Copilasi iubiti de sept-oct 2010(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

camisv , ma faci pai atunci pe mine doctora ma . D nici macar nu tine lingura (ca nu i-am dat ), sta cuminte si asteapta sa-i dau papa . Eu nu ma stresez , ca doar cand o vrea a cere.
Azi am facut programare la Medlife Brasov , sa vedem daca o pot opera pe D de chistul de pe fata , noua ne trebuie si un anestezist bun care sa faca asta la un copil asa mic . In fine , NIHIL SINE DEO !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

cafeluta va asteapta....
afara ploua marunt
noi am dormit mult mai bine azi noapte

Mami Anca cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

blenduim totul,mami da sa pape.
papa singurel biscuti,fructe, legume(usturoi si praz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineatza!

Beau si eu o cafea "intarziata" cu voi

Ieri am reusit sa facem vaccinul nu a avut nicio reactie Acum mai avem unul peste o luna si apoi scapam pana la 4 ani, parca

Si eu am citit ieri cam ce trebuie sa faca un copil la un an si avem cateva lucruri pe care nu le face si nici nu cred ca le va face prea curand - nu bea singur din cana, oricum el nu e fan apa si cand ii dau eu abia bea; nu papa singur - si cand ii dau trebuie sa aiba animatzie ca sa pape; si nu are foarte multe cuvinte in vocabular... are timp sa invetze.

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

nici noi nu suntem prea vorbareti, in schimb vrem sa stim si sa vedem tot.
Mi-a zis mama ca azi a vrut musai sa bea cu paharul.

poze

Mergi la inceput

va mai lasam niste poze

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna seara fetele!

fimea doarme de la opt ca pe zi nu a dormit decat 45min...era franta

fetelor fiecare copil are ritmul lui....eu am o verisoara care are copilul 4 ani si nu mananca mancare nepasata...mananca doar iaurt,cascaval,ciorba pasata rar......deci ea saraca ce sa mai zica...acum cateva zile a mancat ci o felie de pizza ...numai putea debucurie ca mananca copilul...mesteca....ca de altfel isi face sila ...

Elenys a mea bea singura apa,lapticul il bea singura,mananca singura dar nu cu lingurita...cu manacarnita,fructe,rontaieli...iar pasat numai manaca de la 8 luni...dar cred ca a ajutat-o mult faptul ca ea de mica mesteca si mancarea pasata...

retete de mancare:.ostropel de pui cu piure de cartofi,piure de cartofi cu gratar pui ,ciorba de pui,vacuta,perisoare,..pulpe cu cartofi la cuptor,pilaf cu legume si carnita sau peste,cam astea sunt mancarurile lui Elenys favorite...ciorbita ii dau zilnic...iar felul doi ii fac pe rand din retele de sus...
iar la micul dejun:ou fiert,cascaval,unt cu magiun si iaurtel,branzica almete,fructe ,cereale,omleta,...

va pup o seara buna si linistita!!!!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna ziua!!!
va invit la un capuccino ....

cam liniste pe aici

fimea s-a trezit la 10 azi ...ne jucam ca suntem singurele...astept sa vina mama mea sa imi aduca ciorba de vacuta ....astazi a mancat fimea la micul dejun ou fiert cu cascaval si paine cu unt...si struguri,kiwi,mandarina
la pranz va manca ciorbita de vacuta...si diseara iaurt simplu cu cereale...asta e meniul lui Elenys astazi

va pup...o zi frumoasa!!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

andreea,papa f bine fetita ta.
noi ne laudam azi cu monogen,consome , piure de legume cu carnita de tara, blenduite toate.
mai are in meniu mamaliguta cu branzica si smantana si fidea cu lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

daca-i liniste inseamna ca avem copii activi si nu ne lasa la calc.

Acum al meu doarme ... de vreo 3 ore

Andreea, chiar ca mananca bine fetita ta. Cum ii dai oul la mic dejun? Cascavel si paine cu unt mananca si T., dar nu f. mult iar fructele eu i le dau inca pasate, ca sa manace mai mult. Noi astazi am avut ciobita de pui dreasa cu ou iar pentru seara paste cu branza.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput