A la recherche du mop perdu (3)
Raspunsuri - Pagina 12
gusta spune:
Tanti Z eu il dau pe el cu camasa cu tot sau fara da contul ramane pe mana mea.Il mai vrea careva/
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela Tanti...poi el pierde sau eu am pierdut? |
Nu ma starni! Psihologii spun ca un divort e perceput ca o pierdere. La asta m-am referit si am pus lacat la cabinet azi. Nu de alta, dar mi-am verificat contul si sunteti toate niste neserioase. Nika n-ati cotizat!
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos stai cu 3 baieti tineri si iti arde de mop? Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Pai cumva trebuie sa ma remarc si eu nu?
My_Lady0091 spune:
invidieeeeeeeeeeeeeeeee....voi beti si eu nu poci!ma duc sa dau cu mopu'...in fata usii la intrare!
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui gusta Tanti Z eu il dau pe el cu camasa cu tot sau fara da contul ramane pe mana mea.Il mai vrea careva/ |
Deja tre sa oferi amanunte. Gateste bine? Face curatenie? Cate limbi straine stie? Poarta minijup?
dicirstea spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Exact! fara camasa si cu mop! ps sa nu te superi, glumim, da? nu e nimic personal, doar ca olandezul tau s-a potrivit in context dar putea fi oricare altul. |
Mda, dar nu mai era zburator si vrajitor pe deasupra...daca stau sa ma gandesc bine , daca se dovedeste eficient la dus gunoiul am putea face un barter ceva, ca are si soata mea niste talente ascunse (da ascunse bine de tot)
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
emanouela spune:
daca mopul e virillll...neaparat sa pui mana pe el
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
gusta spune:
Mihaela vin eu in vizita la tine si pentru 3 masculi dau eu cu mopul si tineri mai ales.
Tanti Z imi treci asta cu vederea te rog?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
My_Lady0091 spune:
pai nu degeaba are scris la status pe insula fericirii
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
S-ar putea sa ai o surpriza si cineva chiar sa auda diferenta de pronuntie dintre cele cinci tipuri de H Retrage rapid oferta, cat se mai poate! |
La ce-mi tiuie mie urechile acum poa'sa faca precum avionul,ca nu ma deranjeaza
Edit, ca mi-am dat seama ca am si fond sonor...ca am muzica la maxim
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare