Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 10

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Asa sa fii, optimista. Cred ca fiecare femeie insarcinata are cate o problemuta, mai grava, mai putin grava, nici mie nu mi au iesit toate analizele bine, chiar azi merg la medic.
Mult curaj

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

Multumesc pentru urari, o sa incerc sa va scriu cat de des pot, am un program ff incarcat

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetele mele,

Sarbatoritele si cele care ati avut sarbatoriti ..sper ca ai petrecut frumos...poate si ceva cadouri ... dar sunt sigura ca deja ati primit cadoul cel mai frumos strengarul/strengarita din burtica .
Maine e ziua sotului meu .... implineste o varsta rotunda si frumoasa zic eu... lui nu prea ii plac aniversarile personale ... cu celelalte pare sa fie ok ... asa ca in loc de m-a rugat sa nu ne agitam... asta inseamna pizza si bere pentru el ..pentru mine sirop de visine cu apa minerala... oricum o sa fie frumos... greu cu ursul pe scari...

Pe mine ma cam sacaie spatele si rinichii ... am 33 de zile de la ultima criza ...sper sa nu se mai repete ... nu stiu daca mai pot inca o tura de spital si tot tacamul...si jur ca am avut multa atentie cum sunt imbracata sa nu stau in frig sa dorm bine invelita ...incerc sa ma tin tare pentru bebe

Pupiki pentru fete si strengari

Mamica de Bu minunat si de strengar +18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Gabriela, daca dr. ginecolog nu-ti propune nimic pentru artere (de obicei Aspenter, uneori heparina injectabila - Clexane, Inohep, etc.), poate ar fi util sa incerci si tu sa iei legatura cu dna dr. Avram de la Medcenter (iti raspunde la probleme si prin telefon, si pe email simona.avram@medcenter.ro - dar pe email nu stiu cat de repede). De obicei, daca nu ai pierderi anterioare de sarcina, vreo 2-3 pierderi, medicii nu-ti recomanda analize de trombofilie, ca-s scumpe. In jur de 1500 lei toate, cam asa. Eu le-am facut in 3 transe, incepand cu inainte de conceptie, cam intr-un an jumatate si atunci nu am simtit asa rau pretul.
Eu le-am facut din proprie initiativa, ca mama mea facea tromboze pe vene la picioare,tatal ei AVC, familia din partea tatalui infarcturi si problemele de coagulare se mostenesc.
Nu incerc sub nicio forma sa te sperii, pentru ca treaba asta cu coagularea se tine sub control cu tratament, adica ai ce face pentru ea.
Cum e rezistenta pe artere fatza de data trecuta la tine? Ca mie medicul ginecolog mi-a spus ca trebuie sa nu creasca in sarcina, ci sa scada, neaparat.

Mona, d-ne fereste, eu nu ma gandeam la probleme la tine, ma gandeam doar ca ai ocazia rar sa-l vezi pe bebe :)

Kovacs, tin pumnii cu ce zice medicul.

Ralutzy, Lelu, urez placenta in urcare :)

17+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Chito, tin pumnii sa fie bine rinichii. Nu trece cu paracetamol+no-spa?
La multi ani pentru sot :)

17+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

...imi pare rau sau aud de probleme, curaj mult fetelor si Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine,eu nu am experienta sunt ca multe dintre voi la prima sarcina, despre placenta am auzit k sunt cazuri in care se ridica cv mai tarziu sper si la voi sa se intample la fel
chito dak ai probleme cu rinichii te-as sfatui sa nu mai bei cu acid si nici indulcit incearca niste apa plata si ceai cald dar fara indulcitori,stiu ca nu orice ceai se bea dar incearca cate o cana de musetel ,coada calului un compot; sa fie calde ca te ajuta, dak ai dureri poti sa spui compresa calda cu ceai de c.calului.insanatosire grabnica. va pe toate si pe bebelusi

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

multumesc frumos fetelor
Dara stiu ca la 16 sapt. artera ombilicala era ok iar acum a crescut, iar arterele uterina la 16 sapt cea stanga era maricica si cea dreapta ok , iar acum cea stanga a scazut dar tot mare este si cea dr a crescut
nu stiu valorile exact o sa le scriu diseara cand ajung acasa
Am reusit sa ma programez pt vineri la dr. mea abia astept sa vad ce-mi spune.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Gabriela dupa ce ai ceva rezultate concrete sfatul Darei de a o contacta pe doamna doctor Avram este foarte bun... sper sa fie totul bine.

Nelli multumesc pentru sfaturi...crede-ma ca beau doar apa plata slaba in continutul de calciu si compot facut de mama... incerc sa evit orice mancare care ar putea genera oxalati de calciu. Sper sa fiu tare ca ultima oara a trecut doar cu no-spa+scobutil+diazepam injectabil .

Dara multumesc pentru urari si vreau sa te felicit pentru decizia de a iti face analizele pentru trombofilie ...stiu cat de scumpe dar importante pot fi.

Mamica de Bu minunat si de strengar +18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetele

gabrielarusu felicitari pt vestile bune si sorry pt IR-uri. Sper sa fie totul bine si sa nu ai probleme cu sarcina.
chito la multi ani pt ziua sotului de maine . Imi pare rau ca te chinui asa cu rinichii
kovacsc sper sa vii cu vesti bune de la medic

Ma fetelor eu ma sperii cand vad atatea probleme si mai ales cu trombofilia... aici nu se fac analize amanuntite, numai daca e ceva in neregula. Eu ma intreb daca fereasca Dumnezeu as avea ceva probleme de genul asta cum le-as putea descoperi inainte sa fie prea tarziu? Aici la fiecare vizita dau proba de urina si atat... uffffffff

Doamne ajuta sa ajungem cu bine toate pana la sfarsitul odiseei si sa ne vedem puiutii sanatosi

pup fetele si piticii

Monica, fericita 20+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Am intrat doar sa va salut. La mine nimic nou. Doar ca ma doare jos cand ma pun in fund. E normal?
Va pup

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 15+

Mergi la inceput