Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(100)
Raspunsuri - Pagina 18
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina_m spune:
Mii de scuze Ziki, Lori!
Am editat si eu mesajul initial.
Daca mi-a mai scapat cineva, nu-i problema ca mai editez.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Tunde eu nu mi-s Gabriela, eu mi-s Alina, daca vrei... ai facut ca-n bancul cu rusul si bicicleta..nu mi s-a dat, mi s-a luat, asa si eu cu pepsiul, nu il dau, ci il beau!!
Boooooooooooooon...ne-am elucidat si noi!!! Dupa ce vad ca bubele lui Robert sunt doar pe craci si pe maini, si vad ca au devenit urate, aspre si o vad si ep Ana pliiiiina pe picioare, sun pediatra care dupa ce i-am zis ca Robert si Ana au doar pe maini si picioare mi-a continuat vorba zicand "da' afte?" Bun, Robert are una cat o migdala, cred ca se pisha pe el de durere. Deci avem "boala maini, picioare, gura".... Mi-a dat prin telefon o reteta sa-i cumpar eu pe bucati, sa-i fac rapid preparat si iau copiii, unu in mei tai si unu frumusel de manuta si mergem la farmacie. Aici, norocul meu sau paote ghinion, gasesc o farmacista de aia cu inima cat galeata care incepe sa-mi explice sa nu dau copiilor, nici macar unsi cu glicerina aciclovir+diflucan, ca uite, este ceva ff bun, din extract de palnte, antiviral, natural... m-am convins si incercam din ala. E ceva numit "Dr.geske antiviral"
Intre timp, am indicatie s ale dau nurofen, chiar daca nu au febra, ca e antiinflamator.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
Citat: |
Hai sa ne traiesti si sa nu te mai prind nici pe tine ca te-apropii de butoiul ala ca dau drumul la caini! ![]() |
si io la pisici
![](punk.gif)
booon. sa va zic acusi ca pt ca mi-au urat colegii de la serviciu la multi ani, am ajuns sa anunt ca ma si intorc in februarie...
asa ca am aflat ca se va muta sediul, undeva prin pipera daca nu mai sus, si as vrea sa va cer ajutorul. e cineva din zona aia?
eu vreau sa il duc pe felix la o cresa langa serviciu si nu langa casa, pentru ca nu pot sa pierd atata timp dus-intors. asa ca mai nou ar trebui sa caut in zona de nord a orasului (sorry, Piscotel!)
am mai aflat si ca pana la doi ani o sa am program 10-16, ceea ce e bestial! si am si mirat pe toata lumea pentru ca se pare ca s-au prins toti ca eram sucarita...
ata ete. banii fac totul. imi pare super-super-rau ca nu mai pot sta cu felix macar jumatate de an in plus, si ca va merge la cresa chiar mai devreme decat flavia, dar altfel chiar nu se putea.
de fapt, ce imi pare cel mai rau e ca sunt intr-un anturaj care nu intelege ce-o fi aia sa-ti fie dor de copil, si sa stai cu inima cat un purice ca ce-o face la cresa... aici e buba de fapt.
in rest, cu dumnezeu si optimism inainte.
scot si eu o tura pt PETRO:
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
HAI PETRO!!!
HAI ELISA!!!
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
madalina_m spune:
Am cumparat pt Razvan gel de dus Bioderma Atoderm. Stiam ca-s bune astea de la Bioderma si era si un pret avantajos, sticla fiind de 1 litru. Cand am ajuns acasa am vazut ca nu scrie ca ar fi si de par, doar fatza si corp. O avea ceva daca il spal si pe par sau sa iau si un sampon?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
BRE!!! nu va scuzati, acum ma simt super-prost!!!
faza cu LORI e ca ii place Pepsiul, si i-l dedicasem ei
in rest, tuturor, si gata cu scuzatu si editatu, cel putin in ce ma priveste pe mine....
MADA, eu inca nu am sunat. Sambata mi-a zis ca site-ul respectiv, cel cu reducerile, nu le-a trimis inca lista celor care au cumparat. dar sa incerc luni seara sau incepand de azi.
voi incerca incepand de azi.
zumba de sambata a fost suuupeeer! am nimerit, cica, cea mai blanduta instructoare. mai e un tip, marian, martea, care e mai sever, si una .. am uitat cum o cheama, tot samabata, in alternanta, care scoate untul din fete - cica...
tu cand vrei sa mergi?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
"Tunde eu nu mi-s Gabriela, eu mi-s Alina, daca vrei... ai facut ca-n bancul cu rusul si bicicleta..nu mi s-a dat, mi s-a luat, asa si eu cu pepsiul, nu il dau, ci il beau!!"
dE AIA SA NE TRAIESTI 100 DE ani!
madalina_m spune:
Ziki Uitandu-ma pe programul lor, vroiam marti la nenea Marian la Zumba si joi la Power Toning cu Gerda. La Gerda am mai mers la Pilates la alta sala, tot in zona, si e fff draguta si buna la ceea ce face. Sambata nu pot baga mana in foc ca pot ajunge.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/de_ea/de_ea.jpg)
de_ea spune:
HAI PETRO!!!HAI ELISA!!!NASTERE USOARA SI UN BEBE FRUMOS,SNATOS SI NECOLICIOS!
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011
madalina_m spune:
Niste banculete:
Doua colege de liceu se reintalnesc dupa 25 de ani:
- Vai, draga, porti ochelari?! Dar sa stii ca-ti sade bine cu ei. In plus, iti ascund ridurile din jurul ochilor…
- Si unde mai pui ca ma ajuta sa le vad mai bine pe ale tale!
Diplomatul este persoana care i#539;i poate spune sa te duci la dracu în asa fel încât sa crezi ca te trimite în excursie.
La psihiatru!
- Doctore, cred ca sunt o pisica.
- De cand se intampla asta?
- De cand eram o pisicuta.
- Tu unde te-ai nascut?
- La spital.
- Dar ce ai avut?
Probabilitatea sa intalnesti pe cineva cunoscut creste
atunci cand esti cu cineva cu care nu trebuie sa fii vazut.