Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (72)
Raspunsuri - Pagina 4

ailed_dota spune:
mada, f bine!
nu cred ca e mult!
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

dyadyazuza spune:
yupiiii avem un dintoc si se pare un pic de diaree adik 2 scaune moi nu apoase. sunt happyyy
nb
mamica fericita cu de
zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Happiness_4_us spune:
Miroase a praf de somn!
Mie imi vine sa- mi iau campii, m- a tampit Maria cu trezirile ei. Pana acum s- a trezit de 3 ori.
Acum i- am dat nurofen si ceai si sper sa doarma mai mult de 45 minute.
Off Doamne, oare cat o mai dura nesomnul asta ca simt ca nu mai rezist. Imi vine sa plang de obosita ce sunt!
Va las ca vad ca vb singura.
Heiiii, trezireaaaa.
Plec, ca nu e nici un chip sa se trezeasca cineva.
Somnic pufos!

Happiness_4_us spune:
Tot eu
Uitasem sa sting lumina.
Sa aveti o saptamana usoara, dragi mamici!
Noi ne pregatim de plecare in curand.

catank spune:
las ca o aprind eu ca sunt trezita de la 5 si satula de munca. Spalat vase, dulceata de gutui si ordine in debara, bucatarie si hol. I e trezita de la 5 si ea, ne-a dat desteptarea. Am zis ca nu e normal sa stam doi cu ea...asa ca eu la munca si sotul la hirjoana cu ea. Acum am facut schimb, el la servici si eu cu Ioana. A papat sin, dar nu are nici un gind de somn, eu am ochii cirpiti

catank spune:
Cind am plecat sa nasc aveam intentia sa o anunt pe strumphy si am crezut ca am notat deja nr ei de tel, cind ma uit in agenda aseara, il vad doar pe al simoneicip ptr ca mi-am dat seama ca strumphy avea de gind sa nasca inaintea mea si mi-am zis ca nu e indicat sa o anunt pe ea. Drept urmare nu am nr ei de tel. Cum aflu nr de tel? am uitat unde ma intrat gind eram gravi
? Sau madutza? te las pe tine sa-i dai un sms, ca asa am citit? Sau cine ma ajuta?

catank spune:
legat de vopsit chiar daca ptr roxy e subiect inchis.
Ma intorceam dintr-un cantonament de la ski, si in aceeasi zi era si ziua mea....mi-am spus, ''hai sa-mi uimesc soata'' si imi recomanda o colega o coafeza... Inainte sa ajung acasa, am oprit la coafor, ma decoloreaza tanti...sau nu stiu ce-mi face, ca m-am lasat pe mina ei , colega imi face o foto, o am pe hirtie doar, nu format electronic (eu tot o cautam ieri, de aia nu am gasit-o)eventula sa o scanez, dar arat groaznic
. Nici sotului nu i-a placut...am dt din ris in plins...si aia cred ca a fost ultima data cind mi-am pus vopsea in par.Mint, am lasat sa treaca 2 saptamini parca, si m-am vopsit din nou cu o nuanta apropiata culorii mele. Dar greu mi-a mai fost. Abia asteptam sa-mi creasca parul.

catank spune:
Inca una si fug sa-mi continui activitatea Ioana a cazut la datorie (vb lui Strumphy)
multam simonacip
madutzasa le poarte sanatosi copiii!
mikioffffff, mititica. Nu stiu ce sa-ti spun, decit Dumnezeu sa va aiba in grija! As vrea si eu link-ul cu tortul acela bun
happynesdaca te incalzeste cu ceva, si I are 2-3 treziri noaptea, acum 3 seri cred, s-a trezit la 12.30 si pina la 2.30 nu a inchis un ochi. Ce m-a bucurat a fost faptul ca nu era mirzita sau ceva, avea chef de joaca, ridea..numai ca nu avea cu cine, eu nu o bagam in seama... intr-un final, maraia, am pus-o la sin si a adormit. Oricum, eram zombi Ce putem face?mergem inainte!
Si nu o pun pe seama foamei, sau mai stiu eu ce...ptr ca nu maninca.
Sper si eu sa avem nopti mai bune!
Fugggggggg ca acusi se trezeste, ...revin dupa
pupici
Aaaaaaa, dau cafeaua!!! cine doreste?cine pofteste? sau ceai?lapte? orice!

roxy_s spune:
neata fetele
am dormit ca valizele pana la 7.45 cand a plecat tati la servici, cred ca mai dormeam daca nu-l auzeam.
catank la coafor, daca nu stii pe cineva ca lumea care sa te faca,sa fie si profesionist, uite ce se intampla te lasi pe mana unuia si altuia....mie mi-e si frica, sincer, pentru ca nu am gasit pana acum nici o coafeza care sa-mi faca parul asa cum vreau, nu am gasit. si de aceea eu ma fac acasa, n-am de ales. macar stiu ca ma fac eu.
odata am fost sa ma fileze, si era un salon destul de renumit deci nu sa zici ca m-am tuns 'intre blocuri' si m-a filat de m-a innebunit, m-a tuns scurt pana la umeri si numai filat nu era ala. aveam niste nervi. am zis ca nu mai cald in salon ca nu invata nimeni sa tunda pe capul meu. bine, nu este singura experienta intr-un salon, mai am mai multe daca vrei
subiectul este inchis pentru mine, voi puteti sa discutati, normal
hai arata-ne si poza aia
happiness off, saracuta de ea. dar si plange cand se trezeste? aveti vreun semn de dintisori? de la ei plange? ca nu mai stiu daca ai zis. stiu doar ca ai zis ca nu aveti dintisori
miki oaaa ce tort... arata foarteeee gustos
sanatate Andrei,sa treaca mucisorii. macar sa-i curga sa iasa afara tot.
ailed ce tare esti...te uiti tu repede sa vezi ce tort este ala
deci sarbatoriti Andrele imediat
simona ce nuanta ti-ai facut tu la par? pune o poza sa vedem, poate ma inspir si eu. de inchis clar il inchid si eu
dya felicitari pentru dintoc toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

catank spune:
roxy ma provoci da?? Uite, mai pe seara o scanez (ptr ca am comp cel mare sus cu tot cu impimanta)Ziua nu risc, nu o las pe I singura. Dar promiti ca nu rizi, da?
A dormit I 50 min doar, bun si atit...Am apucat sa fac micul dejun, am papat cu soata, ...ordine in bucatarie si gata. Dulceata o sterlizez pe seara cind va dormi I.
Pina una alta suntem la joaca!