Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Buna, mai primiti membri?

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Regula de aur de 24 de carate: "Poarta-te cu copiii tai asa cum ti-ai dori sa se poarte altii cu ei"

Deja esti pe lista, bine ai sosit !

............................................................

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Daca o sa vreti sa ii ajutati si pe aia de la centru eu am gasit pe cineva ramona7575 care vrea sa mearga acolo.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Mari, multumesc de initiativa ! Slobozia este aproape de noi, am si niste amici care vin acolo in fiecare weekend asa ca rezolvam usor cu transportul. Intai sa stabilim clar locatiile, functie de asta vedem si ce anume primim ca si donatii ( jucarii, hainute, dulciuri, fructe).

Fetelor, am impresia ca v-ati cam dat la discutii organizatorice pe PM , haideti aici, ca din experiente invatam cu totii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Buna

Daca o sa vreti sa ii ajutati si pe aia de la centru eu am gasit pe cineva ramona7575 care vrea sa mearga acolo.

Marilena si Mara Augusta

Buna,
sunt si ei pe lista de propuneri. Insa ar fi bine ca minim 2 persoane sa mearga, e destul de greu pentru una singura. Si in plus, poate apare ceva neprevazut, asa ca e bine sa existe un plan B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Papanash eu am zis ca sora mea e mereu acolo. Sincer a doua persoana nu o stiu daca nu nu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Ma ofer si eu pentru ajutor in Galati (impreuna cu 2-3 prieteni), dar eu personal nu stiu nici o institutie care sa aiba nevoie de donatii.

Daca aveti cunostinte, putem organiza impreuna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Papanash eu am zis ca sora mea e mereu acolo. Sincer a doua persoana nu o stiu daca nu nu.

Marilena si Mara Augusta

a, scuze, nu retinusem ca e acolo sora ta, am langa mine un baietel bolnavior si fac cu el entertainment pt disimulare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Ma ofer si eu pentru ajutor in Galati (impreuna cu 2-3 prieteni), dar eu personal nu stiu nici o institutie care sa aiba nevoie de donatii.

Daca aveti cunostinte, putem organiza impreuna

Bine ati venit, actualizez lista .
daca nu in Galati, va "repliem" in alta locatie,ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Buna dimineata, dragelor !
Trebuie sa obtinem informatii concrete, ideea este sa ajungem acolo unde nu prea s-a ajuns, stim ca perioada sarbatorilor este momentul pandit de diverse organizatii ( politice) sa-si mediatizeze sponsorizarile. In unele locuri insa nu ajunge nimeni si as vrea sa ajungem noi.
Pentru asta am alocat ca si timp o saptamana. Stiu ca sunteti hotarate sa reusim impreuna .
Ce ziceti, dam astazi startul donatiilor ?

papanash ai dreptate, si eu am realizat ca unele institutii par bine sau f bine sponsorizate si atunci de sarbatori oricum marile companii fac actiuni de acest gen donandu le fiecare sucuri, dulciuri etc in functie de obiectul de activitate pt reclama mai ales in marile orase, in capitala nu mai zic.am intalnit si eu asemenea situatii cand exact inainte de noi cativa inimosi fusese ra 2 mari companii si parca ceea ce le am dus noi parea cam insignifiant da sau bucurat ca am stat si ne am jucat cu ei jum de ora diverse jocuri si asta ne a bucurat.
Oare la instit Fundeni putem ajunge in sectii?, mai ales la copii cu cancer, leucemie sau alte boli grave, ca ma gandesc ca chiar daca nu provin din fam defavorizate ei sunt greu incercati si s ar bucura sa vina mosul la ei cu ceva printre tratamentele neplacute.Ar fi frumos sa avem si un Mos dupa noi
Oricum eu sunt aici daca aveti nevoie de minenu doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabby2011

Oare la instit Fundeni putem ajunge in sectii?, mai ales la copii cu cancer, leucemie sau alte boli grave, ca ma gandesc ca chiar daca nu provin din fam defavorizate ei sunt greu incercati si s ar bucura sa vina mosul la ei cu ceva printre tratamentele neplacute.Ar fi frumos sa avem si un Mos dupa noi
Oricum eu sunt aici daca aveti nevoie de minenu doar

La Fundeti trebuiesc doar produse noi,putine persoane care intra tb sa fie sanatoase.Trebuie intrebat exact acolo ce au nevoie ...e putin mai complicat dar nu imposibil...Alinuk cred ca stie mai bine ce si cum e pe acolo.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput