Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 9
papanash spune:
Mihaela si Lulu, important e sa incepem sa strangem fonduri, copii care au nevoie de noi gasim !
Parca mai erau din Constanta niste mamici, parca era si subforumul de Constanta, nu ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Mihaela si Lulu, important e sa incepem sa strangem fonduri, copii care au nevoie de noi gasim ! Parca mai erau din Constanta niste mamici, parca era si subforumul de Constanta, nu ? |
da este si subforumul de Constanta,o sa fac reclama si acolo a acest subiect!
am si eu o nedumrire,banutii si toate produsele donate se srang la gramada,apoi se impart?am inteles bine?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
gabby2011 spune:
Simona un alt cont decat BCR nu avem?pe mine personal ma deranjeaza ca vom imbogati banca cu 4 ron comision de la fiecare din cei ce vor dona in loc sa ajunga banii la copii.da daca trebuie trebuie
papanash spune:
Gabi, pe contul asta am on-line banking si pot vizualiza si efectua tranzactii oricand. La orice banca cred ca se plateste comision, nu ? Am mai avut la BRD si nu era comisiona de depunere, era in schimb comision de retragere, si tot aia era.
papanash spune:
Mihaela, da, asa facem.Voi cum v-ati gandit ?
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Mihaela, da, asa facem.Voi cum v-ati gandit ? |
mi se pare ok asa,e o idee buna!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
rall spune:
La Raiffeisen nu exista comision la depunere (nici la retragere - desi aici cred ca depinde de cont, la unele s-ar putea sa iti ia un.. ~ 2 lei la 1000lei).
Exista si Raiffeisen online (e vreo 4 lei optiunea / luna).
aka spune:
si eu sunt de acord cu ideea copiilor orfani. va fi mai usor pentru ca putem stii din timp detalii despre copii.
asa ca, propuneti locatii.
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
gabby2011 spune:
numai BCR si ING au comision de depunere, daca zici ca si BRD au la retragere atunci
Nu i nimic ne conformam