Votarea la concursul Vara 2011

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

iar legat de 2008 va rog frumos....
sunt convinsa ca nimeni nu a vrut sa spuna nimic urat sau rau! sunt mai mult decat convinsa...

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Nu,cind m-am referit la membri noi,m-am referit la cei inscrisi acum!

Ca nu au decit trei mesaje,dar sunt inscrisi de 5 ani pe forum...nu inseamna ca sunt membri noi!

Dar da...poate asta ar trebui sa fie in atentzia administratorilor,desi nu vad de ce un membru care nu scrie ,nu are dreptul sa voteze!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu stiu ca regula pe care a implementat-o Admin a fost sa nu permita votarea membrilor inscrisi dupa data inceperii concursului, pt a se evita inscrierea de membri doar cu scopul de a vota. Cei ce au mai mult timp de cand sunt inscrisi pot vota chiar daca au 0 mesaje.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Anda, tu ai dreptate in ceea ce spui. Dar dupa cum stii, votarea la noi este foarte publica, nu se poate vota decat daca ai un numar de mesaje,

poate ca despre asta era vorba!

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Da Laura,exact asa stiam si eu,e o regula introdusa,tot in urma unuor scandaluri!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ma duc sa ma razbun o sa votez toate pozele de pe ultimele locuri cu 5 puncte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

ma duc sa ma razbun o sa votez toate pozele de pe ultimile locuri cu 5 puncte.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Mergi la inceput

si totusi..solutia ar fi sa votam corect..dar...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vias

si totusi..solutia ar fi sa votam corect..dar...

Mamica lui JR

Vezi ca ajungem la acelasi numitor!

Fara spam,fara reclama,fara pm...und..und..und!!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca exprimarea nu a fost una tocmai potrivita. Regula pentru a putea vota nu se refera la un numar de mesaje ci la o anumita data a inregistrarii ca si utilizator DC asa cum a precizat Laura mai sus.
Sper sa se fi inteles motivatia acestei implementari de natura tehnica.
Pe de alta parte va recomand sa va reamintiti de existenta regulamentului de concurs privind votarea.
Nu uitati ca fiecare utilizator este absolut liber sa voteze exact cum doreste nu este necesara nici o motivare a votului exprimat, comentariile sunt de prisos.
Regulamentul de concurs este foarte clar si se va aplica intocmai.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput