Pediatru sau doctor de familie?
Raspunsuri - Pagina 3
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Alexandra, uitasem ca mai exista policlinici de stat . Dar la cat sunt de putine, nu cred ca e prea facila inscrierea pe lista pediatrilor de acolo. Eu in Cluj stiu doar o singura astfel de policlinica de stat si policlinica CFR. Corina, probabil ca are dubla specializare. Ani de Stefana (23.01.2008) Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2 ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
apropo de policlinici de stat si particulare
eu am avut un medic de familie care lucra in cadrul unei policlinici particulare, PULS.
eu am plecat de acolo, dar mama, fratele si tatal meu, sunt in continuare la acel medic, care, desi lucreaza intr-o policlinica particulara, fiind medicul lor de familie, nu-i costa nimic.
Si puteam sa merg si eu cu sotul si fata, dar nu am vrut, pentru ca nu-mi placea de acea persoana.
puisorul spune:
Daria, probabil ca nu voia sa se complice cu noi nascuti.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
puisorul spune:
Sunt multe policlinici particulare in cadrul carora functioneaza cabinete de medici de familie. E oarecum reciproc avantajos.
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
Darria spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Poate un medic de familie sa substituie pediatrul? |
Da, un medic bun.
Medicul de familie al fetitei nu este pediatru dar este la fel de pregatit, mereu la curent cu noutatile. In paralel am avut un pediatru care era si medic de familie(nu al nostru).
Am mai intalnit medici de familie buni ce nu sunt pediatri. Ultimul consultat este si homeopat, mi-a ajutat fetita ft. mult.
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui alex_andra din cate stiu eu, cel putin asa era acum 3 ani, medicul de familie este platit mai bine pentru copil decat pentru adult. BAZAR UMANITAR |
ce ciudat...asistenta d-nei dr (medic pediatru) mi-a povestit ca, din contra, e mai avantajos sa aiba pacienti adulti, acestia vin mai rar, li se dau retete pentru 2-3 luni; prin comparatie, pacientii minori presupun mai multa "bataie de cap", consum de resurse, etc.
viviana spune:
Medicul de familie al fetei mele este pediatru. A absolvit medicina sectia pediatrie.
De vreo 3 ani de zile are si adulti - s-a specializat si pe medicina de familie.
Unchiul meu este medic internist. De mai bine de 10 ani s-a specializat in medicina de familie + medicina muncii. Are voie sa aiba si copii, dar numai peste 5 ani.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui viviana Are voie sa aiba si copii, dar numai peste 5 ani. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
de ce 5+?
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Matzaila_81 spune:
Am nominalizat-o pe Xio pentru ca e singurul cadru medical cunoscut de aici pe forum. Ma rog, cunoscut mie
La cati membrii are forumul e evident ca sunt mai multi medici, avocati, piloti sau bucatari, nu despre asta e vorba, doar ca ea era singura pe care o stiam.
Andacos, multumesc de sustinere, nu observasem postul.
+27
patryss_88 spune:
citat din mesajul lui viviana [br Are voie sa aiba si copii, dar numai peste 5 ani. |
Deci sa intelegem ca medicii de familie care iau copii au si specializarea pediatrie???
Sau o fac oarecum ilegal ? hm.....
de gaza mica Luca Adrian
puisorul spune:
Cred ca Blackgirl ar putea lamuri situatia. Medicul la care e inscrisa fetita mea nu are specializare pe pediatrie si nici nu cred ca are peste 100 de copii inscrisi ilegal.
Portocale pentru Mos Nicolae