Prietene la bine si la greu - 144

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dana, asa cum au spus si fetele stiu si eu.
Am facut ROR la un an dar de cel impotriva meningitei nu stiu nimic, insa daca ar fi si la noi eu inclin spre a face. Am avut un caz in familie,verisorul meu, care a facut la 3 ani meningita, tare greu a fost si au fost momente cand am crezut ca-l pierdem, de urmari nu mai vorbesc. Dar evident este parerea mea.
Felicitari ptr. bilantul bun a lui David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Danku eu trimit barza cu mare drag. Acu sa nu se inteleaga ca nu mai vreau un bb. As vrea eu dar tinand cont ca la Danut am stat in pat in perfuzii de la 16 sapt si nu m-am ocupat de nimic in casa sincer nu ma incumet. La mine o noua sarcina ar fi problema si nu un al doilea bb.
Azi l-a dus tata la terapie si a fost incantat cand a ajuns. Oricum psihologa a zis ca e ff sociabil si rade tot timpul deci ca sa zic asa face furori .
Lumi nu am habar ce fac acolo exact(parintii nu stau cu copiii) insa ieri a dansat si a cantat(lalala), s-a jucat cu diferite animalute(cand am ajuns eu incerca sa pupe o rata). Am inteles ca fac exercitii de stimulare a vorbirii, incearca sa ii invete sa pape singuri gustarea si sa efectueze diferite activitati la masuta(unde am inteles ca a stat cuminte pret de 1-2 minute). Dupa-amaiaza eu as veni cu mare drag dar sa vad cand ajunge sotul cu soacra de la radioterapie daca mai avem timp de o vizita(ca saptamana asta merge dupa-amiaza de la 17.30).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Many imi pare rau de povestea cu meningita, cumplita boala.
Eu totusi ma duc incet incet pe cararea anti-vaccinare .

Dymo astept relatari 'la cald' de la terapie. Ce fain ca Danut e in elementul lui acolo, asta e prima veste buna!

fetele cu piticuti la gradinita (including me ) sau in curs de trimitere la gradinita, luati de cititi de pe blogul www.blogger.com/profile/16987413472821639450" target="_blank">Ralucai Jacono

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Help,

Stiu ca s-a discutat despre contolul oftalmologic la copii, insa nu am retinut despre ce dr. si clinici s-a discutat. Imi recomandati un dr. o clinica?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ziua buna

Eu sunt doar cu Tudor asa ca fac putina ordine, spal niste rufe si ma dau pe net. Am avut soacra in vizita dimineata... a plecat...
Am petrecut prima noapte singura cu baietii si, desi a fost greu, nu ma plang... e acceptabil si sigur va fi si mai bine.

Dy, bafta cu terapia

Lumi tare rau imi pare ca nu pot ajunge azi... Sotul a plecat cu Mihnea si mama la barnova la spital la tata... nu am idee cand ajung ei inapoi...

pup

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Many,stiu ca Danku l-a facut la clinica Dorobanti...mai mult nu stiu.
Intentionam sa ajung si eu cu mucosiidar a dat vitoza peste noi si am amanat...

vaccinul de la 2 ani e obligatoriu...(varilix)?

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ionela m-am facut sora cu tine cu poza de profil . Pare ca te simti deja mai bine, gresesc? Ai de scos ceva fire? Tin minte ca la cateva minute dupa ce mi-a scos dr firele m-am simtit excelent, ca alea trageau deja de pielea care incepea sa se vindece

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Many,stiu ca Danku l-a facut la clinica Dorobanti...mai mult nu stiu.
Intentionam sa ajung si eu cu mucosiidar a dat vitoza peste noi si am amanat...

vaccinul de la 2 ani e obligatoriu...(varilix)?

mami de gemenasi

vara asta :)

Azi am vorbit cu pedi si nu a zis nimic de nici un vaccin. Eu stiu ca urmatorul este la 4 ani

Mergi la inceput

Monis, in adeverinta de venit ce era gresit? si eu urmeaza sa ma duc sa ridic si va servi ca baza de calcul la un eventual concediu medical.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ionela m-am facut sora cu tine cu poza de profil . Pare ca te simti deja mai bine, gresesc? Ai de scos ceva fire? Tin minte ca la cateva minute dupa ce mi-a scos dr firele m-am simtit excelent, ca alea trageau deja de pielea care incepea sa se vindece

frumoasa mascuta
sunt mai ok desi ma cam chinuie o masea. Am sa merg la medic curand...
de fire cica sa merg numai daca ma deranjeaza... cred ca am sa merg... nu sunt fericita cu ele... ca pana se resorb

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput