sa l incurajez sa si exploreze latura bi?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io repet: una e fantezia, alta se poate dovedi realitatea.

Chiar si in cazul fanteziilor (cat de cat) sanatoase.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma_la1 spune:

multumesc tuturor pt raspunsurile primite
am sa lamuresc citeva aspecte...
in primul rind nu am plasat bomba si am disparut in ceata sau in tarile calde ci pur si simplu mi am luat ragazul de a citi si interpreta raspunsurile primite.....

stiu ca pr e controversata si fiecare dintre voi e indreptatit la o opinie personala
daca am cerut ajutor o parere un sfat am facut o aici pe acest forum pt ca am considerat ca un parinte,caci si eu sunt parinte ,are toleranta intelegere experienta de viata si intelepciune ,....nu discut aici insa calitatea mea sau a lui de parinte ,care,printre altele fie spus, e excelenta ,ci rel mea de cuplu care e in pericol de a se perima...si nici nu pot pune o eticheta pe un om pt un moment de slabiciune sau ratacire care inca nu s a confirmat....si sa sterg cu buretele toate celelalte calitati care il definesc ca om ....

nu sunt nici trol asa cum s a spus ci o fiinta normala si cit se poate de toleranta,poate asta e si slabiciunea mea....

revenind la parerile voastre pot sa spun ca mi s au confirmat multe dintre propriile indoieli si deci consider ca m au ajutat,unii au gindit ca mine altii insa l au condamnat ,e drept ca societatea in care traim are toleranta zero pt orientari de genul asta si oprobiul public e mai puternic decit poate in alte tari ,insa pr este,ca si eu pot fi judecata pt faptul ca la un moment dat as fi inclinata sa accept si sa trec cu vederea un atare fapt daca acesta s ar confirma.....
in fine....
in cele din urma am reusit sa avem un dialog pe tema asta ,surprinzator initiat de el.....in care imi sublinia sau imi resublinia faptul ca a fost doar o curiozitate...si ca niciodata nu s a gindit la mai mult....desigur pe mine nu ma ajuta prea mult acesta afirmatie intrucit incredrea in el a fost oricum zdruncinata de faptul ca a trebuit sa aflu de la terti si nu de la el ,de fapt asta m a si deranjat in prima instanta ,iar mai apoi gravitatea initiativei ...caci a avea o curiozitate de natura aceasta pune pe ginduri pe oricine,,,,,

am hotarat ca solutie d e moment sa incerc sa ttrec sub tacere subiecte de genul acesta in contextul in care nu eu le initiez si sa fiu totusi disponibila emotional pt alte discutii daca ar mai simti nevoia sa le initieze....insa frica mea mea va persista si nu ma pot gindi ca nu e doar o masura de urgenta din partea lui ca sa calmeze temerile mele si sa incerce o redresare a situatiei....si ca o sit de genul acesta va mai avea sanse sa apara in viitor...desigur exista sanse la fel de mari de as fi invatat lectia .asa cum zice el, si sa constientizeaze cit de aproape de a pierde totul a fost ....

astept in continuare parerile si sfaturile voastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mie mi se par foarte contradictorii afirmatiile din prima postare si cele din ultima. In prima ziceai ca totul e mega-roz si bine, ca tu ai descoperit din intamplare ca se uita la poze/filme cu baieti-fetite, ca el a afirmat ca era doar o curiozitate, dat tu vroiai/ insistai sa recunoasca faptul ca de fapt el vrea mai mult si tu l-ai incuraja sa treaca si la fapte, nu numai la privit pe net.
Acum vii si zici ca el a gresit, ca e cam rautz, ca a fost la un pas sa piarda tot, ca el neaga dar tu sper sa fie doar o fantezie, nimic mai mult, ca daca ar fi mai mult ar fi nasol.

Apoi hotarastete draga mea, ca eu nu prea mai inteleg nimic.

In alta ordine de idei ma intreb daca acest subiect ar fi fost invers, un sotz venind si intreband daca sa incurajeze un pic de lesbianism la nevasta'sa, cu el de fatza ce raspunsuri ar fi primit. De ce este atat de prezenta in filme/reviste/net, tolerata, aplaudata, excitanta imaginea a 2 femei facand sex, dar atat de bleh, bleah, decazatoare din drepturi de tata si aruncat pe usa afara in cazul a 2 barbati?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

pey daca te-ao hotarat, ati avut discutia eliberatoare, la ce-ti mai trebuie continuare?

dpmdv fanteziile trb sa ramana acolo, la voi, e problema voastra,si, cu riscul de a fi penalizata, subiectul imi intoarce stomacul pe dos.

a zis cineva la un mom ca nu ar mai permite unui tata care isi descopera homosexualitatea sa se apropie de baiat. si eu as face la fel, din simpla teama ca nu cumva si baiatul meu sa o apuce pe cai de-astea.

ca afara sunt mai open mind...treaba lor.

si tot din punctul meu de vedere nu vad nicio diferenta de perversitate intre maso, sado, she mai stiu eu cum, homosex. lesbianism etc si pedofili. de cele mai multe ori sunt impletite, extrem de multi s-a dovedit la o adica, prin calculatoarele lor tot felul de poze cu minori, sau frecventeaza site-uri cu poze pt minori, etc.

cat timp ramane la tine in casa...in rest, numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

si mie imi pare cam ambigu ultimul tau mesaj, care il cam combate pe primul. cam repede schimbul de pareri. dar ma rog, lumea e in continua schimbare, asa ca....

daca as avea astfel de dileme intime, nu as apela la necunoscuti. slava cerului ca nu am avut si nu am asemenea dileme sexuale. viata mea sexuala nu priveste pe nimeni in afara dormitorului conjugal. daca ar exista o problema, as apela la ajutor specializat.

tu ce vrei de fapt? ce anume astepti sa ti se spuna? doar tu iti cunosti sotul si el pe tine, doar voi hotarati ce si cum sa se intample in dormitor, itre voi doi sau si cu un al treilea al patrulea.

restul e can-can

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Cred ca in primul subiect nu a vrut sa fie considerata "incuiata" si a prezentat lucrurile in acest fel. Oricum e greu sa traiesti cu impresia ca ai o casnicie "roz' si sa constati de la terti ca sotului ii zboara mintea la ceva f bizar dpv sexual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

pey daca te-ao hotarat, ati avut discutia eliberatoare, la ce-ti mai trebuie continuare?

dpmdv fanteziile trb sa ramana acolo, la voi, e problema voastra,si, cu riscul de a fi penalizata, subiectul imi intoarce stomacul pe dos.

a zis cineva la un mom ca nu ar mai permite unui tata care isi descopera homosexualitatea sa se apropie de baiat. si eu as face la fel, din simpla teama ca nu cumva si baiatul meu sa o apuce pe cai de-astea.

ca afara sunt mai open mind...treaba lor.

si tot din punctul meu de vedere nu vad nicio diferenta de perversitate intre maso, sado, she mai stiu eu cum, homosex. lesbianism etc si pedofili. de cele mai multe ori sunt impletite, extrem de multi s-a dovedit la o adica, prin calculatoarele lor tot felul de poze cu minori, sau frecventeaza site-uri cu poze pt minori, etc.

cat timp ramane la tine in casa...in rest, numai de bine.

tu ai probleme mari de tot daca pui orientarea lesbianismul si homosexualitatea in aceeasi oala cu pedofilia. vezi ca exista o lege impotriva discriminarii pe baza sexuala si poti s/o patesti daca faci asemenea afirmatii unde nu trebuie.

Finn Constantine 15.10.2009 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui norma_la1

in cele din urma am reusit sa avem un dialog pe tema asta ,surprinzator initiat de el.....in care imi sublinia sau imi resublinia faptul ca a fost doar o curiozitate...si ca niciodata nu s a gindit la mai mult....desigur pe mine nu ma ajuta prea mult acesta afirmatie intrucit incredrea in el a fost oricum zdruncinata de faptul ca a trebuit sa aflu de la terti si nu de la el ,de fapt asta m a si deranjat in prima instanta ,iar mai apoi gravitatea initiativei ...caci a avea o curiozitate de natura aceasta pune pe ginduri pe oricine,,,,,

Gasesc si eu o oarecare diferenta intre primul si al doilea mesaj, dar cred ca in primul ai incercat sa bravezi putin, de fapt este o situatie care te deranjeaza si nu prea ai vrea sa vezi ca se materializeaza fantezia cu pricina.
Desi nu am pretentia sa inteleg acest tip de fantezie, o sa spun ca fanteziile considerate "grave" nu-s marturisite mereu de sot preaiubitei sotii. Ce este grav, e simplu, chiar daca majoritatea recunoastem ca orice om are dreptul la propriile trairi. Au fost multe doamne pe-aici disperate ca sotii se uita la filme si se autosatisfac, nu intelegeau neam ce le trebuie, din moment ce viata sexuala in cuplu era fara repros. Asa ca acest lucru este trecut sub tacere de domni, desi din cate aud si io ( pe surse...) se practica destul de des.
Nu vad, deci, de ce increderea ta ar fi zdruncinata ca nu ti-a marturisit o fantezie, mai ales ca-i si mai si ca altele si nici macar nu stie ce vrea sa faca cu asta. Cred ca ai gresi sa continui cu atitudinea asta, poate fi intr-adevar o fantezie fara nici o urmare, cum sunt majoritatea fanteziilor.

Despre ce se poate intampla daca trece la treaba sa puna in practica, aici e greu de dat sfaturi, dar pana atunci e destul, iar abordarea ta e nepotrivita, ca si gandurile tale negre. Pe care le ai, indiferent ce spun eu...

Edit: sa raspund la intrebare: nu trebuie sa-i incurajezi fantezia, mai ales daca nu vrei; cred ca trebuie sa arati ca ti-a iesit din cap, dupa ce probabil ca i-ai spus (sau a sesizat) ca nu esti prea incantata.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

mie imi spune ceva ca subiectul asta nu e pe bune...

daca e, i-as sugera norma lei1 sa propuna sotului in prima faza sex in 3, cu inca un barbat, sa se bucure amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma_la1 spune:

As vrea sa clarific ceva.... Eu nu am insistat sau presat cum zici tu nici sa recunoasca nici nimic..... Cred ca oricine si ar fi pus intrebari daca ar fi descoperit asa ceva despre partener fie o ea sau un el.... Si mi s a parut firesc sa l intreb ce se intimpla pe el direct nu sa o fac pe detectivul....
In al 2 lea rind da sunt confuza si ametita si ma gindesc mereu la asta poate de aici si inadvertenta postarilor mele dar cine nu ar fi intr o situatie ca asta....
Oricum daca l am incurajat sa si duca fantezia pina la capat am facut o tot in speranta ca asta e , o fi fost o curioziate si gata sau stii cum , placerea fructului oprit,daca nu se mai ascunde poate nu mai are farmec.... Si da o sa fiu din ce in ce mai confuza caci desi am luat hot sa astept si sa las timpul sa lucreze, nu va imaginati ca o sa mi fie usor sa ma abtin sa ma gindesc : what if?....

Mergi la inceput