Egipt Hurghada ianuarie
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela_s spune:
E posibil cleo, suedezii au ca destinatie favorita Thailanda, dar majoritatea curselor fac escala undeva in Europa de vest. Sotul a gasit saptamana trecuta pentru saptamana viitoare de ex(a fost doar o cautare, sa vada ce preturi sunt acum) la Thomas Cook. Nu stiu daca e zbor direct sau nu. Anul trecut gasisem ceva oferta la Austrian cu escala la Viena. Noi am zburat direct, St-Bangkok cu Thai dar a fost foarte scump. Nu a fost last minute insa.
dyannna spune:
Pana la urma zborurile din Bucuresti catre Egipt s-au anulat (charter)dar eu imi doream atat demult sa plec undeva la soare incat am luat bilete ptr 22-29 ian cu zbor din Budapesta,ne ofera si parcare gratuita in aeroport in costul pachetului ...o sa revin cu impresii pe forum cand ne vom intoarce.
Momentan suntem la faza de facut bagaje si am nevoie de ajutor...oare ce fel de haine sa-mi iau ptr seara si dimineata,pulovar sau geaca?...mi-ar placea sa putem lua pulovarase ptr ca sunt mai usoare, limita de kg e 20/persoana ptr zbor si stiti cum suntem ,noi,fetele: as pleca cu toata casa dupa mine...sotul tot imi zice ca o sa stam doar o saptamana nu ne mutam acolo dar mie toate chestiile imi sunt necesare
mihaela_s spune:
Pulovere subtiri, de primavara sau gecile subtiri de vara sunt suficiente. Pantaloni lungi de vara sunt Ok, am dus blugi dar nu i-am imbracat. E in jur de 18-20 de grade seara. Acum doi ani eram in Egipt pe vremea asta...stau si visez....
Vacanta frumoasa, te asteptam cu impresii.
dyannna spune:
Gata,vacanta s-a sfarsit si am ajuns in Romania unde ne asteptau cele -15,20 grade...vreau inapoi!
A fost nemaipomenit,resortul foarte frumos,vremea a tinut cu noi si am avut parte in fiecare zi de 24-45 grade...intr-adevar seara se racorea iar ziua era scurta,soarele apune la aceeasi ora ca in Romania.
Am facut doua excursii,mahmya trip si safari in desert...ambele au meritat toti banii. In excursia pe mare am avut cateva opriri de snorkeling si am oprit pe insula absolut fantastica,apa avea o culoare incredibila si mi-am descoperit o noua pasiune:snorkelingul...mi-a placut la nebunie sa explorez acvariul urias numit Marea rosie,coralii si pestii in toate culorile pur si simplu iti taie respiratia,si acum am intiparite pe retina acele imagini,abia astept sa revin in EgiptSafari trip a fost o experienta frumoasa,nu credeam ca desertul imi va placea atat de mult. Despre oameni nu pot sa spun decat ca sunt foarte calzi si prietenosi,chiar daca toti asteptau cate un ciubuc( cel putin eu cu informatia asta am plecat de acasa)nu ne-am simtit nicio clipa hartuiti,chiar si la shoppingul din preajma hotelului ma distra modul lor de abordare si cum incercau sa te faca sa le intri in magazin...ptr noi a fos haioasa negocierea cu ei,ne-am informat in magazinul cu preturi fixe cam cat este fiecare produs ce ne interesa si apoi negociam in alte magazine preturi mai mici si chiar le-am obtinut iar daca nu am vrut sa cumparam nimeni nu a tras de noi sau sa ne bruscheze in vreun fel...Despre Romania ei stiau doar Hagi si dracula si adeseori ne spunea cate unul ca are rude care au studiat medicina in Bucuresti,nu stiu cat era de adevarat dar cert e ca stiau faptul ca multi arabi vin sa faca medicina la noi...in concluzie vacanta noastra a fost de nota 10!
dyannna spune:
Ptr cei interesati am pus cateva pozehttps://picasaweb.google.com/109500205693661809472/SunriseMamloukPalaceEgypt