Sarbatorile, fara stres si anxietate

Sarbatorile, fara stres si anxietate | Autor: Anda08

Link direct la acest mesaj

Sarbatorile ne ofera o multime de surse de stres si anxietate,  cadourile pe care nu le-ati impachetat sau nici macar nu le-ati cumparat, multimea de invitatii de la rude si prieteni, petrecerile de la serviciu, programul plin cu intalniri de familie, etc.

Cititi in continuare articolul www.supereva.ro/INFO.ASP?id=7549" target="_blank">Sarbatorile, fara stres si anxietate

Va doresc o zi buna !

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Si noi, cei care nu suntem anxiosi de sarbatori, ce sa citim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

De cand am bebelincozaura am prins un Craciun si m-am bucurat aproape ca atunci cand eram copil. Abia il astept pe urmatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos
De cand am bebelincozaura am prins un Craciun si m-am bucurat aproape ca atunci cand eram copil. Abia il astept pe urmatorul.

Urmatorul ce? Craciun sau copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

ambele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmom spune:

Eu abia astept sa vina sarbatorile, sa ma relaxez, sa ma odihnesc.
Stres si anxietate, de unde? Cadouri nu iau decat ptr. cel mic si eventual ptr. sot, si nu trebuuie sa fie ceva elaborat, valoarea cadoului nu conteaza, important e sa fie ceva sub brad.
Daca sint invitata undeva ma duc daca am chef, daca nu stau acasa. Daca n-am chef sa ma viziteze cineva nu invit pe nimeni sau le zic ca-s plecata de acasa. Dar in general petrecerile cu prietenii de sarbatori sint mai mult decat bine venite: mai un pahar, o gluma, o barfa, o scobitoare...si de regula aduce fiecare cate ceva gatit de acasa si de baut, deci nu tu munca in prostie si nici cheltuiala peste masura.
Petrecerile de la serviciu sint si ele bine venite, de regula au loc la restaurant si e super amuzant.
Deci se poate si fara stres. EEEE! Sa vina sarbatorile!

Va doresc tuturor sarbatori minunate fara stres!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

cu ajutorul lui DD , anul asta o sa fie prul craciun in trei (), o sa fie primul craciun acasa (ca pana acum am fost mereu plecati) ,
cozonaci si mancare o sa-mi faca mama ()

deci eu de-abia astept sarbatorile linistite de anul asta : bradul impodobit , caldura in casa si noi trei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Nici eu nu m-am stresat niciodata de sarbatori.Dimpotriva imi da o asa buna dispozite si chef de a face de toate.
Am schimbat totusi ceva anul acesta:am deja 2 sapt ca am inceput sa cumpar cadourile. Asa nu mai trebuie sa merg in magazine in acea perioada cand se stie ca magazinele sunt full!!

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Nu m-am stresat niciodata din cauza sarbatorilor.Facem cum facem si ne descurcam cu toate pregatirile si cu cadourile.
Pitica ne incanta pe toti si ne face sa ne bucuram ca niste copii atunci cand o vedem pe ea cum se bucura pentru orice primeste si pentru ca sunt sarbatorile.De-abea astept!

Mergi la inceput