Copilasi iubiti de sept-oct 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 13
andreea88 spune:
neata gagici!!
multumim de cafeluta!!!
ce frig e afara:(....lui elenys ii sparge si premolarul de jos....
va pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
doina_1984 spune:
Buna dimineatza!
Vin si eu la o cafea... n-am mai reusit sa intru din cauza lipsei de timp. Despre noi ce sa va zicem - M merge foarte bine in casa, dar pe afara mi-e frica sa-l las singurel, asa ca ori merge de manutza, ori cu hamul. Trebuia sa-i fac vaccinul de an, dar a fost putin racit, asa ca am amanat si sper ca maine sa ajungem sa-l facem si peste o luna ROR-ul - daca nu ma razgandesc
Legat de vorbit a inceput sa-si dea drumul, chiar daca multe sunete emise nu se pot numi inca cuvinte
Acum face fitze la mancare, nimic nu prea vrea decat daca are animatzie in jur, cred ca este de la canini pentru ca are gingia umflata si sus si jos, sper sa nu iasa toti 4 o data AAaa... si la mancare noi inca ne bebelusim .... adica mananca mesele principale doar blenduit, la gustari mai accepta si ne-blenduit...
Cam asta despre noi...promit sa intru mai des... V-am pupat!
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
ancamak spune:
de cand strumful este pe timpul zilei la parintii mei, mananca foarte bine. Cand ii vede pe ei la masa, hop si el cersetorul.
Mananca blenduit de mine, dar legumele fierte ne papa si doar maruntite
Fructele feliate le rontaie.
Fara sa fiu el langa el, doarme foarte bine leganat pe picioare de tataia, doar cand sunt eu langa el plange si baga mana pana la umar dupa tzatza.
Mami Anca cu Andrei Ionut
poze
just_me31 spune:
Neata
Stai linistita Doina ca si D tot blenduit papa , iar ce-i dau in mana musca si scoate cu limba afara , no...eu mai insist
Scrieti rogu-va programul si meniul , in special mai scrieti retete de papa ; eu nu pot sa-i dau la D ce mancam noi (in general porc)asa ca inca gatesc separat pentru ea .Mai papa pui cu sos alb sau supe dar chestii cu legume al meu nu mananca asa ca .
Am reanceput sa-i dau sucuri de 2 ori pe zi cate 40ml ...
S-a trezit , plec
ancamak spune:
Citat: |
citat din mesajul lui just_me31 Neata Stai linistita Doina ca si D tot blenduit papa , iar ce-i dau in mana musca si scoate cu limba afara , no...eu mai insist Scrieti rogu-va programul si meniul , in special mai scrieti retete de papa ; eu nu pot sa-i dau la D ce mancam noi (in general porc)asa ca inca gatesc separat pentru ea .Mai papa pui cu sos alb sau supe dar chestii cu legume al meu nu mananca asa ca . Am reanceput sa-i dau sucuri de 2 ori pe zi cate 40ml ... S-a trezit , plec parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010 |
incearca orez cu amestec mexican de legume
mamaliguta cu branza
ousor cu branza
voi incerca sa scanez niste retete adecvate pentru cei de un an si le pun pe picassa
poze
just_me31 spune:
Anca ideea e ca , ii fac dar nu papa, asa ca din mai multe retete poate papa si ea ceva .De exemplu seara nu vrea mai nimic , asa papa cereale, sau avocado cu banana si putin iaurt . Nici iaurtul simplu nu-l mai mananca ,ii dau danonino sau cu biscuiti dar cumparat , ca pe al meu nu-l mai mananca . Cred ca la D ii plac mancarurile mai dulci ...traiasca dovlecelul si cartoful dulce .
..inca nu doarme , a venit mama in vizita ...
histamina spune:
PIURE STRUMFOS
un cartof mare, doi dovlecei mici, lapte 100 ml, sare, 15 gr unt 85% grasime,2 linguri de smantana,30 gr cascaval ras,un galbenus fiert tare.
se fierb cartoful feliat cu dovleceii complet fara seminte in lapte pana se inmoaie de tot.
se scot cu o paleta legumele, se adauga untul,cascavalul ras,smantana(se poate inlocui cu iaurt)si galbenusul si se blenduiesc.
pofta buna!
ancamak spune:
Buna dimineata!
va astept la o cafeluta.
Din categoria ce mai face strumful meu:
- se incalta cu papucii nostri si se plimba , impiedica
- este foarte iubaret, strange in brate pe toata lumea si jucariile
poze
camisv spune:
Buna,
aici a fulguit putin, dar asa geruit ... am incercat sa-i arat pe geam, dar nu cred ca a priceput prea mult ... deci trebuie incercat, adica iesit afara.
T. nu mai papa blenduit decat fructele, pentru ca asa mananca mai multe. Mancarea doar o zdrobesc cu furculita si nu-l deranzeaza nici bucatele mai mari. In weekend am fost plecati si am vazut ca nu mai vrea borcanele. A fost simpatic cand la masa a avut borcanel si un castron cu supa, imi arata supa si zicea "ata" .... adica sa-i dau supa, nu mancare de la borcanel
Chiar voiam sa va intreb cum dati voi mancarea, caci eu am fost certata de o dr-ita ca T. nu papa singur si ca trebuie sa-si duca singur cana la gura, sa bea singur din biberon si nimic blenduit
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)