Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 31
Ioana_Pos spune:
Am si eu o rugaminte mica: daca se poate sa dati si pe PM cand se stabilesc intalniri, pentru ca dicutiile avanseaza atat de repede ca in cateva zile sunt 12 pagini de citit si risc sa pierd exact ce e mai important.
Multumesc
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Buna dupa amiaza! Am fost ieri prin en-grossul Europa,confirm, am gasit aproximativ aceleasi preturi ca si Alex@Sara,unele chiar un pic mai mari,pentru ca sambata au vanzare si mai baga la pret. Ca idee ar fi bine cumparaturile sa fie facute in cursul saptamanii si nu foarte aproape de Mos Nicolae,sau Mos Craciun ca se mai aduauga la pret cand e vanzare mare. Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2 |
da, in cursul saptamanii zic si eu ca e cel mai bine.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Ioana_Pos spune:
Vin si eu la Opera Comica.
Am gasit adresa: Calea Giulesti, Nr. 16. Este intre podul Basarab si podul Grant.
papanash spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Vin si eu la Opera Comica. Am gasit adresa: Calea Giulesti, Nr. 16. Este intre podul Basarab si podul Grant. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
da, acum voiam sa-ti trimit PM
papanash spune:
citat din mesajul lui Happiness_4_us Am trimis si eu in contul de paypal, Mihaela. O sa incerc sa trimit si un colet, dupa ce stabiliti exact ce si cum. Ma orientez atunci ce sa trimit, sper sa fie in timp util ca in sapt 11-19 dec nu sunt in Ro. Papanash, nu sta cu durerea ca nu e de gluma! Sanatate multa! |
Nana !
papanash spune:
citat din mesajul lui alinamoro Am trimis si eu azi 45 lei, probabil numai luni intra banii. Succes in continuare! Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
Alina, multumim ! Stai alaturi de noi !
papanash spune:
Fetele cochetele de la Cluj, Galati, Iasi, Mures, Constanta, ce mai faceti ? Am o idee, o rumeg si v-o spun saptamana viitoare. Mai sunteti aici, nu ?
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui papanash Fetele cochetele de la Cluj, Galati, Iasi, Mures, Constanta, ce mai faceti ? Am o idee, o rumeg si v-o spun saptamana viitoare. Mai sunteti aici, nu ? ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
prezent!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
alinuk spune:
Papanash treci si Slobozia?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Alex@Sara spune:
SEara buna si de la noi ;-)
Vad ca ati pus-o de intalneala..dar din pacate,daca e dupa amiaza ,nu prea am cum sa ajung,ca eu cel tarziu la ora 17.30 trebuie sa fiu acasa ca la ora 18 imi aterizeaza teroristii de la gradi Si din oras e ceva cale de batut pana in Voluntari,asa ca daca va fi intalnirea pana in ora 16 ,cam o juatate de ora 45 de minute as putea participa si eu .Daca nu,ramane valabila oferta mea,ca in cursul saptamanii sa particip la shoping ,cu inca o fata/doua/trei......cu cat mai multe,cu atat mai bine,mergem in grup.Zilele astea voi depune si eu niste banuti,mai vroiam sa pun ceva mai valoros la umanitare,dar deocamdata inca nu stium daca se poate sau nu,dar daca se va putea,voi face reclama
Va pe toate
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....