Copilasi iubiti de sept-oct 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 17
ancamak spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doina_1984 Buna dimineatza! (cam tarziu...dar acum am terminat de facut mancarea pt M si l-am adormit) Beau si eu cafelutza cu voi Legat de subiectele discutate - M se agita o data pe noapte, pe la 3-4, si atunci ii dam un biberon cu lapte - 200 ml. O sa incerc sa renunt mai incolo la acest obicei pentru ca trebuie sa se odihneasca si stomacelul, dar momentan consider ca mananca cam putin pe zi si nici nu prea are multe kg Si M plange daca nu ii dam ce vrea el/daca nu mergem in ce directie vrea el - nu stiu daca e normal sau e el alintat. In general, incercam sa-i distragem atentia ca sa uite.aaaa...si mai plange cand se plictiseste Oare ce mai face Mariuk??? O zi buna! Mami lui Matei Mihai 26.10.2010 |
Mariuk este foarte bine. Vorbim zilnic la telefon.
Sambata v-a invitat la o plachie de peste, dar se pare ca nu au fost dormitori.
Mami Anca cu Andrei Ionut
poze
histamina spune:
cancerul de col uterin ucide din nou
scriu cu durere acest mesaj.
Ioana Paunescu, sora lui Andrei Paunescu si fiica lui Adrian Paunescu a fost inmormantata azi.
Diagnosticul:cancer de col uterin descoperit mult prea tarziu.
In 2009 prietena sufletului meu, Tatiana Stepa, murea din aceeasi cauza.
7 ani s-a luptat cu o boala,tratabila,daca era descoperita la timp.nici acum nu i-am acceptat moartea.
scriu acest mesaj ca, poate, citindu-l, multe dintre voi se vor indura sa se testeze, sa isi faca acel papanicolau sau poate vor spune prietenelor lor despre asta.
uneori mai tarziu este PREA TARZIU!
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamak Mariuk este foarte bine. Vorbim zilnic la telefon. Sambata v-a invitat la o plachie de peste, dar se pare ca nu au fost dormitori. |
Spune-i la Mariuka sa nu fie suparata, dar stii cum e, in weekend gatim toate si nu avem pofte, dar astazi nu as refuza. Ieri am fost in vizita la nasi si baietii(gemeni) mancau peste, asa ca i-am dat si eu lui T. cu paine desi era ora 17 cand el papa de obicei iaurt. A mancat cu mare pofta ... fara cartofi bineinteles.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
camisv spune:
T. nu se mai trezeste noaptea, mai are niste foieli inspre dimineata, ca il incurca paturica ... bineinteles ca sunt si exceptii, avem si noi nopti cu maraieli, dar per total este bine, doarme de la 21 la 7. Si el bea lapte destul de putin, dar noaptea nu i-am dat niciodata (exceptie atunci cand sugea), dimineata ce ramane in biberon il fac cu cereale si-l papa cu lingurita, dar seara este jale
ancamak spune:
buna dimineata!
hai la cafeluta!
Camisv esti o norocoasa sa nu se mai trezeste noaptea.
Noi am dormit mult mai bine
Mami Anca cu Andrei Ionut
poze
just_me31 spune:
neata
D s-a trezit odata i-am dat apa si apoi la 7 , bine.. as prefera sa se trezeasca macar la 8 dar deja sunt obisnuita .Acum doarme
Ce le aduce mosul piticilor?
histamina spune:
iata niste retete pescuite dde pe forum,de la caro.mi se par super.
pasta de avocado: avocado f copt frecat cu putina sare, zeama de lamaie si un strop de ulei de masline
pasta de naut: boabe de naut fierte si tocate amestecate ca mai sus, plus un pic de usturoi
dovlecei la cuptor: dovlecei taiati felii pe lung, putina sare si un strop de ulei de masline, dupa ce se scot de la cuptor se toarna peste un pic de mujdei de usturoi si se acopera ca sa se inabuse pana la servire
conopida fiarta, apoi bagata la cuptor cu ulei de masline, sare si faina de migdale presarata deasupta
crema de broccoli si dovlecei: se fierb, se paseaza si se asezoneaza cu sare, zeama de lamaie, ulei de masline
orez integral cu legume: intr-o tigaie cu putin ulei incins se adauga orezul, se caleste putin si apoi se toarba peste o punga de legume congelate, putina sare si condimente dupa gust. se toarna apa, se pune capac si se fierbe la foc mic pana e gata
paste de orez cu sos de rosii si masline - sos Barilla Olive
salata de salau: salau, orez integral fiert, porumb, ceapa verde tocata, masline maruntite, ulei de masline, sare, zeama de lamaie
crema de legume
crema de rosii
somon la cuptor, servit cu orez integral si broccoli
ardei umpluti (carne de curcan)
sarmale de curcan
ciorba de perisoare de curcan
camisv spune:
salutam si noi,
copilul doarme ...
Just_me, mie imi convine ora 7 de trezire, ca ma pot incadra cu mesele (fructe la 10, pranz la 12, somn la 1) si adoarme si la 21 seara. Daca se trezeste la 8, avem totul decalat plus o mare energie seara
Anca, T. s-a intarcat singur pe la 10 luni, dar tot s-a mai trezit o perioada ... acum se pare ca am intrat pe drumul cel bun. Cadouri noi nu prea o sa-i luam, ca i-am tot luat pe parcurs: de Mos Nicolae niste botosei de blanita pentru casa, iar de Craciun un joc mare (un covoras care se poate face si cub si care are pe fiecare fata cate o activitate).
Histamina, ce de retete, desi eu fac dupa cum imi taie capul, nu prea am rabdare sa caut si sa fac retete din "carti"
astazi mergem sa socializam prin vecini, sunt curioasa cum va reactiona, ca n-am mai fost demult. Ai vostri cum sunt cu ceilalti copii.