Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(101)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Zumzu a venit seara, au inceput mancarimile maine o sa mergla spital sa ma vada un dr, ca abia ptluni a reusit nasa sa imi faca prog laodr buna. dar pana atunci sa-mi dea ceva sa ma calmeze si sa vad ce zice. am obs ca unele bubite care mi-au aparut aseara au trecut, dar au devenit vanatai.
stiti ca eu inainte sa nasc imi iesise o analiza proasta la sange cu coagularea..mi-e sa nu fie dela aia

Mirela si nu esti mama denaturata. se mai intampla sa mai clachezi. dar noi suntem aici sa tesustinem si sa te mai inveselim un pic.

Carmen as veni eu, dar nu stiu cand ajung la dr, cand vin acasa..complicat. poate data viitoare.

Laura multumim de tratatie si sa-ti traiasca baietii

fetelor voi scoateti bebeii afara pe vremea asta dc curg mucii siroaie? noi am iesit azi un pic, dar s-a infundat cred si respira numai pe gura. mi-era frica sa nu mai faca cine stie ce si in gat. asa ca dupa 15 min eram in casa




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

bebelu habar n-am ce sa iti zic de bubele alea...am avut si eu asa, dar venise socrela puricoasa de la tara. daca te hotarasti maine, ma suni si vin sa te iau,si ne intoarcem impreuna. mi-ar placea sa vii ca pe buba nu am vazut-o live


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Mirela, stai linistita, nu esti mama denaturata, esti OM. E normal sa clachezi. Nu ai maltratat copiii, doar ai cedat nervos ca orice fiinta umana supusa stresului si oboselii. Si unui domn B!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

dap, a ramas maine la 10.

m-am apucat si eu sa gatesc, ceva cu lacrima lui ovidiu si ce credeti? mi-a pornit alarma de la gaz! nenorocita cand era sa sarim in aer nu a pornit. si faza tare e ca nu stiam cum sa o opresc, a urlat pana a venit sotul


apropo sa stiti ca femeia a venit ieri nu azi la curatenie asa ca deja e dezastru

ah, fug sa bag bateria de la aparat la incarcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

mirela si eu am clacat de cateva ori...si mie mi-a parut rau dupa, dar cum zice si andutza, suntem oameni, nu roboti . eu nu cred sa fie vreo mamica pe aici, sau in general care sa nu fi clacat vreodata .

vorbeam cu mami , si ii spuneam ca altfel o vad de cand il am eu pe andrei, altfel apreciez faptul ca a crescut 4 copiii, si a fost atat de calma si de buna...eu o luam razna cu 4 . si ne-am adus aminte de o faza. eram toti 4 odata si fiecare avea nevoie de cate ceva. eu : mamaaaaaa unde este jucaria cutare...sormea vroia nu stiu ce rochie , fratii vroiau si aia care sa manance care sa se joace. ea spala de zor la mana in cada cu sapun de rufe...ca in vremurile alea "bune" . si uite asa o strigam nou toti mama mama mama ! la care ea tranteste rufele din mana in cada si incepe sa tipe : BAI de acum incolo strigati-ma cum vreti voi, dar numai in spuneti mamaaaaaaaaa ! era saraca atat de zapacita de noi, toti intr-una mama in jos mama in sus .ca nu mai suporta !!! a fost singura data cand am vazut-o asa de nervoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

aaaaaa si ii ziceam eu ca e mama eroina. la care ea : nu e adevarat . ceausescu spunea ca mama eroine e cea cu peste 5 copii ! Jesus Christ ... pai eu ma consider eroina si cresc doar unu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Hai Abramburika!!! Hai Elisa!!!

Sa va vedeti repede, sanatoase si frumoase!!!

La multi ani sarbatoritilor !!!

Un special "La multe lunite" pentru Luca si Patrick, ca de luna urmatoare primesc doar "La multi ani" !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

La multi ani pentru strumful de Loutzy! Scuze de omitere, dar nu sunteti pe prima pagina. De ce oare?? Sau sunt eu chioara?
Multu de tratatie.

Inca o data: Haide Abramburika!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Buna seara,

tuturor sarbatoritilor, Gabriele si Mihaele, Gabriei si Mihai, buburuze cu o lunita in plus, tati si fratiori aniversati!

Hai Eliza, Hai mami Petro!

Dumnezeu sa va ajute!

Mayane am vazut pozele, tare imi place grasunicul tau!

Mada, buburuzul meu nu sta mai mult de 2 minute pe olita, si atunci cu o carte in brate. Oricum nu am incercat decat imbracat, sa se acomodeze cu locul. Deocamdata acolo e locul unde pune jucariile mici.

Mi-ati facut pofta cu galustile cu prune. O singura data am incercat sa fac si nu mi-au iesit, am aruncat aluatul si mai mult nu mai incerc, prea m-am enervat.

Azi am iesit cu mei-taiul. Dupa un timp mi-am dat seama ca nu mai are un papuc. Asa ca hai inapoi pe drum, doar-doar il gasesc. Cand mi-am luat gandul si am ajuns acasa era in bucatarie...

Mire, si noi clacam. Eu cand ma enervez ma apuc sa arunc lucrurile. daca se sparge ceva cu atat mai bine. Parca nu mai pot sa ma controlez. Ieri l-am enervat si pe sotul meu cu trantelile mele, asa ca a inceput si el sa arunce.... Se mai intampla, mai bine asa decat sa tip la bebe, ma descarc si el se uita la mine, ba uneori mai si rade

Piscotel, sa treci pe aici zilnic sa ne amintesti de voturi, iar te intrece luna asta cineva si deja nu se mai poate....


Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Adry merci de raspuns. Exista si un sampon. Nu stiu sigur daca in gama Atoderm sau Abcderma, dar este. Oricum, tu daca folosesti de atata timp si e ok nu cred ca trebuie sa iti bati capul. M-ai convins si pe mine sa nu ma mai agit.

Mergi la inceput