Copilasi iubiti de sept-oct 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 18
ancamak spune:
Ionut nu are de gand sa se intarce.Dar nici mie nu-mi vine. Mi-e mai tare dragul cum cauta el cu mana pana la umar tzatza. Am semne ca in sfarsit sunt si eu vizitata, cred ca am ramas singura de pe aici.
Vinerea trecuta am fost la un medic pediatru chirurg ortoped si ne-a zis ca are platfus la piciorusul stang si ca trebuie sa umblam cu talonete.Are cineva experienta sa ma ajute si pe mine?
Mami Anca cu Andrei Ionut
poze
ancamak spune:
va las cate o cafeluta si o felie de tort de mere caramel.
strumful meu dulce. tuturor sarbatoritilor de azi
poze
histamina spune:
La multi ani Andreiilor, Andreelor, piticuti, mamici sau tatici!
nu am facut testul de sarcina(sunt in a 8a zi d eintarziere)pt ca ieri m-am enervat rau in Real, cand mi-au pus pampersii de la Hapy la pret de Pampers si idiotul imi explica faptul ca e 1 mil baxul d emult,ca eu sunt in urma si ca poate s-a ingrasat fi-miu. eu degeaba ii spun ca luam fix de un an pampersi intre 5 si 9 kg.
am adormit cu greu,ca strumf era agitat. la 2 s-a trezit si pana la 5 dim a urlat apoi s-a jucat. a eliminat 2 fecaloame urate de tot, dimineata la 7 pe al treilea.
am dormit de la 5 la 7.
ma tarasc, nici in picioare nu pot sta.
o sa ma duc sa imi iau testul,ca nu-i in regula cu multe.
camisv spune:
La multi ani, pentru toti care poarta numele de Andrei sau Andreea!
Anca, sa-ti traiasca copilasul, sa fie sanatos si mereu iubit!
Andreea, asteptam prajitura
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
neata fetele!!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!
va invit la o pizza,la prajituri de casa....cu ciocolata,cu fructe...cappuccino,suc....mi-a facut socrela prajituri si sunt delicioase....se pricepe....
am lipsit si noi din cauza timpului..am avut si 2 zile de mucisiori...si eu si fimea...dar au trecut...
copilul meu e foarte iubitor...acum spre exempu ma tine de gat si ma pupa...aseara ne pupa cand pe mine cand pe tasu...si pe urma m-a pus pe mine sa-l pup pe tasu...
legat de cadouri de mos Nicolae i-am luat o bucatarie,iar de Craciun un cub mare care are mai multe activitati,un cos de cumparaturi cu fructe si legume in el,si o masina cu winny sa se plimbe prin casa cu ea...toate de la metro le-am luat...
va pup o zi frumoasa!!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
ancamak spune:
mie inca nu mi-a revenit menstruatia si medicul chiar spunea ca nu pot ramane insarcinata din cauza hipofizei.
Acum 9 zile, am avut un mic "accident" si ieri am avut o scurgere maronie spre incolora. Care sunt sansele sa raman insarcinata?
poze
histamina spune:
mari.ti-am si raspuns.
doar primele 81 de zile sunt safe cand alaptezi,chiar daca nu ti-a venit CM.
ce spui tu , suna a nidare.
alynta27 spune:
La multi ani Andrei si Andreea!
Multa rabdare cu puii vostri! Si ai mei sunt nazdravani!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
nicopic spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf.Andrei/Andreea
multumim fetelor pt tratatie
histamina, multumim pt retetele de ieri; sunt f utile
Nico, mami Larisa 15/09/10
doina_1984 spune:
LA MULTI ANI!!!
SA TRAITI CU NUMELE!!!
Multumim pentru tratatie