Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Buna dimineata burtici,
Ramonika imi pare tare rau pentru cele intamplate, sper sa reusesti sa treci repede peste acest moment si sa ne auzim cu vesti bune legate de un bebel.
Revin dupa mai multe zile de absenta in care nu m-am simtit excelent insa am venit cu vesti bune, am fost marti la doctor si bebelusul este bine, are 2.81 cm si activitate cardiaca - 171 batai pe minut, astazi am intrat in 10 saptamani si sper din tot sufletul sa fie totul bine in continuare pentru ca pe 6.12.2011 mergem la eco sa ne spuna domnul doctor daca avem fetita sau baietel. referitor la patutul de la bertoni / sa stiti ca eu l-am pus pe forum, insa nu mi-am dat seama ca este reclama, eram doar entuziasmata ca am gasit un patut pe gustul nostru din prima. am o adresa de e-mail si nr. de telefon pentru mai multe detalii despre patut. daca este cineva interesat o sa le trimit pe privat ca sa nu fie probleme.
va pup sa aveti o zi frumoasa.

In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

buna dimineata, desi nu mai e asa dimi, dar de pe la 4 pana nu stiu cand, tarziu pe la 6-7 nu am putut sa dorm din cauza unor arsuri la stomac... asa ca m-am trezit tare tarziu si cum azi nu prea am ce face , am intrat pe la voi

ramonica imi pare foare rau de pierderea ta, iti doresc multa sanatate si poate curand o sa fii iar insarcinata, nu stiu ce sa iti mai spun fiindca imi este tare frica sa ma gandesc, mai ales ca si mie mi-au trecut greturile de o saptamana...

elly merci de raspuns, o sa-l intreb si eu pe dr meu cum face el, si sper ca sapt viit sa fac si eu DT, ca o sa aiba brbr 11 sapt

bun venit noilor fete, delia sa-ti traiasca micutii si sa fie sanatosi!!!, acum mi se face rusine cand ma gandesc ca eu nu am curaj sa fac 2 copii de frica greutatilor, stresului... si tu o sa ai 4, te admir

josefine aparatul despre care vb e acesta: http://www.humanmed.ro/aparatura-medicala-pentru-diagnosticare/dopplere ? si asa e, copiii chiar daca pierd din greutate, o recupereaza, eu am fost nascuta la 7 luni, si dupa 2 luni de stat in incubator, m-am facut mare, hehehe

virginia eu chiar cred ca-s gresite analizele, vreau sa spun ca se intampla foarte des si nu m-ar mira, dar ai dreptate, e inevitabil sa nu te gandesti si la un posibil rau, desi sper ca totul va fi bine... daca e sa fie ceva in neregula nu stiu ce as face, ma mai consolez cu gandul ca poate va fi bine bebe chiar daca ar fi sa necesite o interventie chirurgicala dupa nastere, ma mai gandesc ca cu noile tehnologii si cu celule stem se pot rezolva multe pb... sper... dar vb ta, de ar da Dumnezeu macar un bebe sanatos fiecarei familii, cred ca vor fi multi multumiti.. cel putin eu as fi

multa sanatate fetelor, eu o sa ies la cumparaturi si sper sa gasesc forme pt rulouri sau cornet de inghetata sa le umplu cu ceva crema, ma bucur ca inca am pofte, e un semn bun, hehehe
pupici

Anca 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Fetelor, va pup pe toate, care mai de care...

Atatea lectii dure invatate aici in ultimul timp, ca mi se strange inima!

Ramonika, asa cum ti-au spus fetele deja, cuvintele sunt de prisos... Imi pare rau rau rau de ce s-a intamplat, insa ma intorc la vorbele Virginiei, care iti spunea ca totul se intampla cu un motiv. Poate durerea prin care treci nu am experimentat-o atat de adanc ca tine, ca samburelul meu era mai mic, insa frica pe care o prevestesti la urmatoarea sarcina am simtit-o din plin.

Pot doar sa iti spun ca am citit multe despre asta si cauzele sunt de cele mai multe ori o anomalie genetica... Materialul genetic a fost cumva compromis (in general a fost prea "vechi" - ovulatia a avut loc un pic prea tarziu fata de contactul sexual, ori invers), si atunci natura a decis ca e mai bine asa... Nu trebuie sa te invinovatesti nicio clipa, nu e nimic ce putea controla. Si nu trebuie sa te gandesti ca la urmatoarea sarcina se va repeta tragedia. Dimpotriva, statistic vorbind, sansele tale au crescut ca totul sa mearga bine la urmatoarele sarcini (din cate citisem, 25% din sarcini se incheie printr-o pierdere in trimestrul I). Eu faceam haz de necaz si ziceam ca acum noi am platit in avans, urmatorii 3 ar trebui sa fie ok! Dar numai noi stim cu ce frica am stat pana am trecut de trimestrul I si ecografia de 12 saptamani, ca sa stim ca totul e bine. Nu am zis nimanui, nici macar mamei, ca o sa aiba un prim nepotel, pana atunci... Eu zic sa ai rabdare, pentru ca numai timpul te poate ajuta sa uiti si sa incepi sa speri cu incredere. Plange-ti supararea, descarca-te, iar intr-o saptamana, doua, trei, o sa te poti uita in urma cu regret, tristete, duiosie dar cu inima oarecum impacata. O sa te uiti tot mai mult in urma, si tot mai mult inainte... Te imbratisez din tot sufletul!

Virginia, sunt sigura ca nu sunt prima care iti spune asta, insa nu cred ca am intalnit o femeie mai puternica si mai rationala decat tine. Esti...incredibila! Noi toate incercam sa te incurajam, insa ar trebui sa luam lectii de la tine!

Delia, esti o mamica eroina! Patru pitici!! Mi se pare incredibil de frumos Cand eram mai tanara, discutam cu sotul meu ca noi am vrea 5! Si toti ne ziceau ca sa avem rabdare sa vina primul, ca apoi ne razgandim! Inca visez la o familie mare - mi se pare ca cresc mai responsabili, mai constienti, se creeaza niste legaturi minunate intre ei, plus ca scapa de pacatul cocoloseniei excesive, pentru ca... e imposibil altfel! Felicitari inca o data, si bine ai venit!

Va urez un weekend minunat, fetelor, fara greturi si langa cei dragi!

Diana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

buna fetelor, mai primiti o mamica cu bebica la purtator??va urmaresc de cand au aparut floricelele de mai-iunie pentru ca am si eu am o floricica de iunie, insa nu am avut curajul sa intru pana acum pentru ca am vrut sa ajung la control si sa vad ca totul este bine. despre mine UM 16 septembrie DPN 23 iunie, si data nasterii 14.04.1988 cred ca sunt cea mai mica din cate am vazut pana acum:) despre sarcina prea multe nu pot spune pentru ca nu am greturi,ma simt foarte bineAbia asteptam sa intru sa vorbesc cu voi eu una de atat timp de cand va urmaresc simt ca va stiu de o viata:) weekend placut va doresc

Gabi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Felicitari, Freedelia! Wow, 4 copii cat de fain!!!
Eu azi m-am simtit mai bine, nu-mi vine sa cred, parca uitasem cum e sa te simti bine, am reusit sa fac curatenie, am aspirat, am spalat faianta, am sters usile, am spalat rufe, ca inainte.
Am cautat ieri prin oras bratari anti-greata, dar n-am gasit. O sa mai caut. Cu ceai de ghimbir n-am incercat. Voi ati incercat, e eficient?

Ce mai fac copiii bolnaviori?

Anitta, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Bun gasit..noi parca suntem un pic mai bine, am avut doar un episod de febra azi noapte..il doare foarte tare gatul si nu mananca nimic de 2 zile
E greu ce-i drept dar nu conteaza decat sa il vad sanatos pe Luca..nu mai conteaza ca mi-e rau mie, ca ametesc cand el vrea in brate, trec peste pt el ca e mic si neajutorat si parca am mai multa putere..
Ramona imi pare nespus de rau, dar stiu ca, cuvintele sunt de prisos acum.tot ce pot sa spun e ca te inteleg pt ca am trecut prin asta si mi-a fost tare greu..dar m-am gandit ca poate a fost mai bine asa si ca organismul a respins ceva ce nu era in regula.asa am gandit eu atunci dupa ce m-am framantat si am plans..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Bytzza bine ai venit alaturi de noi! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara! Nu esti cea mai mica. Te-am trecut in listuta si ai sa vezi ca sunt alte fete cu DPN mai mare ca al tau.

Ramonika esti o femeie puternica si vei trece si peste durerea asta! Sa-ti ajute Dumnezeu ca in curand sa vina alt puiutz in burtica.

Elena sanatate multa puiului Luca! E sezonul, din pacate. Fluctuatii mari de temperatura, imunitate scazuta...offf...si prichindeii sunt cei mai vulnerabili. Ii dam un mare pup micutzului, ca sa se faca bine!

Ce mai ziceti fetelor!?!

Virginia am trecut-o pe printesa ta in listuta.
Eu sunt bine, mersi. Stam in pat cuminti si sper ca totul sa fie ok.

Elly 14+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Alina noi avem o adresa de e-mail comuna, pe care o gasesti pe prima pagina. Am vazut ca vrei sa dai detalii despre patutul care ti-a placut.
Iti trimit parola prin PM, intri pe adresa si trimiti un mail aceleiasi adrese cu datele pe care vrei sa le impartasesti. Asa toate fetele au acces la informatie.

Kisses!

Elly 14+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Elly multumim de gandurile bune..
Delia bine ai venit alaturi de noi..te admir foarte mult, 4 copilasi esti o curajoasa.ma bucur ca spui ca nu e asa greu..
Gabi bine ai venit si tu alaturi de noi..scrie repede 10 mesaje ca sa apari in timp real..
Vai eu care nu mancam sarat nu stiu ce am dar mananc foarte multa sare si stiu ca nici macar nu e bine..acum mi-e sete de nu mai pot de la atata sare..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

2liniute, da, acela este aparatul. probabil mai avansat decat ce vreau eu sa cumpar la 50 de dolari

anitta, unele persoane spun ca le-a ajutat ghimbirul.

Mergi la inceput