Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 6
diannaalex spune:
Papanash eu sunt din vaslui te rog sa corectezi, aici avem un centru de primire copii in situatii de abuz in familie, deci majoritatea sunt din familii dezorganizate sau copii batuti si tot felul de situatii sociale. Nu stiu cati copii sunt sau ce varste au dar daca vrei eu ma interesez si anunt zilele astea. Felicitari pentru tot ce faci. Un mare brat de
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2
gabby2011 spune:
Fetele eu in Bucuresti am gasit urmatoarele centre de plasament in Pagini Aurii din care sa alegem si sa decidem unde putem merge in functie de necesitati si de ce vom reusi sa strangem.va dau link ul aici si daca mai stiti voi le puteti adauga pe lista si pe urma mai vedem:informatii se mai gasesc pe net despre activitate si cati copii sunt, la unele nu am gasit site ul dar ma gandesc ca putem suna sa cerem detalii.
http://www.paginiaurii.ro/cauta/BUCURE%C5%9ETI/Centre+de+plasament.html
Aaa si ar mai fi Centrul de zi Sf. Vasile din Berceni la care tb sa facem o actiune cu Stela Popescu la subiectul Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-29 , inainte sa se mute ei in cladirea cea noua da care nu a mai avut loc nu stiu din ce cauza.
Alinuk tu decizi unde ce si cum noi te sustinem cum putem
alinuk spune:
fetelor imi notez ce propuneri aveti
o sa va rog ca pentru locatiile pe care le aduceti in discutie sa veniti si cu ceva detalii daca stiti:
nr copii
ce probleme/nevoi au
un contact al institutiei
zi buna!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
papanash spune:
Buna dimineata, dragelor !
Trebuie sa obtinem informatii concrete, ideea este sa ajungem acolo unde nu prea s-a ajuns, stim ca perioada sarbatorilor este momentul pandit de diverse organizatii ( politice) sa-si mediatizeze sponsorizarile. In unele locuri insa nu ajunge nimeni si as vrea sa ajungem noi.
Pentru asta am alocat ca si timp o saptamana. Stiu ca sunteti hotarate sa reusim impreuna .
Ce ziceti, dam astazi startul donatiilor ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
manuelaaa spune:
salutari din iasi! este cineva care se ocupa de zona aceasta? as vrea sa donez si eu niste jucarii. cum procedez?
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manuelaaa salutari din iasi! este cineva care se ocupa de zona aceasta? as vrea sa donez si eu niste jucarii. cum procedez? |
Bine ai venit in gasca noastra !
Inca nu avem pe nimeni in Iasi, dar suntem in pregatiri.
papanash spune:
Dragelor, trebuie sa stabilim si niste locatii pentru primire colete. Le vom centraliza apoi undeva, unde vom sta sa facem pungile cu daruri. dar pana atunci mai avem...