Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Elly . Probabil din mesajul meu a reiesit ca ma simteam lezata in vreun fel. Imi pare rau daca s-a inteles asta. Incercam mai degraba sa explic o interventie anterioara de-a mea. Eu as zice sa o clasam ca neintelegere si sa ne continuam odiseea la fel de frumos cum a si inceput.

Virginia, nu pot decat sa-mi imaginez prin ce treci acum. Imi pare foarte rau pentru vesti. Gandeste-te ca totusi sunt sanse sa fie doar o alarma falsa. Chiar si cel mai ridicat risc e de 1:3, adica ai 2:3 sanse sa fie bine. Macar valoarea pentru NT pare ok (http://www.fetalultrasound.com/online/text/2-035.HTM). Pot sa inteleg foarte bine ca esti disperata dar, te rog, nu uita ca daca te agiti foarte tare ai putea sa-i faci rau lui bebe. Sunt sigura ca toata gasca de burtici se gandeste la tine . Ai grija de voi!

Alma 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Felicity - cam tot asa ceva vreau si eu sa fac cu timpul de stat acasa:)

Virginia, multa bafta cu testul. Amniocenteza va clarifica lucrurile.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:


Neata, dragi burtici!

Aseara, n-am mai apucat sa intru.

Virginia te imbratisez tare, si iti doresc ca Dumnezeu sa iti dea puterea sa treci cu bine peste perioada asta. Intr-adevar, amniocenteza va spune sigur, dar stiu ca pana atunci vei sta cu sufletul la gura. Trebuie sa incerci sa gandesti pozitiv, sa ai incredere in Dumnezeu si sa-L rogi ca puiul tau sa fie bine.
Suntem alaturi de tine!

Va pup dulce pe toate! Sa aveti o zi reusita!

Elly 14+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Doamne, Virginia am ramas blocata cand am citit mesajul tau. Eram 100% convinsa ca o sa ne aduci vesti bune, nici nu ma mai agitam pentru asta. Nu prea am cuvinte in plus de spus, sper ca stii ca suntem toate alaturi de tine si ne rugam sa fie totul bine. Cat sunt eu de optimista si relaxata pe tema sarcinii si a analizelor, chiar sunt data peste cap de vestile astea. Nici eu nu vroiam sa fac teste, dar o sa le fac, sper sa nu am si eu asemenea surprize...De data asta te sustin in totalitate sa faci amniocenteza, e chiar un caz in care e musai de facut. Tinem pumnii si te imbratisam cu mare drag! Sa fii puternica si optimista, draga noastra, atat cat poti tu in momentele astea.

Alma, multumesc pentru ideea de a cauta patutul pe google. Oricat de simpla a fost ideea, crede-ma ca mie nu-mi trecuse prin cap sa-l caut asa cum ai zis tu. Se pare ca toti neuronii mei sunt plecati in vacanta. Deja incep sa ma simt jenata

Andreea, 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

NEATZA,imi pare rau daca v-am indispus...da din tot ce am citit pana acum pe bune daca am vazut pe undeva risc mai mare de 1:3...totusi vorba uneia din fete ,exista 2 sanse din 3 sa am un copil sanatos(asta ca sa vedem jumatatea plina a paharului).
Zicea cineva de un medic ce anu trecut din 700 de amniocenteze n-a pierdut nici o sarcina,va rog sa-mi spuneti si mie de ce medic e vorba si la ce clinica e de gasit.
Deocamdata ma consolez cu gandul ca tot ce am obtinut in viata a necesitat eforturi sustinute si nimic nu a venit usor.Sper ca si aceasta experienta sa urmeze acelasi tipar si anume zbateri+nervi+nopti nedormite+studiu intens+Doamne ajuta=rezultat final mult asteptat.
Multumesc pt solidaritate !Acum la tipar de lucru se mai adauga si +DESPRECOPII!Nici nu stiti ce mult inseamna sa va am alaturi...
Anitta_O in Austria ce sa mai fac?cel mult amniocenteza....dar am incredere ca voi gasi si aici un specialist bun....Am inteles ca in afara ar mai fi o analiza care ar putea detecta anumite anomalii genetice ale fatului prin recoltarea sangelui de la mama.(exista celule fetale in circulatia materna si pe acelea le analizeaza)...dar cred ca de acu ma duc in STAR TREK...
O zi buna!
Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.

Virgina nu stiu sicera ce sa iti spun. Doar atat pot sa iti spun ca sunt alaturi de tine orice ar fi si nu doar ei ci toate suntem alaturi de tine. Si eu cred ca cel mai indicat e sa faci amnioceteza. Si sper ca totul sa fie bine pana la capat. Te pup si multa sanatate tie si bebelasului.

Ati vorbit de stat acasa , eu sincera sa fiu cred ca stau 2 ani, pe langa bebe nou mai am un prichindel de 2 ani si macar stiu ca o sa stau cu ei cat pot de mult. Si la mine la firma au nevoie de mine, dar sincera sa fiu prefer sa stau acasa cu bebelasi. Daca s-ar putea atunci as merge doar cateva ore la servci, dar aici au nevoie de mine full time. Nu stiu inca sigur ce o sa fac. Apropo fetelor, eu am inteles ca indiferent daca stai acasa 1 an sau 2 ani tot 75% din venit iti da, diferenta este ca daca stai 2 ani acasa iti dau doar cel mult 1200. E adevarat? Eu m-am tot documentat si am tot intrebat si la concluzia aceasta am ajuns. Voi cum stiti?

Si inca ceva cand stau in fund pe scaun ma doare asa de tare acolo jos. E normal? Trebuie sa stau mai pe spate sa nu ma doara. Si de multe ori cand ma ridic ma doare.Stiu ca sunt la a doua sarcina, dar la prima am stat intinsa in pat nemiscata pana la 4 luni juma.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Virginia, trebuie sa fii cat mai calma si mai senina pt bebelusul tau. ECum ai spus si tu, nu ai primit nimic in viata usor, poate este o incercare, i incerecare prin care trebuie sa treceti ca familie, si sunt convinsa ca toate vin cu un scop, si acela este de a ne face puternici.

Ai incredere ca la amniocenteza totul o sa fie bine si macar o sa stii ce puteti face pe viitor.
Suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Spuneati de stat acasa, eu as sta acasa si 5 ani daca s ar putea :)), insa trebuie sa fim realisti si probabil o sa stau doar 1 an.

Au schimbat legislatia- inainte stateam acasa 2 ani pe 85% din salariu sau max 4000 ron, acum e max 3400, si nu vreau sa sune ciudat insa nu mi permit sa stau acasa 2 ani pe 1200 ron, pt ca ne am obisnuit altfel.

So pt mititelul meu voi sta un an si fac tot ce pot sa lucrez poate part time dimineata si apoi sa vin si sa i dedic lui tot timpul meu.:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Virginia...sunt atat de amarata pentru tine! Am ramas fara cuvinte... Nu stiu ce as putea sa iti spun mai mult decat ti-au zis fetele. E un cosmar tot ce ti se intampla, dar asa cum si tu ai zis (te admir pentru faptul ca inca poti privi lucrurile realist si ... fara isterie, sa zic asa), inca sunt sanse mai mari ca broscuta sa fie bine, decat sa nu fie bine...

Suntem alaturi de tine si speram ca rezultatele de la amnio sa fie bune... excelente!

Despre statul acasa... fetelor, eu ma plangeam ca am dreptul doar 4 luni cu 100% ori 5 luni cu 80%... Si cand va aud pe voi, cu 6 saptamani + inca cateva zile "intinse", parca mi se face rusine... As sta si eu cu micutul meu un an, doi... Dar e cam complicat si la mine... Singura modalitate pe care o vad ar fi sa imi dau demisia pentru 1-2 ani. Ceea ce nu stiu cat de bine ar fi (nu neaparat financiar), cu toate ca eu mereu am visat sa stau cu piticutul meu iubit acasa cat mai mult. Ma consolez cu gandul ca sotul meu o sa stea cu el (el lucreaza de acasa), ca in primele luni cat alaptez o sa lucrez doar 6 ore, si apoi... vedem cum reusim. Poate-i conving pe sefi sa ma mute pe-un proiect de unde pot lucra de acasa, macar cateva zile pe saptamana.

La cat ma bucuram luni ca am scapat de greturi, ieri s-au intors. Am avut o zi ingrozitoare, niciodata nu mi-a fost atat de rau - m-au luat toate caldurile si era sa lesin in lift, apoi era sa vars pe oamenii din lift , si intr-un final, cumva, am reusit sa ajung pana la baie - nu am mai apucat la vasul de toaleta, ci m-am oprit la chiuveta... pe intuneric, ca nici sa aprind lumina nu am mai apucat. Am varsat o gramada de lichid galben fosforescent(?!) si verde si amar, de la bila ma gandesc, ca de mancat si de baut nu apucasem inca... Apoi toata ziua m-am simtit rau, n-am putut manca decat niste supa si un suc, si spre seara o banana... Azi sunt ceva mai bine (adica, m-am intors la starea de greata si rau de zi cu zi), insa ma doare capul continuu... De ieri... Nu stiu ce sa fac. Sper din tot sufletul sa nu ma apuce vreo raceala... Stiti ce as puta lua pentru imunizare? In afara de citrice, ceaiuri si limonada cu miere nu-mi trece nimic prin minte...

Diana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

BUNA TUTUROR!!!
VIRGINIA,NU STIU CE SA ITI SPUN,NU AM FOST PUSA NICIODATA INTR-O SITUATIE DE GENUL ASTA.INCEARCA SA RAMAI CALMA,SI IMPREUNA CU SOTUL SI CU MEDICUL TAU SA GASITI CEA MAI BUNA SOLUTIE.TREBUIE SA FI OPTIMISTA ,TOTUL O SA FIE BINE!!!
EU CAND SUNT INTR-O SITUATIE LIMITA MA ROG,STIU CA ACOLO SUS CINEVA MA IUBESTE SI MA AJUTA ORI DE CATE ORI AM NEVOIE.TREBUIE SA AI CREDINTA,SUNT SIGURA CA SI PE TINE TE IUBESTE,TREBUIE DOAR SA NE INTOARCEM CU FATA CATRE DUMNEZEU.TI-A DARUIT O MINUNE!SI O SA FIE UN BEBE SANATOS SI FRUMOS!!!TOTUL O SA SE REZOLVE,O SA VEZI!TREBUIE INSA SA ITI PASTREZI CALMUL SI SA GANDESTI POZITIV.BEBICUL TAU SIMTE CA ESTI NELINISTITA SI ASTA IL AFECTEAZA.
ITI DORESC MULTA ,MULTA SANATATE!SPER DIN TOT SUFLETUL SA TRECI CU BINE PESTE TOATE ,SA TE BUCURI DE PUIUTUL TAU!!!

Mergi la inceput