Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (72)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
miki pai incepe sa cauti deja
nu mai sta
nu de alta
da am doua prietene la bucuresti
care au avut cred cate 5 incercari de bone fiecare
si pana ;la urma au ajuns copii la gradoi
din cauza ca nu au gasit una ok
era cu ea in casa
si lasa copilul sa faca ce vrea si ea se uita pe pereti
si asta era in alta camera
da o vedea si o auzea
deci e bine in primul rand sa aveti cu ce sa o supravegheati
si apoi sa nu stie prea multe despre casa
e destul de complicat
offfffffffff
va tin pumnii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia miki pai incepe sa cauti deja nu mai sta nu de alta da am doua prietene la bucuresti care au avut cred cate 5 incercari de bone fiecare si pana ;la urma au ajuns copii la gradoi din cauza ca nu au gasit una ok era cu ea in casa si lasa copilul sa faca ce vrea si ea se uita pe pereti si asta era in alta camera da o vedea si o auzea deci e bine in primul rand sa aveti cu ce sa o supravegheati si apoi sa nu stie prea multe despre casa e destul de complicat offfffffffff va tin pumnii ![]() |
cami n-o sa am cu ce sa o supraveghez, de casa nu am ce sa ascund
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
e greu rau, stiu si eu de pe vremea cand eu eram fara copilasi si la servici, avam colege disperate care schimbau luna si bona
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Cami, noi stam in apropiere de Milano, la cam 1 ora maxim iar Roma etse in capatul celalalt . Asa mult mi-ar placea sa venim de sarbatori in tara dar sa vedem daca ii dau astia liber sotului mai multe zile ca nu avem timp altfel pentru a face actele lui Duracell.Aici i-au dat certificat de nastere care este fix ca o foaie banala xeroxata ,cica este originalul
si nu poate calatorii cu el, trebuie sa-i facem o asa zisa foie de drum care costa 65 euro si este valabila doar 30 zile si doar pentru dus,nu si pentru intors.Si in tara trebuie sa-i facem pasaportul electronic dar in zilele cand venim sigur o sa fie inchis cu sarbatorile si nu avem timp.Gasim noi o solutie! Duracell,a adormit cu capul pe burta mea
si fug sa-l pun in patut. Va puuuupam mult scumpa
!
lalely07 spune:
Vreau si eu la concerttt...
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
citat din mesajul lui cami_antonia catank vreau si eu sa vad hainutele si zi-mi de pe unde ai [procurat ca tocmai am aflat ca vom boteza la anul finuta ultima sta in austria are sot mexican si vor avea un baietel are dpn in aprilie o nebunie si o frumusete in apropiere de ziua lui petra abia astept al patrulea finut de bootez ![]() |
le-am atasat din nou. Tin Tirgoviste le-am cumparat.
![](floare.gif)
Si la mine sunt vinutii cu nr 4
![](icon_smile_big.gif)
lalely07 spune:
Miki..prin recomandare aveam 2 numere de la doua femei.Una nu mi-a placut telefonic,plus ca in ianuarie stie daca poate sa stea sau nu depinzand de fiica ei,daca o va lua la ea in Spania sa aibe grija de nepot sau nu...
Cea de-a doua vine maine..sper sa fe ok..
Sie u sunt crizata pt ca la fel o sa ma intorc cu o luna inainte si vreau ca in februarie deja sa vina..sa se acomodeze pana in martie cd tb sa plec....
Cu supravegherea cred ca punem camera ca altfel mor de inima albastra la munca cu gandul la puiul meu...Inca nu am stabilit nimic concret!
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanna16/ioanna16.jpg)
ioanna16 spune:
hello
lalely - iti tin pumnii pentru maine.poate e cu succes
strumph - bine ai revenit.hai nu mai fi suparata si nu mai pune la suflet toate celecat despre ce sa faci la calculator, habar n-am...
viss - ti-am admirat bebeii pe picassa.sunt extraordinari, se vede ca se maresc si s-au schimbat multiar comentarii tale de la poze sunt criminale...am murit de ras
felicitari pentru familia ta minunata!
fetele, gogo e maraita de 2 zile, nu stiu ce-are... nu ii mai intru in gratii cu nimic...ma tot uit poate ii ies dintii,dar nu se vede nimic...
partea cea mai proasta e ca pe mine ma incearca o raceala, ma dor oasele,ma doare capul si ma ustura gatulbag miere+lamaie si ceai poate scap...
.
ma duc sa prestez un lapte pentru gogo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
-multumim ioana
-uiandu-ma pe pozele lui hapiness-ca nu mai stiam cum arata-apropo-arata beton-am vazut un covoras colorat format din izopren, care are litere pe el.vreau sa le iau la bebici, m-am tot uitat prin cora/carefour si nu am gasit.de unde l-ati luat voi? cred ca multi aveti acasa asa ceva..vreau si eu please..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Viss, avem si noi covoras din acela si l-am luat din Carrefour de la articolele de jucarii. Imposibil sa nu gasesti...vezi ca sunt puse int-o gentuta usor transparent dar arata pe imagine ce este. Si nu sunt sumpe deloc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Delia, mai pe seara ma ocup de ceea ce ti-am promis! Acum nu am timp de concentrare, sunt iarasi la coafor ![]() ![]() Eduard Andrei ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
se maraie....
mami de fete frumoase:
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
![](rugaciune.gif)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)