A la recherche du mop perdu (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tanti Z eu il dau pe el cu camasa cu tot sau fara da contul ramane pe mana mea.Il mai vrea careva/

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

Tanti...poi el pierde sau eu am pierdut?

Nu ma starni! Psihologii spun ca un divort e perceput ca o pierdere. La asta m-am referit si am pus lacat la cabinet azi. Nu de alta, dar mi-am verificat contul si sunteti toate niste neserioase. Nika n-ati cotizat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

stai cu 3 baieti tineri si iti arde de mop?

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Pai cumva trebuie sa ma remarc si eu nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

invidieeeeeeeeeeeeeeeee....voi beti si eu nu poci!ma duc sa dau cu mopu'...in fata usii la intrare!

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Tanti Z eu il dau pe el cu camasa cu tot sau fara da contul ramane pe mana mea.Il mai vrea careva/

Deja tre sa oferi amanunte. Gateste bine? Face curatenie? Cate limbi straine stie? Poarta minijup?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Exact! fara camasa si cu mop!

ps sa nu te superi, glumim, da? nu e nimic personal, doar ca olandezul tau s-a potrivit in context dar putea fi oricare altul.

Mda, dar nu mai era zburator si vrajitor pe deasupra...daca stau sa ma gandesc bine , daca se dovedeste eficient la dus gunoiul am putea face un barter ceva, ca are si soata mea niste talente ascunse (da ascunse bine de tot)

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

daca mopul e virillll...neaparat sa pui mana pe el

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mihaela vin eu in vizita la tine si pentru 3 masculi dau eu cu mopul si tineri mai ales.

Tanti Z imi treci asta cu vederea te rog?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

pai nu degeaba are scris la status pe insula fericirii

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:
citat din mesajul lui gusta
Si credeti-ma ca mi-l trimiteti inapoi daca deschide gura si vorbeste ceva in olandeza

S-ar putea sa ai o surpriza si cineva chiar sa auda diferenta de pronuntie dintre cele cinci tipuri de H

Retrage rapid oferta, cat se mai poate!

La ce-mi tiuie mie urechile acum poa'sa faca precum avionul,ca nu ma deranjeaza

Edit, ca mi-am dat seama ca am si fond sonor...ca am muzica la maxim

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput