Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 11
SabinaY. spune:
Papanashule, as trimite si eu ceva bani. Dar aici, in cuca macaii, la capatul lumii in provincie de japonie, nu exista transfer prin banca international. Pay-pal n-ai? Sau daca nu, in plic recomandat, ca la cat de corect lucreaza acum posta, mi-ar fi frica in plic normal.
helbi spune:
SabinaY, vezi ca e afisat un cont de paypall pe prma pag.a subiectului. Asa vreau sa trimit si eu citiva euro.
Felicitari pt initiativa!
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui helbi SabinaY, vezi ca e afisat un cont de paypall pe prma pag.a subiectului. Asa vreau sa trimit si eu citiva euro. Felicitari pt initiativa! Andreia |
Multumesc Andreia, acum am vazut!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui boticelina Ma ofer si eu pentru Constanta Voi transfera si niste banuti, sper sa putem face cativa copilasi fericiti anul acesta |
de cand te asteptam,boticel!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
helbi spune:
Mihaela, te rog sa-mi confirmi si mie intrarea banutzilor, cind ii primesti in paypal.
Off topic: Sabina, ma bucur mult sa te revad. Ce fac printelese?
alinuk spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Alinuk, ti-am dat nr de telefon pe PM. Le-ai primit? Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
da, merci Ioana
Am facut lista cu toate cele care mi-ati scris
in 'comandamentul de Bucuresti' sunt pana acum vreo 10 mamici inimoase
E ft buna ideea cu Dragonul Rosu.
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">despre Zana Maselutza
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui helbi Mihaela, te rog sa-mi confirmi si mie intrarea banutzilor, cind ii primesti in paypal. Andreia |
au intrat banutii!multumim din suflet!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
papanash spune:
Cricor, Sabina, Valentina, Alexandra, bine ati venit !
Ma bucur mult ca in fiecare zi mai apare cineva, e super !
Si eu sunt de acord cu Dragonul, luam la preturi ff bune aceleasi lucruri pe care le gasim inclusiv in unele raioane din mag Unirea, e verificat de mine asta. Numai la gandul ca mai avem putin si incepem sesiuni de shopping pentru micuti si deja am in minte o multime de variante de combinatii de cadouri.
Pentru Nasta o sa ne trebuiasca musai si pampersi, stiu ca am incercat sa obtin in trecut un pret mai bun ( nici macar n-am cerut sponsorizare) de la P&G si n-am reusit.
Valentina, ce fructe, ce cantitate ? Ai o sursa ieftina sau cum ? Ne poti spune ?
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )