Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Bai....teea inca doarme
Si eu care voiam sa- i fac baie la 21

Recupereaza ce a pierdut la tara

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

uraaaaaaaaaa

sunt pe laptoooooppppppppp a venit soatza si pur si simplu cu un magic touch l-a si facut, adica nu i-a facut nika, l-a luat jos sa il mestereasca si cand l-a deschis sa vada despre ce era vorba mergea a naibii treaba, m-am chinuit si enervat toata ziua cu prostia asta de wireless si cand colo a pus mana barbatu a si mers, vorba aia, unde pune mana barbatu creste, aici n-a crescut nika, s-a reparat

ma duc sa termin cina mea si sa pun ultima masina de rufe si la uscator si maine e sarbatoare mare, aveam ce bea pregatirea Mihaelelor si Gabrielelor ca am o pofta de dulce ceva de speriat in ultima vreme... si un paharut de vin nu refuz niciodata, face bine la ten

va pup, mai trec eu pe aici mai tarziu ca tot mi s-a reparat wirelessu lu` peste

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Dragele mele..

Astazi am avut prima intalnire cu o "bona"..doamna care trebuia sa vina ieri a venit astazi!!Mai bine ca maine sigur se infiinteaza soacra pe aici si nu aveam chef sa stea gura casca..

Deci nu este o bona care a mai avut grija de bebei ci odoamna recomandata de o cunostiinta care a avut grija doar de nepotica ei de la 7 luni pana la 10 ani deoarece parintii ei erau plecati in Elvetia si mama ei a avut un accident si a ramas cu probleme cu coloana..

Per total mi s-a parut ok,foarte informata despre bebei...mi-a zis de steamer (eu inca nu am) ca ea l-a utilizat f.mult la cea mica..a dus-o pe fetita la tot felul de cursuri la Palatul Copiilor (engleza,franceza,bune maniere...) lucru care mi s-a parut interesant!!Cred ca putine femei sunt atat de informate...Bine era vorba si de nepoata ei..dar nu stiu cate bunici se agita atat de tare pt copilasi,sa le insufle valori,sa ii duca la cursuri gratuite sau cu bani...In fine..nu am discutat partea financiara pt ca ea vrea sa ii propun eu o suma....Habar nu am!!

Voi ce ziceti:pt un program de dimineata pana seara la 19.00..sa zicem zilnic cu exceptia weekendului..cat ar tb sa ii propun??Este posibilitatea sa nu stea mereu asa..asta este scenariul ceal mai nefericit..Plus ca mi-a zis ca daca are timp si de menaj si eu ii zic ca vreau sa ma ajute,o sa ma ajute..bineinteles ca voi cotiza in plus...Nu stiu ce suma sa ii propun,tb sa ma interesez pe piata cum stau lucrurile!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Eu nu o sa ii dau sarat lui David nici in ruptul capului..cum este el cu rinichii ar fi culmea sa ii mai fortez si eu..

Viss..vroiam sa iti zic ceva:vreau sa merg la nefrolog la Budimex:Balgadrean..problema este ca nu am filmele de la uro.Ai idee cum pot proceda sa le obtin???Ce ati facut la eco??

Mergi la inceput

Cand intru eu..toata lumea are treaba!!

Ziua nu ma lasa David deloc..ma epuizeaza total!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

viss multumesc pt pm.

multumesc fetelor pt raspunsurile la intrebarea mea.

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

aveti grija la covorasele alea, pentru ca in unele tari precum belgia si germania s-au retras si interzis de la vanzare pentru ca s-a demonstrat a fi cancerigene, mai documentati-va, poate au revenit asupra deciziei, dar nu prea cred... Eu tot de pe tel tastez, acum am ajuns de la plimbare si il astept pe Nick sa vina sa imi faca laptopul

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

si la noi la tv au fost discurii cu covorasele alea, dar nu stiu cum a ramas pana la urma...eu sigur nu ii cumpar..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

lalely, eu sunt..dar nu stiu ce sfat sa-ti dau...cred ca trebuie sa te interesezi la tine in oras pt ca difera f mult..la mine pe aici prin jur sunt niste scoruri de te ia cu ameteala

Mergi la inceput

Miki..cam ce scoruri sunt la voi??
Asta sa imi fac asa o idee..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

si eu sunt, dar sunt rupta total.... eu ,la maria aveam o tanti cae o lua de la gradi la pranz o culca si pleca cand venea primul din noi... sau statea cu ea cand era bolnava...si in vacantze o plateam dar venea de 2 ori pe sapt sa calce ... si ii dadeam mai putin...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput