Strugurasi de sept-oct 2011 **03**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

sei poti fi convinsa ca functioneaza legea compensatiei si in cazul evolutiei copiilor asa cum functioneaza, dupa parerea mea, in toate. fetele noastre sunt de-o seama dar Mara mea nu tine capul singura cand o tin la verticala, nu se intoarce de pe o parte de alta decat daca ii mai dau eu cate un branci , nu rade in hohote, nu intinde mana dupa jucarii sau alte chestii care i se par interesante. sunt inca mititele. desi...ma uitam ieri cand ii faceam masaj cat i s-au lungit picioarele si cat era de mititica si de firava cand am adus-o de la maternitate. la 1 an o criogenez!!! :))) eu sigur nu rezista sa nu il fac si pe al doilea. sunt bebe-dependenta!

Calendare personalzate pentru bebelusi! http://primulmeucalendar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi.. ma mai apuca si pe mine, ma mai lasa.. ce cura bre?

Lena
.. la mine se duc mai nou kg cu plimbari lungi...cand sunt canale infundate, sanul e tare, grunjos, doare si e rosu, basicutele nu sunt neap de la canale infundate

Lore... mda, asa e sunt prea paranoia, insa am si o dr care ma ajuta

Matza.. pai scutura-l pe sot putin..., nu esti la patrat, cei mici au nevoie de atentie ca sunt dependenti, cei mari sa se descurce

Fug la plimbare

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

am fost la dr
se pare ca din cauza refluxului face asa de rau si am primit tratament iar peste o luna de zile mergem la control
bineinteles ca acolo s a dat in spectacol si a ras cu gura pana la urechi
i am dat unul din medicamente si acum doarme linistit
offf , sper sa l linisteasca ca mor daca mai face asa

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci Matza
seidana, colici avem de mult timp, de doua zile avem isterii. pana acum reuseam s-o mai potolim, mai urla, o mai linisteam si tot asa.

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Hop si eu. Stau cam prost cu timpul. Fuga cu Filip la gradi, fuga inapoi la alaptat, apoi la cumparaturi sau ce mai am de facut, o scot pe Cate afara, apoi dupa Filip la gradi si tot asa.
Am avut azi noapte o criza de bila groaznica. N-am pus geana pe geana pana la 4.
Fetelor, bebe sta bine in scoica daca e pus cum trebuie. Se orienteaza cu spatele la directia de mers si scoica trebuie inclinata in asa fel incat sa stea cu spatele aproape de orizontala si cu piciorusele in sus. Pe masura ce creste se ridica tot mai mult scoica, ca pe un scaunel.

Marina pt cistita ia Uricol, Urinal sau Urinex. Sunt antiseptice permise in alaptare. Eu am luat in maternitate ca facusem leziuni de la sonda. Mi-era teama sa urinez, asa de tare ma ustura.
Daca e micoza poti lua Canesten, am facut si eu un tratament acum o luna si e mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

La multe lunite Petru! Mama te iubeste!

jade
lali da, am terminat ieri cu brio mancarea si culmea, am mancat si eu
lena m-am uitat si m-am tot uitat la pozele cu tine de pe cont si ori am innebunit si mi se pare, ori ai o sora geamana Sa-ti zic de ce spun asta. La maternitate, cand am nascut, am intalnit o mamica (de baietel, e drept) care seamana PERFECT cu tine! Parca ti-e sora geamana . Buuun, m-am uitat pe pozele de pe cont, te-am vazut, m-am socat :)), stiu ca esti din Iasi si ai nascut la o luna dupa mine o minune de fetita deci....cum deslusim "misterul"? :))) Comica situatie oricum; era super tare sa ai o sora geaman care sa fi nascut cu mine odata (8-9 sept) un bebe in Buc :)) am vb mult cu fata respectiva, era ff draguta. Sa nu razi de mine ca te-am intrebat, stiu ca sansele sa fie asa sunt de 0,000000000000001% dar nu m-am putut abtine

Acum SEEEEEEIIIII!!!!!. Te-am lasat pe final tocmai ca sa-ti dau bataia promisa! Ce ti-am scris eu pe contul de yahoo?! De ce mai mamico iti faci griji din nimic, efectiv? Hai sa stam strambi si sa gandim drept, sunt mamici care chiar au probleme reale cu bb-ii lor, eu iti inteleg perfect starea pt ca e normal sa fie asa, esti mama si stiu ce simti insa nu ai de ce sa iti faci probleme cand chiar ....nu e nimic:) Uite, hai sa iti zic altfel. Iti zic de noi, de mine si de Petru. Petru e mai mic cu 2 sapt decat Ela si o sa zici ca nu e relevant ce spun pt ca in 2 sapt se schimba radical din toate pct-le de vedere si iti dau dreptate insa.....(mereu exista un "insa" ) cand avea Ela 2 lunite fix fix imi amintesc perfect ce spuneai ca face si ce nu. Uite, eu te intreb asa: tu poti chiar sa "traduci" tot ce face ea si esti mereu constienta la modul ca sesizezi si percepi exact ce face si ce nu?! Pt ca eu am vazut la Petru de ex multe, zi de zi, m-am obisnuit cu ele, nu-mi mai par mari minuni insa el face si multe dracovenii "in lipsa mea" deci contorizarea asta nu prea e relevanta. De ex, el de dim vorbeste cu peretii mult si clar, nu tipa, aproape ca articuleaza, l-am auzit (prin stare de somn mai mult ca daca nu tipa ma trezesc greu ) rostind clar :"de, ai, au, cum, gheee, guu". Bun, ma trezesc si ma duc la el, il iau la schimbat in prima faza si atunci incepe si "dialogheaza" cu mine de pe masa de schimbat (acolo ii place cel mai mult sa faca "dialog" ) si am vazut ca atunci cand "vorbeste" cu mine (nu stiu la pereti cum face) mereu dar mereu zambeste cand ganguritul MI se adreseaza. Bun. Mai departe. Spui ca Ela ridica capul stand pe spate, duce jucariile la gura, se intoarce pe parti si pe burtica, crede-ma ca Petru nu a facut asa ceva NICIODATA pana acum. Acum eu ce trebuie? Sa ma panichez sa incep sa zic ca tonusul si motricitatea lui sunt la pamant? Nu pot sa spun asa ceva, nici macar ca este mai lenes nu spun, pt ca am vazut cat de mult se poate schimba de pe o zi pe alta si ce progrese fenomenale poate acumula.
Sfatul meu e sa nu te mai panichezi si sa incerci pe cat posibil sa vb cu Ela mult, mai ales la activitatile in 2 gen schimbat, masa, cand intimitatea dintre voi doua depaseste orice limite . Te rog Sei, esti o fata de nota 20 si tin mult la tine nu vreau sa te vad asa . Peste cateva luni ce o sa mai radem noi de fazele astea; bine, e drept ca vin altele si tot asa pana la 20 ani....sau nici atunci nu ne linistim, ce ziceti?

Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !

Mergi la inceput

May.. cica pe la 6 sapt e apogeul.. pe noi intre 5-7 sapt, ne-au chinuit cel mai puternic, insa dupa 7 sapt ne-au lasat aproape de tot ..

Jade..hmm, voua v-a pud diagnostic de reflux? sau doar asa denumire generica? si noua ne-a zis ca e reflux insa nici vb, doar regurgita/varsa mai des.. il culci la 45 grade?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci, Lena.
jade, nu merge feonul :( imi pare rau ca are probleme piticu
sei, sper sa ne lase la 7 sapt si pe noi :(

fetelor, voi faceti vaccinul rotavirus?
nu e in schema din Anglia pe care o facem noi. dr zice sa il fac si nu stiu ce sa fac.

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Hellena, stiu ce zici, crede-ma ca vb cu ea mult, ii cant mereu, 80 % din timpul cat e treaza sunt cu ea, deci vad/aud ce face..stiu ca nu ar trebui sa ma panichez asa, insa motivul meu e apgarul 6, care na nu e bun..., mai mult trimiterea la neuro e un stres teribil pt mine si, si dr mai pune paie pe foc, fara sa vrea ..Despre cat ma minunez de noutatile ei .. la orice miscare o laud si sunt costienta de ea, oricum poate fata mea e mai serioasa, zambeste mai mult la mama, gangureste cand o duc la bunici.. oricum am obv ca in afara de tipetele ei mai zice si calm cate o vocala, azi de dimineata o filmam si o intrebam de il iubeste pe tata , si a zis uuu , buuu , nu o fi vorbareata , la noi nu exista ora de gangurit.. ea dimineata pedaleaza, imi zambeste , ne uitam prin camera de zici ca inventariem totul...
Promit ca dupa concultul neuro ma calmez..... mult mai este .. 1 luna
Aseara imi zicea sotul ca el nu mai vrea copii, ca eu innebunesc pana imi cresc copii mari .. aseara ii ziceam uite nu aude, ca nu clipeste cand bati palmele langa ea.. bate ate, nimik.. merg si iau o cratita si o lingurita si incep sa bat incet, nimik.. el incepe sa bata mai tare, fata saraca a tacut malc si clipea mai mai sa planga..

Mergi la inceput

A... Hellena multe lunite si anisori, multa sanatate si fericire...

Multe lunite si lui George Razvan de Irinush
Alexia MARIA de Elena ... chiar oare ce mai fac?
Nourah de Alayna

Mergi la inceput