Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
viss spune:
- buna dimineata! si de la noi.
- am vazut ca manndreac parca- propusese sa ne intalnim in parcul tineretului duminica? cred ca vroiai sa-mi aduci niste chec?
oricum eu stiu ca lumea in week-end e mai putin disponibila,-de, mai putin noi
n-am stitut unde sa mergem, asa ca sambAta am fost in Cora si duminica in carrefour.in rest am facut curat,am mai reparat un sertar, o usa dulap care nu se deschidea de covor..
- Sonia are o tuse productiva.i-am dat Eurespal de ieri, picaturi vitc. C, putina lamaie in apa de baut, si altceva ce as putea sa-i dau? stranuta rar, dar tuseste urat
binenteles ca azi dim. tusea un pic si sergiu
o sa mai iau oscilococcinum,mi-a mai zis cineva de Zyrtec?! ati dat asa ceva?
ailed_dota spune:
catank, bine ca n-ai sunat
... oricum cred ca se trezea Nick sa plece la munca asa ca....

mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss - buna dimineata! si de la noi. ![]() - am vazut ca manndreac parca- propusese sa ne intalnim in parcul tineretului duminica? cred ca vroiai sa-mi aduci niste chec? oricum eu stiu ca lumea in week-end e mai putin disponibila,-de, mai putin noi- Sonia are o tuse productiva.i-am dat Eurespal de ieri, picaturi vitc. C, putina lamaie in apa de baut, si altceva ce as putea sa-i dau? stranuta rar, dar tuseste urat binenteles ca azi dim. tusea un pic si sergiu o sa mai iau oscilococcinum,mi-a mai zis cineva de Zyrtec?! ati dat asa ceva?- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
da-i niste paracetamol, si fa-i lapticul un pic mai cald... si apica fai-o ceiut tot mai cald .... se zice ca lichidele caldutze sunt f utile in tuse

mami de fete frumoase:
(2008)Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)
AlexinaA spune:
Neataaaa
Cafeluta o dau si eu azi dimineata ca banuiesc ca va era dor![]()
Ne am intors aseara acasa. A fost un wkd fff frumos cu toata familia...de la verisori mici la bunici
Asta mica a fost cu ochii cat cepele toata ziua,nu prea a vrut sa doarma si cadea la 21 rupta pana a doua zi. Am dormit cu ea in pat si m a foit cam rau...deci eu nu m am odihnit f bine
Acum vad ca da ceva semne de raceala..tuseste si stranuta cam rau azi dim...plus ca a si vomitat in jet tot lapticul baut azi la 6 dim
Am vrut sa i dau oscilo dar nu vrea sa bage nimic in gurita. Acum doarme ca s a trezit cu noaptea in cap
La cap mancare stam destul de bine,sa vedem azi ca nu prea are o dispozitie f buna...mititica....
Nu am apucat sa citesc din urma...ma bag acum la lecturat. Am vazut doar ca o strigati in disperare pe strumph....unde e?? Poate a patit ceva? Eu zic sa o sunam ca e cam ciudat. Voi incerca eu sa accesez tabelul cu nr de tel ...desi nu stiu unde e..undeva pe picasa docs banuiesc![]()
Ma bag la citit si revin mai tarziu
Va puuuup
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
ailed_dota spune:
Alexina, chiar ma gandeam ca azi tb sa revii![]()
mami de fete frumoase:
(2008)
catank spune:
vis eu i-am dat zyrtec ptr o alergie..cind ii dadusem pepene. Dar ptr tuse??
eu nu am auzit
ailed_dota spune:
zyrtec-ul e anti alergic, merge pe urticarii si rinite alergice, la tuse nu stiu ce ar folosi...
mami de fete frumoase:
(2008)
madutza_bra spune:
neata fetele
catank, alexina, multumim de cafelutza, servesc cate una de la fiecare ![]()
delia sa sti ca am pus pe mine sambata vre-o jumatate de kg si nici acum nu l-am dat jos...poate maine
Oricum ma simt f bine cu regimul si asa imi place cand simt ca mi-e foame si bag apa, simt ca fac ceva bun pt mine![]()
...ca atunci cand simti ca iti ard muschii de la abdomene. vezi ca alea trimise de tine s-au ratacit pe la posta, ca nu au ajuns la mine ![]()
![]()
miki, acum e d-na la mine si calca camasile sotului
Ma apuc si eu de una alta..ca imi e aiurea ea sa faca treaba si eu sa stau pe net 
catank, daca nu raspunde strumph pana la 12, ii trimit si eu sms.
madutza_bra spune:
happi,
pup o Mariutza mica si maraita
. Si eu ii dadeam Catalinei Nurofen cand nu reusea sa adorma din cauza durerilor de dintisori.
Inca nu i-au iesit maselutele, sunt din ce in ce mai umflate dar vad ca nu o mai dor, in schimb s-a invatat sa o tin in brate cand adoarme si am scandal in fiecare seara cand o pun in pat. Cum atinge patul cum incepe sa planga
o mangai, o pup, ii urez noapte buna si ies din camera. Pana ajung jos si adoarme, deci plange cam 1-2 minute. Dar scandalul de pus in pat tot ramane, off.
Tu cu cine o lasi pe Maria cand esti plecata?

viss spune:
-da, nu vroiam dar pana la urma m-am gandit si am ales intre panadol si nurofen, am dat nurofen.mi se pare cam naspa, ultima data au racit la 6 luni, si dc o tin asa,din 2 in 2 luni,ei inghit porcarii de astea? si fara, sa se complice..cum o dai..azi nu iesim din casa, am decis
-miki- la multi ani si din partea mea! cu intarziere, dar decat deloc
LA multi ANI!!!! sa fii fericita, iubita, sanatoasa,si sa ai un an frumos de pus la activ