Egipt Hurghada ianuarie
Raspunsuri - Pagina 2
pogonici1977 spune:
e un super pret...
hotelul e super, nu ai pe cheltui bani, doar pe suveniruri, iti recomnad sa mergeti la cumparaturi ptr suveniruri si altele numai la marketul din fata hotelului acolo unde sunt preturi afisate, si nu in alta parte...noi am patit ..sunt mai rai ca turcii egiptenii,...si te fraieresc la pret...ma refer acolo unde e tancioc..(vecinii marketului)...
in rest e superrrrrrrrrr, si merita....
ca sfat , sa nu compari stilul turcilor cu al egitenilor, ca sunt la polul opus,ma refer la distractii, discoteci, etc, care sincer nici nu leam vazut in campus.
mancarea eeeee super grea, uleioasa....grasa, etc..eu fara trifermnet, etc, si alte pastile de burta nu puteam papa,
dyannna spune:
http://www.hotnews.ro/stiri-international-10752286-dupa-primavara-araba-vine-iarna-egipteana.htmDupa cum arata situatia in Egipt cred ca vom astepta, nu pot plati biletele de acum pentru ca imi este frica de intorsatura pe care o iau lucrurile acolo...cred ca egiptenii astia au ceva cu mine,in iarna 2011 vroiam sa platesc biletele si a inceput revolutia si acum, cand m-am hotarat iar sa merg, se repeta istoria
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyannna http://www.hotnews.ro/stiri-international-10752286-dupa-primavara-araba-vine-iarna-egipteana.htm Dupa cum arata situatia in Egipt cred ca vom astepta, nu pot plati biletele de acum pentru ca imi este frica de intorsatura pe care o iau lucrurile acolo...cred ca egiptenii astia au ceva cu mine,in iarna 2011 vroiam sa platesc biletele si a inceput revolutia si acum, cand m-am hotarat iar sa merg, se repeta istoria |
si eu cautam in aprox. aceeasi perioada (ianuarie-februarie-martie). La alte destinatii te-ai mai gandit? (eu ma uit cu jint la Canare, tenerife, sudul spaniei, undeva sa imi fac fotosinteza).
dyannna spune:
Cleo eu as vrea undeva la mare si soare dar sa facem si baita in mare:))...in Tenerife nu prea cred ca e posibil iarna...m-am mai gandit la Dominicana dar nu-mi permit ...poate totusi s-or potoli astia prin egipt si ajungem si noi la inceput de februarie,eu inca mai sper!
mihaela_s spune:
Thailanda e un loc superb, cald si baie garantat, in plus foarte ieftin si incomparabil cu Egiptul. Ca tot. Doar ca e scump zborul, dar poti prinde last minute la o treime de pret. Ianuarie, februarie e perfect în thailanda. Noi am fost pe cont propriu, ceea ce im Egipt nu se poate.
dyannna spune:
Mihaela Thailanda e de mult pe lista mea de calatorii dar deocamdata bugetul nu-mi permite ...ptr iarna asta nu trebuie sa depasesc 1500 euro si nici cu lastminute nu cred sa ma incadrez...multumesc de sugestii, daca mai aveti si altele care sa se incadreze in bugetul nostru suntem recunoscatori
mihaela_s spune:
Noi am gasit la 500 euro zbor last minute, pret pentru doua persoane. Cazarea 300 euro doua saptamani, la o casa, proprietar suedez.mancarea n-am socotit-o pentru ca era mai nimic, de genul cu 5 euro mancam cu totii-4 persoane, pe malul marii, prânz sau cina.
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Noi am gasit la 500 euro zbor last minute, pret pentru doua persoane. Cazarea 300 euro doua saptamani, la o casa, proprietar suedez.mancarea n-am socotit-o pentru ca era mai nimic, de genul cu 5 euro mancam cu totii-4 persoane, pe malul marii, prânz sau cina. pur si simplu... Hobby calator de profesie |
am impresia ca din Suedia suntg mult mai multe curse spre Thailanda decat din restul Europei, probabil de aia e mai ieftin. Cu ce firma ai gasit sa zbori? Eu m-am uitat numai la klm...unde e mai mult decat dublu la ce spui tu acolo.
o sa studiez mai in amanunt ideea de Thailanda - desi pe mine ma sparie drumul lung - nu am zburat mai mukt de 3 ore juma, si nici nu as risca cu cupil de 3 ani.
in ianuarie, reiau cautarile, sa prind un last minute.