Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 8
valentina_22 spune:
Pentru Bucuresti, intru si eu. Saptamana viitoare voi dona si eu niste banuti si mai pot ajuta cu fructe .
Simona, in functie de data stabilita ne putem intalnii pe undeva sa le preiei tu pentru ca , nu stiu sigur daca pot ajunge personal. Luna viitoare am iar niste probleme de sanatate de rezolvat si nu stiu cat dureaza.
celor care sunt deja implicate in proiect si organizatoarelor.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
aka spune:
am vorbit la spitalul Nasta, sectia din Ferentari. momentan au 3 copii in jur de 1 an si alti 4 copii de 5-6 ani care stau permanent acolo. restul copiilor se mai pot schimba pana atunci, a ramas sa vorbim aproape de data stabilita. in general sunt copii intre 0-16 ani.
acum spitalul este intr-o situatie mai rea decat atunci cand am mai fost :(. la fel au nevoie de pampers pentru copii mici, spunea doamna si de papucei de plastic sau pijamale sau treninguri. orice e binevenit pentru ei, majoritatea provin din familii cu venituri foarte mici.
va astept cu sugestii.
noi in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
bumblebee spune:
Ce s-ar putea organiza pt Bacau?
Mi-as dori sa ajut.. cat de putin..
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc Noni
mihaela77O spune:
eu si cu Alina(lulu77),facem sapaturi pt Constanta!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
alinuk spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
La Fundeti trebuiesc doar produse noi,putine persoane care intra tb sa fie sanatoase.Trebuie intrebat exact acolo ce au nevoie ...e putin mai complicat dar nu imposibil...Alinuk cred ca stie mai bine ce si cum e pe acolo. ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |
asa este
acolo (si in general in astfel de sectii) starea copiilor este una speciala / multi sunt in tratamente, in camere sterile
personal am un suflet greu si plin de lacrimi cand ma gandesc in acea directie
sunt cateva Asociatii agreate de Fundeni, care deruleaza proiecte acolo si care merg la fiecare sarbatoare cu multe cadouri pentru ei
Eu de exemplu aveam o idee / desigur decizia va fi una la care sa adere o majoritate a celor implicati
As prefera (ar fi pe sufletul meu) sa ne indreptam spre copii in altfel de situatii grele (as putea spune copii cu handicap enorm): copiii orfani
Acest forum are un mare potential, multe dintre noi ne aflam aici pentru ca suntem mame sau ne dorim sa fim.
Este filonul DCului.
Cele care ne adunam in jurul unui subiect de acest fel, cred ca avem disponibilitatea imensa de a oferi neconditionat dragoste materna.
Copiii orfani mai mult decat orice au nevoie de asta.
Printre acestia, ma gandesc ca sunt si copii cu diverse talente.
Am putea sa-i urmarim si in timp, am putea sa le oferim un suport care la un moment dat poate face diferenta in viata unui copil in aceasta situatie.
nu stiu, ma iertati daca spun acum cuvinte mari...dar Romania de maine e construita din generatia copiilor de azi
e un gand al meu....
(timid)
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aka am vorbit la spitalul Nasta, sectia din Ferentari. momentan au 3 copii in jur de 1 an si alti 4 copii de 5-6 ani care stau permanent acolo. restul copiilor se mai pot schimba pana atunci, a ramas sa vorbim aproape de data stabilita. in general sunt copii intre 0-16 ani. acum spitalul este intr-o situatie mai rea decat atunci cand am mai fost :(. la fel au nevoie de pampers pentru copii mici, spunea doamna si de papucei de plastic sau pijamale sau treninguri. orice e binevenit pentru ei, majoritatea provin din familii cu venituri foarte mici. va astept cu sugestii. mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna noi in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2 |
Aka, multumesc , sunt detaliile de care aveam nevoie, mie mi se pare ca acei copilasi chiar au nevoie de lucruri elementare si noi le putem lua. Daca sunteti de acord, propun ca prim obiectiv spitalul Nasta.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Cu spitalul Fundeni, si eu ca si Alinuk cred ca e un subiect extrem de delicat si sensibil. Ganditi-va ca nu doar adunam niste bani, jucarii si le punem la posta, ganditi-va ca mergem personal acolo, stam acolo, vorbim cu copiii. Pentru mine, orice copil este o minune, ma emotioneaza si ma fascineaza orice copilas. Insa nu as fi in stare sa merg linistita si senina intr-un astfel de loc, e mult prea dureros, as fi terminata psihic si nu stiu daca as mai avea puterea de a continua. Nu stiu daca am fost destul de coerenta.
papanash spune:
Buna dimineata tuturor !
Va urez sa aveti o zi minunata !
Valentina, Bumbeblee, bine ati venit la noi !
alinuk spune:
ok!
asadar,
prim obiectiv pentru comandamentul Bucuresti ar fi spit NASTA!
ne interesam inainte cu o saptamana de nr de copii si o sa le facem pachete cu ceea ce ai amintit tu Aka
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
Nimic nu-i intamplator!
gabby2011 spune:
Da, fetele cam aveti dreptate cu spitalul Fundeni, cred ca ramai marcat daca mergi acolo printre ei, oricat de tare ai fi......
Eu sunt de acord cu copii orfani