Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

eu stau de paza acum ca andra mea azi noapte s=a trezit din ora in ora cu urlete, azi toata ziua maraiala..are iar muci cred eu declansati pe fondul celor doi dinti de sus care stau sa iasa..are gingiile rosiiii si pocnesc de umflate ce sunt..daca indraznesti sa o atingi e jale
si acum maraie, nu paote respira bine de muci..o mai dor si gingiile..'
i-am dat un panadol si in nas niste picaturi dar deja se aud mucii..off mama lor..
saptamana asta mi-am propus sa ajung la homeopat, sa vedem cum reusesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki, l-am vazut si eu pe multe site-uri dar se refereau la Amalia.... Oricum eu vreau sa-l fac de Craciun sau de Sf. Andrei ca e ziua Andrei

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

miki, l-am vazut si eu pe multe site-uri dar se refereau la Amalia.... Oricum eu vreau sa-l fac de Craciun sau de Sf. Andrei ca e ziua Andrei

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

da ? de sf andrei o sarbatorim pe andra ? eu ma gandeam ca doar andreii si andreele se sarbatoresc..dar pana la urma nu strica sa avem si noi ceva de sarbatorit

Mergi la inceput

Sanatate multa pt Andra! Si pe a mea nu poti sa o atingi pe gingie sus ca maraie...

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

am vazut ca ati vorbit de vopsele, eu din pacate nu mai pot renunta la ele ca am la par alb...sa dau si la altii
am folosit de toate si la coafor si acasa..dar nici una nu mi s-a parut ca mi-a lasat parul mai putin deteriorat dupa operatiune..m=am facut in ultimul timp fiind mai tot timpul gravi sau alaptand cu din cele fara amoniac//parca o mica diferenta se vede, desi oricum e dezastru..eu am si firul de par f subtire si fragil..si nu f bogat..
si ce par aveam in copilarie...off numa bucle satene o ferumusete..dar n=am avut suficienta minte sa am grija de el..

Mergi la inceput

struuuumf hai mami la o barfa..sper ca n=ai golit toate magazinele pt craciun si ai mai lasat si la altii..

Mergi la inceput

Andra, etimologic e o prescurtare de la Andreea... eu am studiat mult ca vroiam sa-i dau un nume de la nasa(sotul vroia)Andreea... si pe Ilinca tb sa o cheme si Andreea si n-am vrut sa repet...am si eu gargaunii mei...

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Andra, etimologic e o prescurtare de la Andreea... eu am studiat mult ca vroiam sa-i dau un nume de la nasa(sotul vroia)Andreea... si pe Ilinca tb sa o cheme si Andreea si n-am vrut sa repet...am si eu gargaunii mei...

mami de fete frumoase:

da, si eu studiasem..si ereau pareri impartite din cate imi aduc aminte, unii zic ca de fapt vine de la grecescul andrada...
ma rog, mie nu-mi displace inca o sarbatorire a printesei noastre

apropo, nu stiu daca am spus pe aici, dar eu am ales numele dupa o prietena a mea care a plecat la Doamne Doamne toamna trecuta..pe neasteptate..si are o minunatie de fetita de varsta lui vlad pe care o admir in poze..si asa, cu andra mea, tot timpul o sa-mi aduc aminte de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello!

ce fac fetele?
strumph tot n-a aparut? Maine ii dau sms.

Am fost la cumparaturi si am luat si copiilor cate 2 caciulite noi, frumoasee
Si sa va mai zic ceva..de maine vine o tanti s ama mai ajute in casa la calcat, curatenie. Of parca ma simt nasol ca am apelat la cineva...parca nu sunt in stare sa le fac singura.. Vine 1 data pe sapt sau la 2 sapt si sta o jumatate de zi ca lucreaza in schimburi. Mi-a cerut 50 ron pe zi. E mult? e putin? nu ma pricep...ma gandesc ca si daca o chem saptamanal si sa-i dau 200 ron pe luna e ok. Voi ce ziceti?

sunt rupta de somn, asa ca ma bag la nani.
pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

hello!

ce fac fetele?
strumph tot n-a aparut? Maine ii dau sms.

Am fost la cumparaturi si am luat si copiilor cate 2 caciulite noi, frumoasee
Si sa va mai zic ceva..de maine vine o tanti s ama mai ajute in casa la calcat, curatenie. Of parca ma simt nasol ca am apelat la cineva...parca nu sunt in stare sa le fac singura.. Vine 1 data pe sapt sau la 2 sapt si sta o jumatate de zi ca lucreaza in schimburi. Mi-a cerut 50 ron pe zi. E mult? e putin? nu ma pricep...ma gandesc ca si daca o chem saptamanal si sa-i dau 200 ron pe luna e ok. Voi ce ziceti?

sunt rupta de somn, asa ca ma bag la nani.
pupici

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

sa poarte cu placere copilasii caciulitele, sa le tina de cald sa nu raceasca
daca ai mustrari, trimite=o la mine o primesc cu bratele deschise
glumesc acum dar nu mi=ar strica..desi sincera sa fiu daca reusesc sa ne reglam putin cu gradi si sa mearga si vlad mai mult..cred ca as avea timp de toate..mai imi trebuie si vointa

Mergi la inceput