Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna!
Hai sa va spun ca azi m-a luat nebuneala de cap si m-am ingrijorat tare tare ca sanii nu mi-i mai simteam nicicum si nici greturi nu prea am asa ca m-am dus direct la medic cu lacrimile siroaie si saraca mi-a facut repede o ecografie pe sustache in care am vazut fasolica si inimioara scumpa batand cu 171 de batai, asa ca ma autodenunt, sunt cu capu rau de tot. M-am dus apoi la biserica sa multumesc bunului Dumnezeu si am vb si cu parintele care m-a certat un pic dar mi-a vb si frumos, mi-a citit cateva rugaciuni si m-a binecuvantat. Am aprins cateva lumanari dar cand sa ies din curtea bisericii mi-a alunecat un picior si amcazut fetelor... Am cazut intr-o parte, nu m-am lovit la burtica, m-am sprijinit in cot si intr-un genunchi, mi-am rupt pantalonii in genunchi of si abia ii cumparasem... Dar sper bebe sa fue bine, acum am alt cui in cap...
Si sunt atat de racita fetelor... O sa iau oscilo altceva nu stiu ce sa iau... Am baut niste ceaiuri. Sper sa iasa soarele curand si pe strada mea ca tare amarata sunt... Sotul meu nu e in tara si eu sunt sigura cu fata, cu stresul cu sarcina, racita, ma simt vai de capul meu...
Iertati-ma va rog eu dar n-am pe umarul cui sa plang... Va pup mult.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Ramonika gandurile mele bune se indreapta catre tine scumpa mea, stiu ca iti e greu, plangi daca simti ca asta te elibereaza, eu am plans pana am simtit ca gata, nu mai am lacrimi, te pup mult, noi suntem aici, mereu prietenele tale!
Te imbratisez tare tare!!!

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Ylari sper sa iti treaca raceala cit mai curind.Vezi ca totul merge ok ?relax!!Mai bine vii aici, pe forum,si ne "bati la cap",dar esti calma si cuminte cu fetita,da ?!
Freedelia &Gabi - bine ati venit,sanatate si bucurii pt voi si familiile voastre.

Mergi la inceput

Virginia-sunt convinsa ca analizele nu sunt ok- eu una nu cred in alliens,sut convinsa ca geneticianul a stiut ce spune.
Ramonik bucura-te de sot,de copil si cei apropiati tie.Ei te vor ajuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

Ylari sper sa iti treaca raceala cit mai curind.Vezi ca totul merge ok ?relax!!Mai bine vii aici, pe forum,si ne "bati la cap",dar esti calma si cuminte cu fetita,da ?!
Freedelia &Gabi - bine ati venit,sanatate si bucurii pt voi si familiile voastre.

Da scumpa, normal ca sunt calma cu fata, eu sunt cu bazdacii doar in creierul meu... Inca sunt socata ca am cazut...
Te pup si eu.
Oare pot sa iau paracetamol? Desi as prefera sa nu iau nimic...

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu

Mergi la inceput

Ma bucur ca s-a discutat despre eco,sarcina si vizite la doctor.Ma simteam deja "mama denaturata" pt ca m-a vazut doctorul de doua ori pina acum.Miine schimb saptamina(15+)si ma ca totul sa fie in ordine,bebe sa se dezvolte frumos si sanatos.
Aici asigurarea nu acopera "n" vizite,eco.Si stiu ca doctorul "se implica" daca sunt probleme dupa 12 saptamini.Pina atunci natura decide.Abia dupa 3 sarcini pierdute,apare conceptul de "infertility problems" si se fac investigatii,se supravegheaza sarcina mai des.Eu sunt la a treia sarcina in 12 luni-deci nu ma "calific" pt o monitorizare mai atenta.Si sa nu credeti ca imi vine usor sa fiu calma(ma pacalesc ca sunt calma).

Mergi la inceput

Ylari,imi aduca aminte ca fetele spuneau de paracetamol simplu ca e ok.
Ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Salutare fetelor cucuietelor

Ylari mie mi-a dat dr "Coryzalia", sunt homeopate si se pot lua in sarcina. Au fost destul de eficiente pentru ca am scapat relativ repede de raceala. Mi-a zis ca pot sa iau paracetamol simplu, daca simt ca fac temperatura, dar am preferat sa nu

Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si copilasi sanatosi!

Va si sa aveti un weekend reusit!

Sa ne dea Dumnezeu sanatate! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Ylari, stai calma, si eu tare nebuna mai sunt de cap. Eu ma duceam imediat la medic cum aveam impresia de ceva rau:)) Cand am fost ultima data acum la 14 saptamani i am spus dnei dr ca sper sa nu mai vin pana la 18 insa iti spun sincer ca si acum imi vine sa ma duc .:)))

Vreau sa va intreb pe voi, mamicile, de o chestie pe care o tot simt de ieri incoace.

Simt ca uterul se misca, nu stiu cum sa va spun, sau cum sa explic, nu cred ca sunt miscarile bebelusului si pur si simplu am impresia ca uterul e ca un bidon de apa care are bule si se misca dintr o parte in alta. Aveti ideea despre ce vorbesc ???

Ceva simt asta este clar poate nu sunt foarte clara, insa va rog sa mi spuneti daca ati avut si voi simturi de astea.

Ioana: viitoare mamica de baietel :D 14+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Pt raceala: apa fiebinte cu lamaie multa, oscillococcinum, si doar in caz de febra paracetamol simplu.

Asta stiu eu.

Acum Ylari, pt ca ai cazut, stai la pat cat poti sa mult zilele astea. Asa mi a recomandat medicul si mine deorece eu sunt tare impiedicata, si dupa cum am spus sunt si nebuna d ecap si am intrebat cum sa procedez in mai multe situatii, asta fiind una dintre ele:)

Mergi la inceput