Brum. N-D(96)- Bv abramburika, deea! Hai deutzica!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Neata fetelor, noi ne pregatim sa plecam la spital, vedem noi ce o sa se intample....contractiile mele s-au oprit aseara si am dormit nesperat de bine azi noapte, am niste emotii de ma doare stomacul....Cand o s ama noutati scfriu pe facebook si poate va posta cineva si aici k de pe telefon nu stiu daca pot sa intru pe forum
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

neata fetelor....
va poftesc la o canita de ceai cu lamaie....
ma durut burtica toata nopatea,mai ales cand trebuia sa merg la tualeta
voi ce faceti?

39+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza,
eu i-am facut copilului micul dejun si acum se uita la niste desene, asa ca eu imi beau cafeaua cu voi.

moniqq - esti aproape rau. fii totusi foarte atenta, cand incep alea serioase nu intarzia prea mult prin casa, ca poate ai parte de o nastere fulger.

cristinescu - imi pare rau poate nu e chiar asa grav, placenta e pe ultima suta de metrii, ar trebui sa fie de grad 2 sau chiar 3 de acuma, poate isi mai face si ea treaba inca o luna. faptul ca e un pic mai micutz decat standardul nu e asa grav

mama de mic +s36+ AMR 3sapt.

Mergi la inceput

deea - multa multa bafta, o sa fie bine. bebe iese cat de curand

Citat:
citat din mesajul lui Deea_comsa

Neata fetelor, noi ne pregatim sa plecam la spital, vedem noi ce o sa se intample....contractiile mele s-au oprit aseara si am dormit nesperat de bine azi noapte, am niste emotii de ma doare stomacul....Cand o s ama noutati scfriu pe facebook si poate va posta cineva si aici k de pe telefon nu stiu daca pot sa intru pe forum
Va pup

bebelusul meu :*

Mergi la inceput

Deea spor si numai vesti bune asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

neata ,
iau si eu o cafea, din toata noaptea nu am dormit decat o ora din cauza ca am tot timpul senzatia de sufocarea,
in privinta animalelor de casa nu sunt pe principiu de a fi dati afara cind vine bebe doar ca nu cred ca e ok sa doarma in acceiasi camera cu bebe nici daca i se punde masca :D
am facut aseara o socoteala cat ar costa apa plata cu + 2 si am ajuns la concluzia ca trebuie filtru de apa musai, numai ca ce mi-a placut e si scump si trebuie schimbat filtrele la 6 luni care sunt tot scumpute, pt LP ce apa ati folosit?

34+ si

Mergi la inceput

hellen - eu am folosit apa humana din cauza ca era singura apa de care nu se atingea nimeni si stiam mereu cata apa am in dulap. e adevarat ca i-am facut lp destul de tarziu cand nu prea mai bea multe biberoane. cand nu aveam humana foloseam dorna. eu am statie de tratare a apei si la analiza apa mea e mai pura decat humana daaar eu tot ma deranjez la burta de la ea asa ca nu am avut niciodata curaj sa o folosesc pt copil, nici macar acum. doar la gatit si la baie(mentionez ca si la baie al meu bea ceva apa din cada)

nici eu nu mai dorm grozav dar nu pt ca ma doare sau ma supara ceva ci pt ca am intrat pe modul "mami" cum zice sotul. adica aud absolut tot, orice miscare, orice scancet . cred ca o sa fiu zombi dupa ce iese si asta mic din burta. sotul spera ca o sa se mute cel mare impreuna cu el in cealalata cameradar mai vedem

Mergi la inceput

am vazut ca ati vorbit ieri despre co-sleeaping sau nu. al meu a dormit pana pe la 5-6 luni separat dar in caera cu mine. la inceput in landou apoi in patutz. de la 5 luni a inceput circul, se trezea f des de cele mai multe ori doar pt a exersa ridicatul in fund si apoi nu mai stia sa adoarma la loc si eu trebuia sa ma ridic si sa il asez culcat. peste 30 de min iar...si iar. asa ca l-am mutat langa mine in pat, a dormit mult mai mult atarnat de san, dar imi era mult mai usor si dormeam amandoi mult mai bine asa ca nu a regretat niciodata miscarea. acum are inca patul lipit de al meu si dormim tzinandu-ne de mana. ne odihnim mult mai bine impreuna chiar daca ne mai si deranjam reciproc.
sotul functioneaza dupa alt program asa ca nu mereu adoarme impreuna cu noi ci vine mai tarziu. asa ca am transformat un dormitor in dormitor si atat si un alt dormitor in dormitor-matrimonial(cuibushorul nostru). e o varianta f practica in cazul nostru si suntem multumiti de alegere.

de fapt nu conteaza cum dormiti, voi si copii, ci conteaza ca toata lumea sa fie ok cu alegerea facuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Neata!

eu am dormit super bine!!!!

amr 4 zile!!!!!!!!!!!!!!!!

referitor la co-sleeping al meu a dormit 2 sapt langa mine in landou...apoi in patutz, dar niciodata nu a avut probleme cu patutzul, niciodata nu a plans...adormea singur..pana cand la 4 luni era sa moara in timp ce il schimbam de pampers ca ii venise inapoi laptic si nu putea nici sa il inghita nici sa il scoata afara...s-a invinetit si nu mai stiam ce sa ii fac..l-am tinut cu picioarele in sus si l-am scuturat bine....si cumva cumva a inceput sa urle...........

de atunci numai in brate adormea,dar dormea in patutz..pana pe la 6 luni, cand nu mai incapea in el si de cate ori se intorcea se trezea si asa ca i-am cumparat pat de om mare si a dormit......

cu mine a dormit foarte rar....cred ca pot sa numar pe maini de cate ori a dormit cu mine..........cand nu era ta-su....

acum ei doi is mutati in alta camera apoi mai vedem cum a fi cand vom veni acasa........

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 37+ cu Adam Eduard

In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

va doresc o zi buna,noi plecam la iasi si ramanem peste noapte,ne rescriem maine seara,sanatate si domne ajuta la viitoarele mamici,curaj.

Mergi la inceput