Votarea la concursul Vara 2011

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La concursul 'I love DC' a fost un user (un tatic) care si-a facut cont special pt a participa la concurs. Dupa ce a inceput votarea s-a plans ca nu poate vota, i s-a explicat de ce, apoi a scris mai mult de 10-15 mesaje si a putut vota si el. Deci si membrii inscrisi dupa data inceperii concursului pot vota daca scriu pe forum mai multe mesaje.
Asta asa ... ca sa va bulversez si mai tare

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Laura,numarul celor care procedeaza asa,este atit de mic incit ...este neglijabil!

De aspectul asta vad ca s-a legat fanele celei iesite din competitzie,insa asta e... acul in carul cu fin,ca nu acesti useri fac clasamentul!

A nu s eintzelege ca eu am ceva cu pozele celei retrase!
Doar ca daca nu se gaseau circoteli la adresa acestor useri,se gasea un alt motiv de...circoteala!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

andacos, pot declara public ca azi m-ai castigat de admiratoare? si asta tot off-topic!

Chiar....sa ma uit si eu care-s premiile, sa stiu dupa ce-o sa sufar.

Si relaxati-va, majoritatea aveti nevoie!
Eu cred ca unii chiar punem aici poze doar pentru ca ne place sa vada lumea ce copii frumosi avem, ori sa vada lumea un loc frumos in care am fost...etc.etc., in functie de caz, nu pentru voturi si nu pentru primul loc.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

andacos, pot declara public ca azi m-ai castigat de admiratoare?

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

...eiiii...asa iese adevarul la iveala despre unii!(e o gluma...s anu-mi aud alte vorbe pe urma!!!!)

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Sa speram ca membrii forumului tin la gluma! Desi, in timp, am aflat ca nu prea, totusi eu ma incapatanez sa sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Regulamentul spune:

Poate vota orice membru inregistrat al Comunitatii Desprecopii (forumul Desprecopii). Votul va fi public si permis numai utilizatorilor cu peste un anume numar de mesaje. Pentru a descuraja utilizatorii (falsi) - nu vom spune care este acel numar de mesaje.

Plecand pe o analiza de text nu scrie nicaieri ca acel numar de mesaje nu poate fi zero.

Admin tocmai mi-a explicat ca logica implementata este: membrii foarte noi cu un numar prea mic de mesaje nu pot vota! Membrii vechi insa da, indiferent de numarul de mesaje. Incercam asadar sa combatem cei care se inregistreaza numai ca sa voteze. In plus mai avem si alte mecanisme de combatere a fraudei care nu sunt descrise in regulament. In plus avem si votul juriului.

Cred ca discutia despre fiecare virgula din regulament omite un lucru esential: eforturile pe care le depunem ca acest concurs sa fie cat mai corect. Cred ca de-a lungul timpului, desprecopii.com a aratat cat de serioase sunt concursurile la noi si nu mai trebuie explicatii suplimentare. Textul regulamentului este acelasi ca si la alte editii care s-au bucurat de mult succes. Hai sa nu ne facem ca nu vedem padurea din cauza copacilor...

Inchei prin a spune: ne bucura ca ne atrageti atentia asupra fiecarui aspect al regulamentului. Noi il vom imbunatatii de la o editie la alta. Dar hai sa nu trecem la rautati gratuite care nu isi au rostul...

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Citat:
citat din mesajul lui marius

Da... sa revin cu precizari. Nu vor fi spectaculoase pentru ca si acest concurs nu este primul si nici al doilea cu alte cuvinte exista o procedura destul de clara.
In afara de un punct care atunci cand a fost redactat primul format de Regulament si asta se intampla cu cativa ani in urma si care punct a ramas se pare incorporat in textul Regulamentului actual iar aici ma refer la partea in care se precizeaza ca orice membru inregistrat are drept de vot (indiferent de numarul de mesaje - fiind o forma subinteleasa) - asa este in prezent nu orice membru inregistrat are drept de vot automat factorul de selectue fiind data inregistrarii care nu a fost comunicata si nici nu va fi, motivatia fiind din pacate tot datorata eliminarii fraudelor de vot - deci problema nu a survenit niciodata din cauza administratiei acestui site haideti sa fim onesti totusi. Este mai mult decat clar ca organizarea si acestui concurs de fotografii premiat destul de substantial este un gest mai mult decat onorabil.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Marius, hai sa fim onesti pana la capat... in Romania exista legislatie specifica pentru protectia consumatorului si nu exista varianta "a ramas un paragraf din greseala"... daca e scris in regulament negru pe alb, trebuie respectat, indiferent care a fost intentia initiala! Lucrez fix pe astfel de probleme si pot sa-ti spun cu mana pe inima ca indiferent de intentia onorabila a DC, daca se face reclamatie la ANPC, veti fi sever sanctionati pentru nerespectarea regulamentului... si acolo nu merge cu "ups, a ramas de la regulamentul dinainte".

Mi se pare un pic jenanta scuza cu care ai venit... mai degraba plecati capul, spuneti "am comis-o" si anulati binisor voturile membrilor cu 0 mesaje...

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Ok zici ca esti in domeniu
Si ma rog pe care articol al carei dispozitii legale te bazezi cand faci afirmatiile de mai sus?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

N-am mai citit ultimele pagini dar mi-am facut o parere clara despre subiect, nu era greu de altfel, situatia se tot repeta de ceva ani.

Mirela, cred ca anul trecut (sau acum 2 ani, nici nu mai stiu), am participat si eu la concursul asta, nici nu mai stiu cu ce poza, imi amintesc insa ca mi-am promis sa nu mai repet experienta cand am vazut cum se voteaza, mamici de la odisei intre ele fara macar sa se uite poate la alte poze, obligatii (!?) facute prin trimitere pm samd. Am si aparat foto si camera de filmat, nu premiile m-au atras in joc ci, asemenea multor altor membri probabil, simpla participare, simpla expunere a unei fotografii care mi-a placut si vroiam sa vad ce parere au si altii poate.

De ce nu se poate vota fair play? De ce trebuie sa avem semnaturi de juma' de pagina cu litere mai mari si mai colorate care sa ne atentioneze la pozele lui x sau y din album? Daca membrii insista cu astea, vorba lu' Andacos, de ce nu puneti un punct in regulament care sa interzica mediatizarea asta aiurea? S-ar scuti astfel o gramada de discutii.

Plus, e ok sa stiti voi a cui e poza lui x sau y atunci cand castiga, dar la votare lasa-ti-le asa, fara comentarii, fara titlu, iar oamenii sa voteze strict poza. Ok, nu e poza profi, majoritatea suntem fotografi amatori cu aparate mai proaste sau mai bune, dar putem sa judecam fiecare in functie de criteriile personale o poza, fie ca urmarim culori, cadre, persoane samd. Sau puneti un sistem de vot care sa selecteze votanti aleatoriu, asa cum ne selecteaza la trifoi.

Lasand asa situatia, an de an vor exista aceleasi discutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Si eu imi amintesc de poza Maruntzikai, era emotionanta, am votat-o fara sa o cunosc pe Maruntika.
Si la un concurs am avut o poza care a stat mult timp pe locul 1 sau 2, cat au votat userii, poza era buna (modesta mi-s), n-am trimis nimanui PM, dar am primit PM-uri in care eram felicitata pentru fotografie.
Tocmai din cauza unor astfel de discutii am decis sa nu mai particip ulterior la concursuri DC, eu nu inteleg de ce atata circ, mi se pare normal sa votez si fotografiile cele mai bune (si in acest concurs sunt vreo 4) si fotografiile bunicele dar si pe cele ale prietenilor. Si vorba cuiva, e doar un simplu premiu, nu-i potul cel mare de la Loto, nu se dau zile in plus de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

In locul moderatorilor,pentru a evita "spam-ul"as proceda altfel:primele 3 locuri-premii de popularitate(unde se poate vota in functie de afinitati"),urmatoarele 3 locuri primind premiile puse in concurs.

Din punctul meu de vedere,primele 3 locuri din momentul de fata,ar trebui sa primeasca premii de popularitate.

Moderatorii ar trebui sa-si rezerve dreptul de a alege macar unul dintre cele 3 premii pe criterii strict obiective,indiferent de numarul voturilor.Astfel ,o fotografie,aflata la sfarsitul clasamentului poate avea sansa sa castige un premiu bine meritat.

Mergi la inceput