Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (73)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Bravo Antonia!...
mada si cami, vor vb ei o sa vedeti ca nu stiti de unde scot atatea cuvinte....
mada intreaba-l ce inseamna respectivele cuvinte!
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
ma bag in pat ca imi e foame maxima..n-am apucat sa mananc de seara ca am fost cu viitorii fini sa vedem un apart in Confort City pe care vor sa-l ia, si daca nu am mancat la ora potrivita nu am mai mancat deloc...ultima masa a fost la ora 4, un mar...in rest apa la greu..abia astept dimineata sa mananc
Somn usor fetele!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota Bravo Antonia!... mada si cami, vor vb ei o sa vedeti ca nu stiti de unde scot atatea cuvinte.... mada intreaba-l ce inseamna respectivele cuvinte! ![]() mami de fete frumoase: ![]() ![]() ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
delia, abia astept sa vorbeasca sa-mi impuie capul cu 1000 de intrebari. Il intreb ce inseamna si imi raspunde apitu nani...pe un ton ceva de genul..ce nu intelegi???
.offf...
ailed_dota spune:
o sa vina si vremea aia mada sa-ti impuie capul cu intrebari...!
imi trecu ceva prin minte pt apitu nani... dar nu cred ca aude el vb astea...le zice de cand e la gradi doar?
bea apa draga mea... eu stiu cum e sa te culci cu burta goala....
(2008)
ailed_dota spune:
eu ma duc la nani
maine papam si praji la cafea, nu?
ca e sarbatoare...
(2008)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui ailed_dota o sa vina si vremea aia mada sa-ti impuie capul cu intrebari...! imi trecu ceva prin minte pt apitu nani... dar nu cred ca aude el vb astea...le zice de cand e la gradi doar? bea apa draga mea... eu stiu cum e sa te culci cu burta goala.... ![]() ![]() mami de fete frumoase: ![]() ![]() ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
nuu, le zice de mult timp, si e tare fericit cand le spune, ca si cum ar urma un lucru placut. Sigur se refera la somn..dar nu stiu la ce anume..:apitu" poate fi "in pat"..sau nu.., "nani" spune cand ureaza somn unsor...
miki1979 spune:
citat din mesajul lui cami_antonia FETELOR EU SUNT TARE FERICITA ANTONIA MEA A INCEPUT SA ZICA CUVINTEEEEEEEEEEE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sunt ultra mega fericita are o voce minunata ahahahhaa nu-mi vine sa cred a zis una dupa alta CAPA - CAPRA POCU - PORCUL BUBA CUI OAIE e un real progres pt ea imi vine sa o mananc de bucurieeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravooo
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
a mai spus ceva cuvinte dar nu f multe si cand il rog sa repete nu le mai spune corect ca prioma data. Ultimele achizitii sunt "Barni" - cand l-am auzit i-am oferit sa aleaga din toata gama ![]() ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
mada, apropo de apitu nani..mai bea laptic seara la nani ? mie imi suna a lapticu...
al meu inverseaza silabele intre ele ceva de groaza..in rest cuvintele sunt perfecte doar ca ordinea difera
![](icon_smile_big.gif)
madutza_bra spune:
da, miki, in fiecare seara o canuta de lapte cu cereale. O bea cu paiul. te gandesti ca apitu inseamna lapte?