Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 12
helbi spune:
papanash,am trimis citziva euro si eu in contul de paypal al Mihaelei, pe care i-a si confirmat Mihaela.
Care ar fi ultima zi de trimis banutzi (ca poate mai mobilizez pe aici pe cite cineva)?
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui helbi papanash,am trimis citziva euro si eu in contul de paypal al Mihaelei, pe care i-a si confirmat Mihaela. Care ar fi ultima zi de trimis banutzi (ca poate mai mobilizez pe aici pe cite cineva)? Andreia |
gata, am notat,multumim !
Pai nu avem o data limita, deocamdata, mai este destul timp pana vine Mosul.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
dicirstea spune:
Vin si eu cu o propunere pentru Bucuresti.
Este vorba de "Don Orione", din Voluntari.
Se ocupa de 18 copii, 9 fete+9baieti, orfani si cu boli grave, 12 nu se pot hrani singuri.
Fundatia este sprijinita de biserica catolica, dar are in grija numai ortodocsi, traiesc numai din sponsorizari externe, nu ii viziteaza nimeni de sarbatori.
Chiar l-am socat pe parinte cand l-am intrebat. E italian, dar vorbeste foarte bine romana.
Ei au in grija si cativa copii cu probleme dar care au familii.
L-am intrebat cam ce le-ar trebui...de toate. Dar in special jucarii sau materiale speciale pentru terapia ABA (majoritatea fiind autisti).
Parintele a zis ca o sa se gandeasca la ce le-ar prinde bine pe termen scurt, mediu si lung...in eventualitatea in care vor fi persoane sau firme care sa-i poata ajuta si in alte momente decat de sarbatori.
Daca vi se pare potrivit cazul, astept si alte ajutoare ...daca ar fi persoane care stau in zona ar fi perfect.
Uitati Don Orione
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
kariguld spune:
se poate?
m-ai primiti "intrusi"? cred ca fetelor din Constanta ma alatur. virtual, dar cu sufletul si gandul acolo. astept lista de indicatii.
Jasmin012 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
Deja esti pe lista, bine ai sosit ! ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Multumesc, Papanash. Maine citesc si eu in continuare ce s-a mai hotarat si discutat, sa vad ce am eu de facut. O seara buna
Olivia26 spune:
Am trimis si noi prin Paypal o mica particica pentru ca "Ajutoarele lui Mos Craciun" sa poata bucura cat mai multe sufletele. Sper ca au ajuns. Felicitari pentru initiativa.
Pupici.
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui kariguld se poate? m-ai primiti "intrusi"? cred ca fetelor din Constanta ma alatur. virtual, dar cu sufletul si gandul acolo. astept lista de indicatii. |
,Karinut!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Olivia26 Am trimis si noi prin Paypal o mica particica pentru ca "Ajutoarele lui Mos Craciun" sa poata bucura cat mai multe sufletele. Sper ca au ajuns. Felicitari pentru initiativa. |
Olivia,au intrat banutii!multumim din suflet!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
SabinaY. spune:
citat din mesajul lui helbi Mihaela, te rog sa-mi confirmi si mie intrarea banutzilor, cind ii primesti in paypal. Andreia Off topic: Sabina, ma bucur mult sa te revad. Ce fac printelese? |
Da, n-am fost foarte activa in ultima vreme pe forum. Fetele sunt bine, multumim. Voi ce mai faceti?
alinuk spune:
Fetelor,
Ma gandesc ca acolo unde intrebati detalii despre copii si le spuneti despre aceasta actiune, ar fi bine ca cei cu care vorbiti sa nu inteleaga din discutii ca acolo ne vom indrepta sigur, pana nu stabilim exact care e locatia
Ar fi pacat sa existe locuri in care sa le spuna copiilor ca venim la ei, acestia sa-si faca asteptari... si noi sa nu avem cum sa le onoram.
(e clar ca ne dorim sa sprijinim cat mai multi, doar ca ar fi potrivit - pentru reusita actiunii - sa ne fixam obiective pe care sa le putem atinge)
un weekend linistit tuturor!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................