Prietene la bine si la greu - 144

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Gabita vaccinul impotriva varicelei nu este obligatoriu.

Many era scris pe ultimul rand venitul pe ultima perioada, adica pana in 30.10.2011. Doar ca pe hartie scrie 30.10.2010 . Citeste totul cu atentie cand o ridici.

Ionela pai si mie mi-a scos doar cateva, pe restul le-a lasat acolo .

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna la toata lumea!!!

in primul rand,felicit toti sarbatoritii de zilele trecute si pe cei mici si pe cei mari (many)a caror aniversare am ratat-o : sa vi se implineasca toate dorintele,sa fiti sanatosi si norocul sa va surada la fiecare pas!!!LA MULTI ANI,DRAGILOR!!

Ionela.. no comment

monica felicitari ptr.cele II liniute!!! sarcina usoara si bebe la termen!!!

...s-a trezit un pui mic...revin..sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisirazvan spune:

Buna fetelor!
Daca va face placere, ne puteti vota la concursul Vara 2011 (link-ul e la semnatura).
Multumim.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Razvan in concurs. Votati ads1 si ads2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Nicholas !

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani, Nicholas!!!
Iti doresc multa sanatate si fericire!

Una din cele mai frumoase seri: 5 fetite superbe, casa plina de jucarii, rasete,tipete si 4 mamici frumoase!
Va multumesc din suflet ca ati venit si sper ca v-ati simtit bine si ne veti mai vizita si alta data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Una din cele mai frumoase seri: 5 fetite superbe, casa plina de jucarii, rasete,tipete si 4 mamici frumoase!
Va multumesc din suflet ca ati venit si sper ca v-ati simtit bine si ne veti mai vizita si alta data

My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

vreau dovezi .Multe ! Sper ca a fost cineva fotograf ,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hello !
Si iuhuuuu ,am laptop !!!
Trebuie sa ma mai uit prin urma sa imi amintesc ce vroiam sa mai zic ,dar ramane pe maine.

La multi ani Nicholas !!!!
La multi ani Matei !!!!!
Sa cresteti mari ,voinici ,sanatosi ,sa fiti fericiti in fiecare zi ! Va pupam cu drag!

La multi ani Dozz !!!Sa ti se implineasca fiecare dorinta ,sa fii sanatoasa si fericita !

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

MATEI

Mami de Matei hai pe aici sa mai vorbim, o bancuta ceva.

LA MULTI ANI DOZZ, multa sanatate si fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata si LMA pt Mateiu de Maculeasa!

La multi ani si tie Dozz, bafta sa iti gasesti un alt job, caci stiu ca te framanta de multa vreme.

Sunt si eu prin zona si astept pozici cu printesele de la Ieshi si cu animalutele din dotare de pe acolo offcourse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

La multi ani mamica DOZZ, SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA!

LA MULTI ANI SI PENTRU MATEI DE COQUE! O ASTEPTAM SI PE MAMI CU CINSTE SI O POVESTE DESPRE VOI!

Pana la urma ne`am hotarat la un cadou de Mos si am ales asta:www.iepurasulmeu.ro/educative/figurine-geometrice-lemn.htx" target="_blank">cadou Sper sa ii si placa, fiindca avem mai multe seturi de construit, insa din plastic si nu prea l`au interesat!

Mergi la inceput