Asp. optimiste 730!Bun venit Matei,felicitari Lia!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Stefulici, Bob, Moni dupa cat timp dupa injectie au inceput sa va doara sanii, sau nu este o regula, lunile trecute cand am facut stimulare ma dureau sanii de a doua zi dupa ce imi facea pregnylul acum nu simpt nimic.

Bob sunt multe persoane care nu le dor sanii in primele saptamani de sarcina asa ca nu te gandi ca iti vin rusii, cand trebuie sa te testezi?

1. eu n-am facut injectie, doar am luat closty/ovamit de 50 mg si atat!
2. pe mine nu ma mai dor sanii/nu se intaresc de cand am nascut. Poate doar daca ma boxeaza cineva in ei sa reactioneze
3. azi e z28, imping un test vineri, daca apuc (si daca ma tin de cuvant si nu dau iama-n farmacie azi-maine )
4. luna trecuta dupa prima stimulare, v-am scris ca imi aparusera niste pete inca din z8 dpo si am tras nadejde ca e implantare, dar nu. Am tinut-o cu o zi si-o pata, o zi nimic, alta zi, alte 2 pete, apoi iar nimic, pana in 15 dpo cand a venit cm. Acum n-am spotting (dar nu e ceva obligatoriu la mine), dar am senzatia aia nesuferita de PMS . Asta e, imi mentin hotararea de-a pune puct nebuniei pentru 2 luni si ianuarie incep cu forte noi.

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nico mersi pentru sustinere

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

Stefulici, Bob, Moni dupa cat timp dupa injectie au inceput sa va doara sanii, sau nu este o regula, lunile trecute cand am facut stimulare ma dureau sanii de a doua zi dupa ce imi facea pregnylul acum nu simpt nimic.

Bob sunt multe persoane care nu le dor sanii in primele saptamani de sarcina asa ca nu te gandi ca iti vin rusii, cand trebuie sa te testezi?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Miky, eu abia de azi incep sa am o usoara senzatie de jena la sani

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
Dau de baut si tortulet cu capsuni
Multumesc de urari!!!
La multi ani!! si de la mine pt sarbatoritele de ani, va doresc numai liniute duble

Luci, parca tu ma intrebai de spoting, e la fel, ramane numai pe hartie, in rest curat dar e prea rosu ca sa mai sper ceva... astept sa inceapa o noua luna...din pacate nu voiam sa se intample azi, ca sa ma supere, maine ar fi fost mai bine.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

La multi ani, Miha, Gabyv, Lore si sotuli si sotului lui Moni! Multa sanatate, fericire si noroc la bebelusi!

Eu sunt rau in butoi, azi am facut un first response si a iesit tot negativ, burtica ma doare rau, nu mai am nici o speranta, probabila ca azi sau maine imi vine monstrul

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Yna nu stiu ce sa zic de test. Esti sigura cand ai avut ovulatia, poate totusi a fost mai tarziu.Eu zic sa stai linistita ca odata ce nu s-au prezentat uratii treaba e buna, durerile de burta si spate sunt normale la inceputul sarcinii si eu la sarcina trecuta le-am confundat cu durerile de ciclu si asteptam sa imi vina dar surpriza.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Buna dimineata, fetelor !
La multi ani sarbatoritilor zilei, sa fiti sanatosi si sa schimbati scutece curand !

Yna, imi pare rau de FR negativ

Mrenescu, eu sustin sus si tare ca egoismul de care zici tu e perfect justificabil. Eu sunt regina egoismului uneori, am momente cand venitul berzei in unele cupluri pur si simplu ma innebuneste.

Azi noapte am dormit oribil, am avut frisoane si-am transpirat ca un purcel, sanii sunt moi, nervii prezenti, ma jeneaza uneori ovarele, deci simt ca zilele astea vine cm.
M-a sunat mama cu un aer misterios sa ma intrebe daca am ceva sa-i spun, ca ea azi-noapte s-a visat gravida si de fapt nu era gravida si ca nu mai stiu ce colega a visat-o tot pe ea gravida si a corelat cu sarbatoarea de azi, cu arhanghelul care a adus vestea, cu maine cand cica e Sf Nectarie si nu stiu cand e Sf Mina...ce sa mai, era blindata de semne, saracuta. I-am zis ca i-as da vestea cea mare cu cea mai draga inima, dar ca nu am ce-i spune, din pacate... Mi-a parut asa rau cand mi-a inchis dezamagita

Stelele sunt aliniate...intrebarea e : pentru cine?

In ce zi esti si cat mai ai pana la testare?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Citat:

1. eu n-am facut injectie, doar am luat closty/ovamit de 50 mg si atat!
2. pe mine nu ma mai dor sanii/nu se intaresc de cand am nascut. Poate doar daca ma boxeaza cineva in ei sa reactioneze
3. azi e z28, imping un test vineri, daca apuc (si daca ma tin de cuvant si nu dau iama-n farmacie azi-maine )
4. luna trecuta dupa prima stimulare, v-am scris ca imi aparusera niste pete inca din z8 dpo si am tras nadejde ca e implantare, dar nu. Am tinut-o cu o zi si-o pata, o zi nimic, alta zi, alte 2 pete, apoi iar nimic, pana in 15 dpo cand a venit cm. Acum n-am spotting (dar nu e ceva obligatoriu la mine), dar am senzatia aia nesuferita de PMS . Asta e, imi mentin hotararea de-a pune puct nebuniei pentru 2 luni si ianuarie incep cu forte noi.

Poate in ianuarie nu o sa mai incepi cu forte noi ca o sa fii fericita graviduta in 3 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna dimi
Dau de baut si tortulet cu capsuni
Multumesc de urari!!!
La multi ani!! si de la mine pt sarbatoritele de ani, va doresc numai liniute duble

Luci, parca tu ma intrebai de spoting, e la fel, ramane numai pe hartie, in rest curat dar e prea rosu ca sa mai sper ceva... astept sa inceapa o noua luna...din pacate nu voiam sa se intample azi, ca sa ma supere, maine ar fi fost mai bine.

Pup

Poate totusi nu e ciclu, mai asteapta putin si nu te demoraliza de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

tot nimic, nici urma de spoting sau altceva
ma simt minunat si am asa o speranta, de fapt sunt aproape sigura ca e bb. asa simt

azi noapte am dormit indoita la propriu de dureri de ovare, nu cred ca m-au durut vreodatta cu o astfel de intensitate

gravidutele noastre imi pot spune dar ele au avut dureri mari de ovare?

sigur o sa fac test azi, nu o sa rezist, mai ales ca e sarbatoare mare si eu si sotul purtam numele unor sfintii mari

va pupic pe toate si va multumesc pt urari
la fel si eu trebuie sa le urez multa sanatate si implinirea dorinteler....tuturor sarbatoritelor/sarbatoritilor si in primul rand cel putin un bebe cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

LA MULTI ANI!!!!!
pentru fete special un buchet de www.floriiniasi.ro/flori-florarie-online/imagini/d_694.jpg" target="_blank">flori
Mihaelafalt, lorena_86, Gabyv, mihahegarty, Ingeras_MIc, Katy82 tuturor sarbatoritilor multa sanatate si implinirea dorintelor

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput