Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
adra_bell spune:
Eu zic ca nici macar termometru, copiii alaptati nu se considera constipati chiar daca nu fac mai multe zile. Plange? da semne ca-l doare burtica?
Incearca niste flectari ale picioruselor pe abdomen si un masaj cu ulei incalzit pe burtica
mara_d spune:
mamutz, adra, multumesc pt raspunsuri.a facut azi caca.de acuma vine frigul, vantul nebun.scoateti bb ii in wrap?
v_florina spune:
Buna fetelor,
Am citit, dar nu am retinut prea multe... La multi ani Nectarie!
Suntem bine, sambata ne-am crestinat, si Stefan a fost f cuminte in timpul slujbei. Dupa gurita de vin de la impartasit, mi-a dormit vreo 4 ore....
Fetele, ma adaugati si pe mine la grupul de pe FB? ID-ul meu este Florina Vlad.
Multu!
Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)
Roberta84 spune:
La multi ani Nectarie! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si minte luminata!!

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)
Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !
mihahegarty spune:
Burtocika, imi pare rau de faza cu recoltatul urinei la Miruna!! Sper ca azi totul a mers ca la carte! No comments in legatura cu educatoarea!!!
Daca greseste si nu accepta pe fata sa i se spuna, atunci undeva trebuie sa ne plangem si noi!!!
Omibaba, multumesc pentru pontul cu Manjula.
In general, indienii majoritatea sunt vegetarieni. Eu pur si simplu ador mancarea indiana, dar e cam piperata!
Mara, parintii tai locuiesc in Londra? Cand mai ajungeti pe aici, da un semn de viata!!![]()

Mariaruxi, da mi si mie te rog reteta ta pentru tiramisu fara alcool.
Tiramisu e prajitura mea preferata de aici. Cand ajung in Romania, imi plac absolut toate prajiturile de la o cofetarie din Suceava care pur si simplu nu se compara cu nimic altceva. Cofetaria e pe drumul care urca spre Marasesti dinspre Areni, poate tu Gliana stii cofetaria aia!
mihahegarty spune:
Am vazut la PRO TV ca la botez, o fetita a intrat in soc respirator dupa ce a cufundat o in apa!! Au luat o cu SMURD ul la spital!!Fereasca Dumnezeu, va dati seama ce soc pe parinti????? Le dau dreptate ca au facut reclamatie la Politie!!!
adra_bell spune:
Alinuff a mai intrat pe FB
MihaH, nu m-am uitat la stiri, dar stiu ca a mai fost cel putin un caz de genul asta
Gliana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamutz
Cine zice? La trei zile nu se considera constipat, la doua zile nici atat. Lasa copilul in pace, daca nu face nici in a treia poti sa ii pui supozitor. Poti sa incerci sa stimulezi putin cu termometru. Mami fericita de Petru Nectarie (30.06.2011) |
Mie asa mi-a spus la spitalul privat la care am nascut....

Petru Nectarie (30.06.2011)