Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

catank, eu cand am dat de primele poze cu viss din albumul cameliei, am zis wow ce seamana pitica asta cu Sonia a lui viss..ma uit mai bine..chiar ea e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

catank, eu cand am dat de primele poze cu viss din albumul cameliei, am zis wow ce seamana pitica asta cu Sonia a lui viss..ma uit mai bine..chiar ea e

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Deci nu am fost singuraSunt frumosi tare!Ma bucur ca s-au intilnit. Atit de mult imi doresc sa va vad si eu macar odata... Oare reusim?
Eu am inceput sa fac antrenament su Ioana...adica sa stea singura in scaun in spate si eu la volan sa putem pleca peste tot noi doua ca fetele. Am plecat la cumparaturi cu mama si i-am oferit scaunul din dreapta soferului sa stea I singura. Imi zimbea in oglinda, ...mai puneam o mina pe piciorusele ei..eu fiind la volan, dar oricum...faceam ochii mariiiiiiii, sunt f prudenta la volan, gata nu ma mai certati. Dar e tare cumintica. Sper sa pot pleca in primavara cu ea peste tot, adica macar la bucuresti

Mergi la inceput

Sunt cu cartea tehnica de la steamer in fata. Zice ca nu este indicat sa gatim carne congelata de nici un fel. o lasam la descongelat apoi o introducem la preparat.
Intrebare intrebatoare?!

Dar cu legumele congelate cum procedati? la fel???
Le lasam sa se descongeleze apoi le punem la preparat?

Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

cum sa decongelez legumele? nu se fac ''varza''?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

cum sa decongelez legumele? nu se fac ''varza''?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

le scoti afara din timp... si le lasi in frigi, nu le bagi la microunde....

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

ally, ia de aici o bucata de negresa sa sarbatoresti momentul!
roxy, puup
yasmy, ma faci sa fac si eu taietei de casa curand...
strumph, andra mananca de cand ii dau cu linguritza de inox...
cami, bine ai zis.... cu antonia... incet incet papa ei..
maine am o aniversare sa vad ce reusesc sa pap... poate nu pap carne doar ....

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

multumim de complimente
da fetelor
antonia seamana cu mine fizic da la caracter cu sotul si soacra
cand era mica semana f tare cu tatal meu fizic
si petra seamana fizic cu sotul dar are caracterul meu

delia o petrecere?
maine?
o zi de nastere?
upssssssssss
da poate cerem o dezlegare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

multumim de complimente
da fetelor
antonia seamana cu mine fizic da la caracter cu sotul si soacra
cand era mica semana f tare cu tatal meu fizic
si petra seamana fizic cu sotul dar are caracterul meu

delia o petrecere?
maine?
o zi de nastere?
upssssssssss
da poate cerem o dezlegare

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

cere, cere! , da e o zi de nastere si ne intalnim mai multi...si o sa fie papa bun,... asa ca maine cam absentez fetele
si mie mi s-a parut ca antonia iti seamana fizic...
si la noi e la fel: Maria seamana la fizic cu toata familia( e un amestec, fruntea si ochii de la socru, gura si forma fetei de la mine, nasul de la mama etc) si la caracter fire cu taica-su doar ca e pupacioasa ca mine, iar Andra seamana cu taica-su fizic( are soacra o poza cu al meu cand era mic... evident ca am uitat-o in ro e andra intreg, sau invers)doar ca are ochii negri(nu stiu de unde, eu ii am capruisi ta-su albastri), dar in schimb e zambareatza si vesela si curioasa si hoatarata ca mine, sper sa-i placa si la cumparaturi cand creste ca sora-sii nu-i place

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

ma duc sa-i dau piureul ca avem programul decalat rau azi

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Fetelor va multumesc de sfaturi, sugestii si tras de urechi chit si trasa de urechi, sunteti o minune la casa omului

De maine am sa incerc sa o las sa adoarma ea singura fara tzata , sa isi faca somnul dintre papici fara tziti , ca de asta nu papa fata mea, daca incerc fructe inainte de somn , ori e somnoroasa si mofturoasa si nu vrea, ca stie ca vine tziti , ori dupa somn nu mai papa ca e satula , chit ca nu suge mult cand adoarme... deci cred ca asta e cheia succesului sa o fac sa manance, sa ii scot tzata de tot de la somnicurile dintre mese, sa pape cand e de papa... eu de obicei ii dadeam sa suga la 7-7 jumate cand se trezea, la 10-10 jumate, 13, 16, 19 si 21-21.30...deci can din 3 in 3 ore... ca deh, e lapte de san si ma gandema ca nu ii tine asa mult de foame si oricum incepe a se marai de foame cam dupa 2 ore jumate 3 , daca trec de 3 ore jumate e jale Am sa incerc sa ii dau san la 7 -7 jumate cand se trezeste si apoi sa o pun sa isi faca somnicul de la 9-9 jumate cu suzi sau fara , dar fara san deloc.... si apoi cand se trezeste sa ii dau fructele sa vedem cat si cum le papa... si legumele, uff ,...la fel sa ii fac ca si cu fructele Ma doare rau capul , la cat m-am stresat si suparat dimineata cu fructele , si la pranz a mai fost super maraita si mofturoasa, a dat de nu stiu cate ori cu capul de patut de oboseala ... ea acum doarme, eu ii fierb legumele, o sa i le dau la ora 4-4 jumate cand ar trebui sa aiba o masa de lapte dar daca m-am intins azi cu fructele tarziu... asta e .... de maine o sa incerc sa reglez. Un alt motiv in afara de cel de lipsa de vitamine si minerale pentru care ma stresez eu tare, este ca bebelusii trebuie sa inceapa a manca la lingurita si a mesteca mai tarziu cand incep a accepta papa mai groasa nu numai blenduita, pentru a-si dezvolta muschii fetei care ii vor ajuta la vorbire

Andreea , scuze ca nu ti-am raspuns, nu mai stiu cand si ce m-ai intrebat dar nu am nimic cu tine sincer Voi ma luati prin invaluire , prin eliminare sa ajungeti sa vedeti pe cine m-am suparat eu sapt trecuta eh ? tu nu, ally nu, roxy nu... atunci cine ? Eu ii pun piscoatei hamuriel pentru ca ea are de treaa pe sub masa , se invarte, se suceste si nu cumva intr-o secunda de neatentie sa o culeg pe faras de pe jos si ma gandesc ca e bine de pe acum ca mai incolo sa nu faca nazuri cand o creste mai mare si nu o sa le mai vrea , sa stie de pe acum ca la masa se sta drepti si in centuri ca si in scoica, ca si din aia ar vrea ea sa evadeze da nu se poate

Cami La multi ani si sa ajungeti la nunta de diamant, ca nu mai stiu, parca la 50 ani se serbeaza? Maine si parintii mei implinesc 36 ani de casnicie

lalely sper sa gasesti bilete si sa te vezi poate si cu maduta daca mergeti in aceeasi zi mi-ar placea si mie la un concert de colinde, o sa le duc dorul si anul asta... numa pe laptop sa le ascult Succes cu bona si sa nu te usture rau la buzunar... ce scoruri la bone, auzi... aoleo

Simona, tu nu vrei sa ne spui pe cine te-ai suparat? glumesc, stiu ca nu tii la chestii de astea trecatoare, ca asa e... ne trece repede Ce-ti mai fac baietii ? Joi are de dat de baut, ai baiat mare cati ani face mami tanara si frumoasa, si slaba , dar asta o stii sa nu te mai plangi de kile da? ca si eu am cam uitat de dieta, desi am mancat tot felul de prostii in ultima vreme ma mentin la acelesi kile , multe oricum

Ioana, da azi tu ce faci mami ca doar e sarbatoare si nu poti smotrui? ai terminat cu casa si toate izolatiile ce le faceti voi? Gogo a ta e o dolofanica dulce

yasmi, un pic de pofta de papa nu ii trimiti si la mofturoasa asta a mea? tu ce mai faci? cum stati cu lucrarile la casuta? apucati sa va mutati inainte de Craciun? tu la capitolul decoratiuni si mobilier te-ai hotarat ? ati dat comanda de ceva ?

miki vad ca si tu te intorci la munca la anul, nu stiu de ce aveam impresia ca peste 2 ani... iti urez sa gasesti pe cineva de incredere si care sa nu te arda tare la buzunar cum mai e vlad cu sanatatea? Andrei i-au trecut mucii ?

Happiness cum mai e cu somnul Maria? sper sa apuci sa te odihnesti mai mult, si eu sunt tare rea de somn, si eu la fel reactionez, de la oboseala plang

Viss sper ca nu te-ai suparat ca am atras atentia de covorase, eu doar am spus ce stiam, o simtisem ca pe o datorie morala acum fiecare face cum crede ca e mai bine pentru ea si familia ei

Roxy cum stai cu kilogramele? da cu caramizile? ai vazut ca bate vantu tare , tre ` sa te pregatesti de viscoala eu nu stiu sa iti dau idei de papa pentru Anastasia, ca eu-s in urma tare la capitolul diversificare ma duc acusi sa ma uit la poze

Catank, nu am priceput , tu pe Ioana o duci inca fara scoica/scaun? am priceput eu gresit , o fi de la durerea asta de cap nebuna ce ma apasa rau

Trimit asta si revin, ma duc sa iau un ibuprofen ca ma doare capu rau si apoi sa cobor sa vad legumele daca-s fierte

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput