca ai inceput tu sa o strigi....
Felicitari si pt grabutul Lucas...mami L tu in toate esti cu un pas in fata....cu dintucii, cu mama tata cu papa ....eu vad ca nu te-am calcat in urma decat la somn,papa si kk ...am ajuns sa o disper pe mami schimba si 10 scutece pe zi cu kakaceala mea
si cand o face mereu se gandeste la tine...semnat anna
si acum sa zic ca, chiar m-ati facut sa
off strumphitza....
uite mai vin cu un pont..scoate-i tavitza de la scaunul de masa..a mea nu a vrut sa pape cu ea....era prea pitica ,era atrasa sa bata in ea ,era era..asa ca i-am dat scaunul pe spate..al meu afe 3 pozitii...i-am scos tavitza...am lasat scaunul la un nivel la care eu sa stau pe un scaun in fata ei si sa ne putem privi in oki de la acelasi nivel cand ii dau sa manance....
si cantand elefantul cici si ursul doarme si viseaza fiimea radea si eu lopatam
Miki tu cu sfatul cu mai multe castroane...m-ai terminat de tot..m-ai intors in timp ...off la fiecare masa faceam 3 castoane unul cu legume +ou,unul cu legume +ficat, unul cu legume +carne si daca nu si nu la final legume simple....max 10 lingurite..dar fortata
dar acum recunosc 70%a fost si vina mea..am respectat sf medicilor..acum am o teorie a mea ei au doar teoria insa practica ii omoara...adica nici un copil nu-i ca la carte si mama trebuie sa adapteze ea
am gatit doar dupa carti de bebelusi..iar o greseala..acum doar ma inspir si uneori combin si 3 retete ....fac ceva care cred ca ii place lui fiimea....
bine si anna e o fetitza mancacioasa , dar asa cum ziceai si tu roxy la inceput chiar cazusem putin in depresie si imi era frica ca o sa se repete ca la sorasa cand am vazut ca de la 3 la 4l luase doar vreo 300de amarate de grame....apoi m-am scuturat putin si am zis..hei miha iar vrei sa suferi cumplit....ai o varsta nu ai timp de depresii,mai ai un copil mai mare etc....si am privit partea pozitiva si cu cantec si voie buna +sfaturi de la voi ...mai ales ca urmaream ce papa bb lucas si catalina ei fiind diversificati in perioada cand am inceput si eu cu cerealele +odiseea dinaintea noasta m-am relaxat....a, si simo m-a destupat mult la minte cu un mesaj in care a explicat ea ceva legat de diversificate....
poate nu ma credeti dar pt fiecare in parte ma bucur cand aud ca papa si sufar ca acum cand nu papa un bebe
hai ca iar scriu romane
LMA Sergiu si Sonia!!!
a facut mama bebei mari..papa singuri si ea sta pe forumsi
DC
Deea99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza miki multumesc ![]() ![]() ma duc sa opresc dovlecelul si iesim, vreau sa o facs a doarma singura si fara tzata , ca acum in jur de 12 jumate - 1 vrea nani si nu vreau sa ii dau tzata sa doarma si fara nu mai vrea sa faca nani, sau cu suzi, o scuipa cat vede cu ochii... deci na, incerc si asa... fierbe mai multe legume asa cum a zis si Roxy....si combina doar cate 2...si mai poti pune patrunjel cracutza cu totul pe care la final o arunci off imi spuneti sa fiu pozitiva, eu incerc, oricum ma simt mult mai bine decat ieri cand am bocit si imi crapa capul efectiv de durere, azi radeam de ea la masa cand se stramba la ce ii dadeam eu din paharelele hipp, si am si mozolit-o bine pe la gura ca ma gandeam ca poate poate o fac sa pape... si de obicei ii dau o lingurita in mana si se joaca , dar atenta e ca o vulpe, cum ma aproprii cu lingurita cu ceva la gura ei cum intoarce capul si tine buzele strans strans ![]() maine chiar am sa ii coc para si mar si am sa ii pun cereale in ele, are ceva daca i le coc dimi cum ma trezesc si i le dau mai reci cand revenim de afara? cred ca nu ? ![]() nu ..eu uneori le coc si de seara....dar am copt numai mere..coace si tu vreo 3-4 ...si combina 1 cu cereale..unul simplu si unul cu biscuite biscuiti de bebe i-am luat de la organix bio si nici nu l-a dus la gura macar, se juca cu el, dar la gura nu l-a dus, l-am pus eu pe buzite si mi-a dat mana la o parte... pe cand duce la gura toate prostiile si jucariile si mananca si hartie, biscuitele si fructele/legumele , ce e de papa bun nu duce ![]() nici anna nu a vrut sa pape din mana organix bio..se uita la el ca la ozn ![]() am fost tentata azi sa ii iau saculet de ala de se pun bucati de fructe si legume in el ca sa nu ai girja ca se ineaca copilul si sa o las sa se mozoleasca cu ele... si cred ca am sa ma duc sa ii iau sa ii dau treaba , poate poate o sa vrea asa???? pana la urma am sa ii gasesc eu ceva sa ii placa, eu le-as incerca pe toate intr-o zi da numa sa vad ca mananca ceva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gata , am plecat ca e tarziu si deja se maraie in patut, o scot afara in carut sa doarma si sa ne plimbam ca e o zi frumoasa ![]() ![]() va pup ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
Deea99 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deea99
|
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
am venit de afara, s-a facut frig si bate un vant, clar se schimba vremea.... cica vine frigul si zapada
fetele am pus poze cu cioco sa vedeti cum mi-a iesit. ca aspect nu este tocmai de magazin pentru ca lapetele praf nu s-a topit de tot nu stiu de ce ca doar am frecat la el de mi-au sarit mucaletii, vorba aia
dar este foarteeee bunaaa
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
ally esti supi sau doar ai o stare asa mai naspa? sa-ti treca si sa fii cu chef din nou
si un si pentru Edy nazdravanul.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
- multumim!ptr cele 8 luni implinite
- da madutza- ei dc ii pun pe orizontala sau sprijiniti de perna,si in scoica binenteles-de acolo au invatat, isi tin biberonul singuri.am avut eu placerea asta sa ma tin de ei sa-i invat acest lucrusper sa nu-mi pierd rabdarea sa-i invat si altele.