Prietene la bine si la greu - 144
Raspunsuri - Pagina 17
dankutza spune:
In seara asta a vazut o poza cu ea si varu-su in caleasca si cand am intrebat-o cine e poza, mi-a zis in loc de Andy (pt Andrei) Ani si o data a iesit Andy si ea e ... bebe Iaia. Varu-su o striga Geagea si acum o striga Jara. Evident, de aici, se trage Iaia.
dymomo77 spune:
Ramonika . Cuvintele sunt de prisos.
Ramona imi pare tare rau ca e asa nasol la job. E clar ca e discriminare dar nu ai ce face. Chiar daca barbatii isi iau concediu de paternitate cand se intorc oricum sunt vazuti mai bine ca femeile aflate in aceeasi situatie(cel putin la mine la job). Nu le dau afara pt ca sunt functionary publici dar altfel ar zbura rapid. Sefii mei in marea lor majoritate urasc femeile. Deja comentau despre faptul ca mi-am prelungit concediul dar chiar nu imi pasa. Ma pot si concedia daca vor dar Danut e cel mai important lucru pt mine. Cand eram insarcinata cu el si ginecologul meu mi-a spus la 23 de saptamani ca il pierd i-am spus ca pana devine viabil stau in cap si tot nu va iesi asa ca fac orice pt el la fel cum sit tu ai facut pt Dominic si fiecare fata de pe forum a facut pt fulgusorul ei. Multa putere.
shtephy spune:
La noi se pare ca a venit iarna .E tare frig si a si fulguit un pic .N-am indraznit sa stam prea mult afara ca am inghetat rau asa ca am cam pierdut vremea de pomana azi ,asta ca sa nu zic ca am frecat-o.
Am savurat poze cu baieti frumosi si cu petreceri frumoase .
Licu nu poate fi vorba de mobilitate perfecta in special la cot si mai ales ca s-au facut acele greseli la inceput ,adica luxatia a fost tratata ca o entorsa .
Monis frumoasa lectura .
Magda sper sa-i fie bine micutului fara tratament.
Starea ta speciala este fireasca ,oricum esti puternica tare . Sunt foarte sigura ca totul va fi bine la control.
Cu izolarea asta intr-adevar e greu tare .Chiar ,cum se inteleg fratiorii ?
Ionela imi pare rau ca va chinuiti cu colicii .Si mai ai si muncitori pe cap ,sper sa nu faca mizerie prea mare .
Monica se pare ca Lady e cea mai buna jucarie pt Mariuta
RamoX imi pare tare rau ca treci prin situatia asta naspa .
Andre imi place ce scrii de Chiara ,dar mie mi-ar placea sa aud povesti multe ca inainte si sa vad poze /filmulete . Precis nu e in largul ei la Cluj pt ca ii lipseste tati .
gasca ,weekend frumos !
lili_a spune:
Buna seara dragele mele, revine si oita ratacita in lumea celor far' de internet
Am multe felicitari de impartit (Monica ) si urari de la multi ani si viata frumoasa si fara griji (Tudor, Radu Stefan, Albastrel, Dragos & Emi, Tudor Radu, Dragos Andrei, Bubu, Nicholas James, Matei, mami Dozz, Teo )
Vreau sa o string tare in brate pe Ramonika dar si pe RamoC - mi se pare o mare porcarie felul in care te trateaza cei de la serviciu si pe dymomo pt ca faci tare tare multe pt cei de linga tine
Ar mai fi multe de zis dupa atitea zile de absenta dar nu cred ca sint in stare sa le enumar pe toate asa ca o mai pup pe stephy pt ca le-a zis mai bine decit mine , ii trimit si danei ca sa treaca usor peste astea 2 saptamini si sa se bucure apoi de tot ce va urma si inca un pt licuriciul optimist si pt. ionela care ne povesteste asa frumos despre viata in 4
lumi ma intrebai cum m-am acomodat - foarte bine, nu e cimp decit pe o parte a casei, in rest am vecini, iluminat stradal, manele, masini, chestii care ma fac sa nu ma simt chiar izolata. Si noi avem contract cu niste security nenea sper sa nu aflu vreodata cit de eficienti sint cu adevarat, de venit la alarma vin prompt ca vecinii mereu uita geamurile deschise si se declanseaza senzorii
Despre noi... asa si asa, iar a stat Lila toata saptamina acasa cu muci, facut exudat, i-a iesit pneumococ in nas asa ca acum e pe tratament cu niscai picaturi cu antibiotic. E tot slaba si palida si toata familia o caineaza drept victima parintilor nebuni care au dus-o la gradinita Ma bate gindul sa o pun pe tratament cu Broncho-vaxom, stiti ceva de el?
Petrecerea de 2 ani a fost foarte faina, dimineata a venit tot familionul iar dupa-masa tineretul, din pacate somnul de la amiaza a fost gonit de emotiile aniversare si Lila n-a fost cea mai vivace sarbatorita. Cadou noi i-am luat doar o masinuta pe care stiam ca si-o doreste de mult si o calareste non stop, mai am am unele in debara dar le tin pt alte ocazii ca in viltoarea cadourilor de la invitati nici nu le-ar fi observat. Ca tot se vorbea de laptop, a primit si Lila unul, nu o intereseaza decit functia muzicala pe care cind o nimereste se apuca sa lalaie "alunelu, alunelu", in rest o frustreaza extrem ca nu poate determina laptopul sa faca ce vrea ea.
Gata, ma duc la somn ca pina acum am stat ca sa recuperez, va doresc o noapte usoara!
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a E tot slaba si palida si toata familia o caineaza drept victima parintilor nebuni care au dus-o la gradinita |
Offf, aceeasi problema o intampin eu cu neamaretul de aici, vrem sa o ducem pe Amalia la gradinita din primavara si incep deja sa o caine ca de ce, ca o sa se imbolnaveasca nonstop, si asa e slabuta bla bla blaaaa
Nu stiu nimic de bronho-vaxom..
laurairina13 spune:
De ieri suntem oficial raciti toti 4. Am bifat tot ieri prima zi singura cu amandoi cupiii, amandoi raciti, cand aspiram mucii la unu, cand la altu. Nasol. Dragos s-a tot innecat peste zi de la atatia M, seara mi-a vomat in jet, sotzu plecat de acasa, deja ma vedeam cu doi tanci dupa mine pe la urgente..
Jos palaria mamicilor singure care se descurca cu doi copilasi, pe mine aseara curgeau apele si ma treceau cele mai negre ganduri cu amandoi bolnavi.
Azi iar singuri, tot il pandesc pe Dragos sa nu se innece in somn cu secretii, astanoapte am dormit in fund cu el in brate o perioada sa poata respira cat de cat.
Ramonika, mi-a placut ce ti-a zis Many. Fii puternica! Va pup si alina-ti suferinta cu Sandra. Ea e cea care sigur iti va descreti fruntea. O noua sarcina va fi cu siguranta diferita, asa cum a zis si Monis.
Multa sanatate si la restul piticilor bolnaviori, tare greu e.
Ramonika spune:
multumesc inca o data pt. incurajari
Licu sper ca nu te-ai suparat ca nu am vb la tel, dar am bocit mult ieri si nu stiu daca as fi fost in stare sa vorbesc.
joi am fost la birou si am vb cu seful. stiti ca imi faceam griji cu delegatiile. si vestea buna e ca nu ma va lua prea curand in delegatii, in decembrie oricum nu. asta ma bucura. asa ca nu mai e graba s-o intarc pe Sandra (bine ca n-am facut-o deja), mai ales ca am pierdut sarcina, chiar ca nu mai am motive s-o fac. problema e ca tre s aiau antibiotic o saptamana, sper sa nu ii dauneze. oricum nu mai e cine stie ce lapte, asa ca sper ca e ok cu antibioticul.
RamoC imi pare rau sa aud ca nu ai vesti bune de la servici. nu stiu ce sa zic, incearca sa-ti gasesti altceva. initial ma gandeam ca ar trebui sa lupti pt. postul tau, insa chiar daca ai avea castig de cauza, ei iti pot face viata un calvar, de o sa vrei tu sa pleci dupa aia. oricum cel mai important e DOminic, cum ai spus si tu.
dana iti doresc si eu putere, sa treci mai repede peste cat a ramas si sa-ti tii comoara in brate. vezi ca se poate si mai rau.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
raluci_b spune:
LA MULTI ANI GABRIEL de Evy sa fii sanatos, mami oare ne mai citesti?
Ramonik ma bucur ca ne scrii, e ok ca nu pleci in delegatii si ca mergeti inainte cu tzitzi, cea mai frumoasa incurajare ai primit-o de la Many
Licurici sanatate maxima, la noi eu sunt cea racita, e clar ca am luat-o de la Remus dar el a avut asa ceva superficial, clar homeopatele deja isi arata rezultatele
Andre sa stii ca toate ne gandim la voi, asadar asteptam povesti poze cu Chiara mica si frumoasa
Ancutz ce faci darling, cum e la serviciu?
Lili imi pare rau de pneumococ, of of, sper sa li se intareasca imunitatea, stiu ca pt asta anul asta este important, eu va recomand homeopate
Tare nasol cu frigul ar trebui sa scoatem puii undeva, dar unde, nu vreau locuri inchise, dar ....
Oare care o fi AMR-ul meu, avand in vedere ca Remus a venit la 37 de saptamani?
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 35+cu
LiviaG spune:
SALUtARE!
Vin si eu cu limba pe umar, satula de la atata alergat dupa doi copilasi, si abia am reusit sa citesc din urma.
Ramonik, cuvintele sunt de prisos pentru ca in asemenea momente n poti gasi consolare, insa eu zic ca Dumnezeu nu te va lasa singura si iti vei reveni mai curand decat crezi!Ma bucur ca macar in privinta serviciului te`ai linistit!
dana, multa rabdare iti doresc!
licu sanatate la tot familionu`!Si Meli mi-a vomitat ieri dimineata de vreo trei ori de am crezut ca tre sa o iau repejor la urgenta, dar si`a revenit, multumesc domnului!
RamoC, eu asa scandal as face la servici....da` na` eu sunt mai vulcanica din fire, si in general actionez inainte sa gandesc!
Pup toate fetele si sper sa am vreme sa mai scriu!
ionelamaria spune:
Buna dimineata la pranz
Aseara colicii au fost mai ok, doar 3 ore de plans, din care scadem jumatate de ora cat afacut baita si masaj
In sfarsit am gasit , cred echilibrul la baie si masaj sa nu mai planga, cred ca ii trebuia apa mai calda si temp mai ridicata la aer. Faceam baita cu putina apa la 38 gr, dar se pare ca seamana cu Mihnea la astea, cum am ajuns la 40 apa si multa sa-l acopere cum s-a relaxat. No, da eu am luat iar ca la carte , cu tatonari... daca faceam direct la la Mihnea era asa simplu
Colicii habar n-am cu ce sa-i tin in frau ca nu i-as da nimic dar nici sa planga asa nu e ok. Gasesc eu formula magica pana la urma... sper...
Ramonika, imi pare tare rau!!! Sper din suflet sa fii ok. Despre ce va urma... Sandra iti va da putere si sigur va veni si bebe mult dorit exact cand va fi cazul si vei putea
Sunt multe antibiotice absolut ok cu alaptarea. Tu ce iei?
Mami fericita de Mihnea si de Tudor