Asp. optimiste 730!Bun venit Matei,felicitari Lia!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Mihaelelor,Gabitelor va urez La multi ani! Sa fiti sanatoase si visul sa vi se indeplineasca!
Abia astept sa va vad la titlu!

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

Am cautat un medicament-MCT OIl pentru copii- cu disperarea mamei care stie ca are copilul bolnav si ca viata lui,ca sa decurga normal are nevoie de acest medicament.
Doar nu am cazut in genunchi oamenilor care plecau in tarile de unde putea fi adus.Ori se gasea doar forumla pentru adulti,adica pentru culturisti,ori imi cereau acte imposibil de adus.
Eram disperata pur si simplu! strumful meu avea 6,680 gr la 1 an si 3 luni, sindrom de malabsorbtie si sindrom de megacolon.
Atunci am scris pe forumul DC.
Cineva care nu m-a vazut in viata ei,cineva care nu ne-a cunoscut,cu care nu am vorbit,CINEVA, nu a uitat sa fie OM si ne-a daruit acest medicament.
E vorba despre Gianni, din Olanda.
As vrea sa scriu cat de mult ii multumesc,cat de mult inseamna gestul ei,cat de fericita sunt,dar mi-e teama ca nu cumva cuvintele sa imi inghete in formulari anoste, sa alunece in platitudinea locului comun, sa se dilueze in faptul cotidian,anost, rece,dur.
E frumos, e prea frumos ceea ce simt ca sa pot cladi din cuvinte acel verbum care sa tresalte de viata,sa exprime trairile mele, fericirea din inima mea de mama.
Multumesc Despre Copii!
Multumesc Gianni-Catalina Ardelean.
Dumnezeu sa va binecuvinteze,oriunde va veti afla!

Aici sunt f multi OAMENI care an de an incearca sa faca viata celor mai putini norocosi un pic mai frumoasa,va asteptam la sectiunea Umanitare si poate va alaturati actiunilor de sarbatori.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril!
Sanatate, bucurii,pace si lumina in suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

La multi ani Mihaele si Gabriele ! Sa fiti sanatoase, bucuroase si linistite si sa apara cat mai repede cele doua liniute.

Despre mine: n-am scris de la fatidica z1. Pur si simplu am simtit nevoia sa stau putin departe de subiect si "sa-mi ling ranile". Si totusi e imposibil. Ieri am aflat ca una din colegele mele de birou e insarcinata. Tot ieri am vorbit cu o alta colega care a nascut la inceputul lui august si radia pur si simplu. Asa ca butoiul a fost al meu si numai al meu. Suna poate a egoism ( avand in vedere ca tocmai incepem luna 3 de incercari, deci suntem proaspeti in meseria de "incercatori ") dar tare drag mi-ar fi sa vad liniutele alea doua...

In rest...z7, asteptam cu nerbdare sa apara perioada fertila.

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

La multi ani, Miha, Gabyv, Lore si sotuli si sotului lui Moni! Multa sanatate, fericire si noroc la bebelusi!

Eu sunt rau in butoi, azi am facut un first response si a iesit tot negativ, burtica ma doare rau, nu mai am nici o speranta, probabila ca azi sau maine imi vine monstrul

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

La multi ani, Miha, Gabyv, Lore si sotuli si sotului lui Moni! Multa sanatate, fericire si noroc la bebelusi!

Eu sunt rau in butoi, azi am facut un first response si a iesit tot negativ, burtica ma doare rau, nu mai am nici o speranta, probabila ca azi sau maine imi vine monstrul

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Yna imi pare tare rau poate totusi ai avut o ovulatie mai tarzie si nu iti arata testul, cate zile dureaza la tine un ciclu?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, fetelor !
La multi ani sarbatoritilor zilei, sa fiti sanatosi si sa schimbati scutece curand !

Yna, imi pare rau de FR negativ

Mrenescu, eu sustin sus si tare ca egoismul de care zici tu e perfect justificabil. Eu sunt regina egoismului uneori, am momente cand venitul berzei in unele cupluri pur si simplu ma innebuneste.

Azi noapte am dormit oribil, am avut frisoane si-am transpirat ca un purcel, sanii sunt moi, nervii prezenti, ma jeneaza uneori ovarele, deci simt ca zilele astea vine cm.
M-a sunat mama cu un aer misterios sa ma intrebe daca am ceva sa-i spun, ca ea azi-noapte s-a visat gravida si de fapt nu era gravida si ca nu mai stiu ce colega a visat-o tot pe ea gravida si a corelat cu sarbatoarea de azi, cu arhanghelul care a adus vestea, cu maine cand cica e Sf Nectarie si nu stiu cand e Sf Mina...ce sa mai, era blindata de semne, saracuta. I-am zis ca i-as da vestea cea mare cu cea mai draga inima, dar ca nu am ce-i spune, din pacate... Mi-a parut asa rau cand mi-a inchis dezamagita

Stelele sunt aliniate...intrebarea e : pentru cine?

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

La multi ani Mihaele si Gabriele ! Sa fiti sanatoase, bucuroase si linistite si sa apara cat mai repede cele doua liniute.

Despre mine: n-am scris de la fatidica z1. Pur si simplu am simtit nevoia sa stau putin departe de subiect si "sa-mi ling ranile". Si totusi e imposibil. Ieri am aflat ca una din colegele mele de birou e insarcinata. Tot ieri am vorbit cu o alta colega care a nascut la inceputul lui august si radia pur si simplu. Asa ca butoiul a fost al meu si numai al meu. Suna poate a egoism ( avand in vedere ca tocmai incepem luna 3 de incercari, deci suntem proaspeti in meseria de "incercatori ") dar tare drag mi-ar fi sa vad liniutele alea doua...

In rest...z7, asteptam cu nerbdare sa apara perioada fertila.

Cat mai curand

Gadeste ca luna asta e cu noroc, fi optimista daaaaaaaaa! Lasa butoiul ala in pace ca iti dau bataita!

In curand

Mergi la inceput

Stefulici, Bob, Moni dupa cat timp dupa injectie au inceput sa va doara sanii, sau nu este o regula, lunile trecute cand am facut stimulare ma dureau sanii de a doua zi dupa ce imi facea pregnylul acum nu simpt nimic.

Bob sunt multe persoane care nu le dor sanii in primele saptamani de sarcina asa ca nu te gandi ca iti vin rusii, cand trebuie sa te testezi?

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Anca,ai mare dreptate!
fetele,daca nu puteti ajuta alrfel,cumparati de la bazar.nu e mult si daca nu aveti nevoie de lucrursoare le dati unui preot la Biserica.

am primit un mesaj,de la o mamica de la un caz umanitar, ce m-a facut sa izbucnesc in plans:imi multumea pentru ajutorul pe care i-l dadusem cu multe cuvinte frumoase.dar, pentru Dumnezeu,cumparasem doar de cativa zeci de lei de la ea.
de atunci am devenit client fidel.
cum se strange sacul,cum sun unul dintre preoti.
e usor.
nu e greu.
incercati numai si veti vedea.
sunt oameni care ar face orice pt copilasii lor suferinzi.pentru ei 5 lei sau 10 lei inseamna mult.
eu am primit lucrusoarele pt strumf d ela o prietena draga.sunt de mega firme ,nu mi le-as fi permis niciodata.
si totusi cumpar,pentru ca ,macar 1 secunda, un parinte va zambi sau va spera un pic mai mult.
haideti,ca nu e imposibil!

Mergi la inceput