Brum. N-D(96)- Bv abramburika, deea! Hai deutzica!
Raspunsuri - Pagina 17
alecori spune:
Neata si de la noi!
cu somnul noi inca stam bine...de pe la 22-22.30 pana pe la 8.00, mai mult pe parti ca pe spate am senzatia de sufocare...de pe la 20 incerc sa nu trag spre pat ca atunci clar ma trezesc cu noaptea-n cap si n-am ce face
[red] hai deea, hai deutzica!!! [red]
38+ Alex
Wildorchid spune:
Neata, fetelor...
Va pupam si noi si va uram o zi frumoasa chiar daca afara pare uratel.
Nu ne bagam la cafea astazi ca am inceput cu ceai de menta.Nu stiu ce am, dar de vreo 2 zile parca am nev.de el.
In rest am dormit prost din cauza arsurilor, care sunt din ce in ce mai puternice si deranjante.Ciudate in conditiile in care mananc f sanatos.Dar probabil ca sta mititica u piciorusele numai in stomacul meu si isi face de lucru :)))
Rodica, nu te inspira ploaia? Nu mai croitoresti tu ceva?
Luny, curatenia? Ai lasat-o in seama altcuiva sau nu te-ai putut abtine?
Emma 35 saptamani
Lia73 spune:
FELICITARI FETELORAdriana_2610 , georgia79 , Arleza (ne-am si vazut ), ramoncza79 , BlackCat4eveR, LoredanaM, carola, firicel, dana84, rania_s, uratica , Marypop74 , baby_r, abramburika
SA AVETI BEBELINI PAPACIOSI SI NECOLICIOSI
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +38 Matei Ioachim
AMR putin, putin
Lia73 spune:
fetelor yo nu am timp de nimic nimic
cred ca nush sa gestionez timpul dar ma voi ocupa cat de curand de asta
matei este cel mai frumos copil din lume cel mai cuminte si cel mai papacios de tzitzi
este comoara noastra
este botul nosru de aur
va imbratisez si va multumesc ca ati fost alaturi de noi
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +38 Matei Ioachim
AMR putin, putin
dianalaura spune:
Neata!!!!
Lia!!!!! Ai ajuns acasa!!! Abia astept sa iti faci un pic de timp sa ne povestesti cum a fost!
Deea, ..hai ca vine bebe, pe o cale sau alta...
Moniqq, te pregatesti intens, nu? Poate saptamana asta vine si la tine bebele..
Cristina, te cred ca esti ingrijorata...fi foarte atenta la miscari, acum nu mai sunt lovituri, mai mult se impinge....Sa Dea Domnul sa fiti bine si tu si bebe, indiferent de momentul si modalitatea nasterii.
Deutzica...cum esti?
Everything, tu totdeauna esti asa matinala?
Legat de vreme, la noi nu ploua, dar e o ceata tare nasoala, e alb oriunde te uiti...
diana34+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
Lia73 spune:
diana, iti multumesc de mesaj
stiu ca nu am raspuns dar timpul e f pretios
este alocat numa lui Matei
luny spune:
neatza!
mai, nu ma intelegeti gresit cu pisicile, ca nici la noi nu se pune problema sa scapam de ele, ca vine bb mic, sunt si ele membre ale familiei si tratate ca atare... la noi problemele sunt de spatiu, avem ap de 2 camere f mic, deja 4 oameni si 2 pisici e ff greu, inghesuiala mare! plus ca la noi ziua incepe cu curatenie, aspirat toata casa si apoi orice altceva (zilnic!!!)... apoi, trebuie f des dezinfectat pe jos, dat cu rola pe mobila sa luam parul etc.. e f greu, au nevoie de ingrijire, timpul devine tot mai limitat si munca e multa, acum a picat in totalitate pe sot, plus inca multe altele, saracul, mi-e si mila de el, cade lat seara de oboseala cate face p-aici..
daca as avea si eu curte, si ele ar sta mai mult p-afara, nici nu m-as mai fi gandit sa le dau, e cu totul alta situatie! dar ia incercati sa va ganditi cum e la mine.. sunt o gramada de compromisuri de facut ptr ele..cu un copil a fost cum a fost, dar cu doi... e mult mai complicat.. oricum, una peste alta, nici sa le dau pe strada sa moara dupa ce le-am salvat de la moarte... daca le gaseam un loc sigur, unde sa le putem vizita, sa fie ingrijite si iubite, sa vedem ca-s ok, da.. altfel, nu le dam asa oricum..
Lia, pozeeeeee!!
ma duc p-afara azi, pe la mall, desi nu am bani de aruncat pe geam, dar am chef sa ma misc putin..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dana n. spune:
Neata!
Vin si eu dupa o noapte groaznica...nici ziua nu se arata prea bine
Lia, bine ai revenit!!! mamica fericita si Mateiul papicos.
AAaa...sa nu uit: vreau sa nasc ca tine, vreau sa nasc ca tine
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu
dana n. spune:
Silvia de mami Petro, sa ai parte numai de lucruri bune alaturi de minunata ta familie!!!
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu