Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

am facut si eu prima donatie!
papanash,te rog sa confirmi cand se vede,sa fiu sigura ca e in regula!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Papanash, intr-adevar era de preferat sa fie cont la o banca fara comision de depunere. Spun asta ca sa stii la actiunile viitoare ( de ex. Banca Transilvania nu percepe comision nici la depunere, nici la retragere, iar abonamentul pt Internet Banking este de 1 ron/luna )
Am sa pun astazi la bazar cateva cosmetice pt aceasta actiune, iar dupa jumatatea lunii, cand se platesc indemnizatiile, am sa virez ceva si in cont ( BCR are si comision de incasare interbancara ? )
Si eu sunt de acord cu spitalul Nasta, imi amintesc ce au povestit fetele care au fost acolo la actiunea anterioara, cat de apreciate au fost cadourile.
Si sustin propunerea avansata de alinuk in privinta copiilor orfani

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, au intrat si primii bani, de la Mihaela si de la un prieten care vrea sa fie anonim.
De pe calc de acasa nu pot pune emoticoane si nici sa schimb/ingros caracterele, dar cum ajung la birou o sa evidentiez altfel depunerile.
Deci daca scriu ca va dau flori, sa stiti ca de-aia scriu si nu pun direct :)
Mihaela, ai facut prima donatie, cred ca o sa fie cu noroc, am eu asa un deja-vu .
Luy, am cercetat si BCR ( nu fac reclama, nu-s de-acolo) era cea mai buna pe sistemul on-line. Imediat platesc telefonul, rate banca, asigurarile, etc. La altele, ca sa fac o plata on-line, imi trebuiau apropari din centrala, stateam si o ora pe telefon sa pot directiona banii mei. Aici e totul simplu, dureaza secunde, minute, nu ore. Dpdv al costurilor, sunt comparabile, niciuna nu-si permite sa piarda clienti fiindca-s altfel, unele au alte comisioane, alte denumiri, si tot la acelasi rezultat ajungi.

............................................................

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna,

Si eu vreau sa ajut.

Abia am citit mesajul, multumesc Papanash....citesc si restul subiectului si revin.

Edit:
Bucuresti - Spitalul Nasta este cel de pneumoftiziologie..adica copii internati pentru tuberculoza - despre acel spital vorbiti?

O actiune mai veche a fost la Sectia pentru copii hipoacuzici a spitalului Hociota, unde sunt copii intre 3 si 6 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Daca va hotarati si pentru Fundeni, merg eu acolo. Cu riscul de a ramane marcata... cred ca va fi o "marcare constructiva". Daca nu se face nimic la Fundeni, ma lipesc de grupul pentru Nasta. Am si eu lucrusoare, chiar bunicele, pentru aprox. 2 ani, deci ar merge pentru cei mai mici.

Sunt atatea cazuri, atatea nevoi, incat nici nu stiu care ar fi mai important. Toate sunt prioritare.

eu aici ma gandesc ca si acei copii care nu mai au o sansa merita un zambet. Poate fi ultimul lor zambet

GUSTA, pentru centrul de ingrijiri paliative din Bacau strangi/vei strange ceva? Pentru ca s-ar putea sa gasesc pe cineva care sa distribuie darurile.

Sunteti extraordinare...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Mihaela, ai facut prima donatie, cred ca o sa fie cu noroc, am eu asa un deja-vu .

doamne ajuta,sa fie cu noroc!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ma ofer si eu pentru Constanta Voi transfera si niste banuti, sper sa putem face cativa copilasi fericiti anul acesta

Edit: am transferat prin internet banking 15 lei

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Ma ofer si eu pentru Constanta Voi transfera si niste banuti, sper sa putem face cativa copilasi fericiti anul acesta

Edit: am transferat prin internet banking 15 lei

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

departamentul Constanta se mareste, bine ai venit !

............................................................

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Grup Bucuresti - Ar putea cineva din Berceni sa vada ce e cu magazinul ANAF? Acolo ar trebui sa fie produse mai ieftine (marfa confiscata)... E pe Mariuca 14. Daca nu, pot sa ajung eu saptamana viitoare sa vad ce au.

De asemenea, pot merge sa imi arunc un ochi in Dragonul rosu (mai ales ca acum au 1 pavilion intreg pentru copii) sa vad cam la ce preturi se arunca.

Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Alinuk, ti-am dat nr de telefon pe PM. Le-ai primit?

Mergi la inceput