Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(100)
Raspunsuri - Pagina 19
madalina_m spune:
Ziki unde in Pipera? Cartierul Pipera sau localitatea Pipera? Si eu lucrez in Pipera (cartier) si nu prea sunt Gradinite pe acolo. In schimb, in localitatea Pipera (sat, comuna, nu stiu exact ce e) e plin.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
HAI ELIZA!!
MAMI TE ASTEAPTA CU DRAG!!!
SILVIA TE ASTEAPTA CU DRAG!!
TATI ABIA ASTEAPTA SA TE VADA!!
PETRO SUNTEM ALATURI DE TINE!!!
NASTERE USOARA!!!
BEBE SANATOS!!
![](images/user_woman.png)
fragrant8 spune:
la multi ani sarbatoritilor zilei! a multi ani Gabi de Doloress!!!hai eliza! nastere usoara abramburika! asteptam vesti de la tine!
mimo - la gradi e ok, ca stau cu ea; nu am mai lasat-o sg. poate catre sf saptamanii
noi am avut un we horror; am fost la toronto, sophic a facut febra 39.2 doua nopti la rand; a tylenol ceda la 38 pt o ora doua, apoi iar 39.
de cand ne-am intors acasa nu mai face febra, in schimb nu mananca, e f maraita; noaptea face ca ana de lori. plange ascutit din senin...
o tot controlez eu de bube si nimic. alte simptome nu are.
ieri mi-a mancat toata ziua 150 ml lp si 30 g piure de fructe.
mai astept pana maine; daca e tot asa, o duc la dr.
eu sunt varza cu somnul.
deea - condoleante!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
am facut de mancare pentru andrei...am luat cartofi dulci din cora. cand l-am taiat era mov inauntru . m-am tot gandit, am gugalit...ca mi-era sa nu ii dau ceva aiurea la baiat. apa in care fierbea era mov. asa si am gasit pe net raspunsul...e de fapt o specie de cartof dulce ...deci era normal sa fie mov inauntru. si a fost foarte bun la gust...dulce si cu o aroma speciala. a papat tot !!
pufoaso ma intreba roxx unde ma mut ca sa stie daca o sa fiu mai aproape de zona ei...sa ne mai intalnim si noi. tu esti aproape de mine...brancoveanu la budimex sua brancoveanu la orasel ?
fragrant offffff ... seamana cu ce a avut catalina de roxx...numai ca ea era vioaie si papa...dar tot as afebra mare. offffff multa sanatate .va pup
ziki intr-adevar o sa fie greu sa il duci asa mititel la cresa, dar nu ai ce sa faci. o sa fie bine, o sa vezi. anka la dus de la 3 luni parca...si s-a acomodat f repede. bine ca te-au lasat sa muncesti doar 4 ore, super tare. eu tot 8 o sa bag .
lorich vai vai vai...ce o avea mititica ?! ce aiurea ca nu pot vorbi si ei, sa ne zice ce ii doare.
ziki,mada v-ati pus pe treaba eh ? haide bravo , la cat mai multe kg jos !!
tunde ai pm ! cum e cu fratiorul acasa ? cat timp mai pleaca ? nu ii este teama? s-a obisnuit cu pericolul ? mami e si ea acasa?
![](images/user_woman.png)
bebelusi spune:
Gata tortul pentru Vlad, multumesc bebelu de reteta de crema, arata f bine, deseara va spun si cum e la gust.
I-am luat cercei irinei si imi plac de mor, dn aia cu surub, sunt niste pisicute dulcele foc. Am vrut sa iau buburuze, dar nu am gasit, nu mai aveau pe stoc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/abramburika/abramburika.jpg)
abramburika spune:
va multumesc mult, dragi mamici, sunteti speciale
.
Inca imi controlez emotiile ... cu una-alta prin casa. Da' tot nu pot sa nu ma gandesc ca maine pe vremea asta o sa fiu veterana in postura de mamica bis .
****** Doamne-Doamne, ai grija de noi
38s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adryiii/adryiii.jpg)
adryiii spune:
Hai Abramburika!!!
Nastere usoara!
Hai bebe Elisa!!!
La multi ani tuturor care isi serbeaza azi onomastica!!! Si tuturor bebeilor care au mai adaugat o luna!!!
Eu fac cinste cu vin, sampanie, gin tonic, coniac, pepsi si tort!!!
Multu de urari fetele de pe fb.
Bebelu, bubitele tale par ceva alergie. Eu zic sa fugi la dermatolog fara frica.
Lori, mami ce noapte...sanatate puiutilor!
Wudi, te inteleg cu socrela. Trece repede we.
Ziki, ma bucur ca te-ai hotarat cu serviciul. Macar ai scapat de un gand. O sa te descurci.
Mada si eu tot Atoderm folosesc de la Bioderma. Dar am si crema hidratanta tot de la ei. Alergologul ni l-a recomandat pentru dermatita atopica, si de atunci o tin sub control. Intradevar pe gel nu scrie ca e si de par dar eu asa il folosec si nu am patit nimic inca. Nici nu stiu daca au sampon separat. O sa ma interesez de asta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adryiii/adryiii.jpg)
adryiii spune:
Pfuaiiiii, la cat alcool am dat trebuie sa ne ametim toate pe aici
Poate scapa si mamica mea ceva gand cu ce-si doreste sufletelul ei!
Sa nu va luati de mine ca iar incep cu asta...mie asa imi vin ideile