Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna tuturor!
Am recuperat ce-ati scris de vineri incoace, m-am regasit si eu in actiunile voastre privind spalatul si calcatul hainutelor bebelusilor, doar ca eu le calc doar pe fata, pt ca nici primii copii nu mi-au fost sensibili si sper sa n-am probleme nici cu gemenasii. Si nu vrea sa-mi complic singura viata, am si asa destule de facut.
La multi ani Beatrix, cu intarziere!
Si noi avem programare la medic sapt asta, sper sa fie totul bine, oricum spatele ma omoara, nu mai pot sta mai mult de 5 min in picioare. Iar cand aspir si spal vasele ma tin de mobila, chiuveta, ma sprijin cat pot. Au inceput sa mi se umfle si picioarele, incerc sa reduc sarea... Incepe greul!
Si eu am mancarimi pe burta, dar numai cand uit sa ma dau cu ulei.
Fetele care nasteti prin cezariana, ce alegeti, rahie sau anestezie generala? Eu am inteles ca la spitalul unde voi naste nu se mai face anestezie generala si rahia ma cam sperie, nu prea stiu multe despre ea. Din cate cunoasteti, cum credeti ca e mai bine?
Lady, am votat si noi!

Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 28+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

multumim!

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Ica si celelalte fete, nu mi-a trecut prin cap sa va spun, nu va mai luati electrice de la expo mai ales daca nu au reprezentanta sau magazin in orasul vostru. Am o prietena care a schimbat de patru ori pompa de san Avent. Pastrati neaparat bonul. Philips-ul schimba produsul cu totul daca se strica dar nu tuturor le place sa mai stea sa faca actele pentru asta si va trimit acasa. mare atentie deci.

Nu am apucat sa va citesc in ultimele zile dar incerc acum.

Sunt putin amarata ca mi-au aparut vergeturi la sanul stang. Ok, mea culpa, nu am dat cu crema decat de doua ori pe luna pana acum, m-am concentrat pe burta dar sunt tare suparata. E ala mai mic si abia a crescut si el,cum pana mea sa faca vergeturi????? Altele isi pun silcon de n kile si nu au nimic iar tatica mea s-a stricat de la asa putin......
am inceput sa ma dau de trei ori pe zi cu toate cremele antivergeturi ca cica sunt in faza incipienta si pot dispare. Sambata dimineata nu aveam nimic iar sambata seara era ceva vineriu-rosiatic.
Mare suparare

+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

danezza, noi suntem mai maricele putintel (azi 28s5z).. eu ma "documentez" dupa prima pagina , care in ce sapt e

per total la masuratori varsta gestationala vs varsta masuratorilor, diferenta este de 2-3 zile .. la stomacel e diferenta cea mai mare (undeva la 2 sapt-mereu a fost asa ) iar la greutate e mai miculuta cu vreo 10 zile (mereu a avut diferente de 2-3-5 zile , inca de la prima eco) ..

matza , m-am prapadit cu povestea taticii tale cu vergeturi ;la medic ai ajuns cu puiul ala de mancarime?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

ce liniste e pe aici.....
Abia astept sa se faca ora de plecat acasa, sa ajung sa-mi pup sotul de care mi-e dor rau de tot. Nu ca nu am fi stat tot week-end-ul impreuna dar asa...mi se mai face dor de el.
Am gasit ce sa-i iau de Craciun si sunt tare tare bucuroasa, ca un copil.

+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

lady, votat si eu

ana,eu sunt pro rahianestezie ,e mai safe si pt. bebe si ai posibilitatea de a-l vedea imediat dupa nastere ...eu daca ajung la cezariana o sa cer expres sa-mi fac rahi,plus ca iti revii si mai repede din asta decat din cea totala.

ma inscriu si eu in randul mamicilor care au impresia ca burtica e mai mica decat ar trebui ...dar nici ca-mi pasa ,stiu\simt ca bebe e ok ,chiar daca confirmarea o sa o am doar miercuri,abia astept sa-mi vad piticuta la eco

minunea mea 31+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am trecut sa va salut doar, de cateva zile am o stare fff proasta, care, alimentata si de hormonii de sarcina mi-au adus o frumusete de depresie. Asa ca sper sa nu se supere nimeni daca ma voi retrage o perioada...MyLady, daca nu te superi, o sa las deschiderea urmatorului capitol in seama ta.
Vroiam doar sa va spun ca am aflat zilele trecute de niste discuri din silicon care formeaza sfarcurile pentru alaptat si care se recomanda a fi purtate in ultimul trimestru de sarcina. Pentru mine a fost o mare bucurie sa descopar ca exista asa ceva, pentru ca la Maria pediatra mi-a spus, la 3 zile dupa nastere "aaa, pai tu n-ai sfarcuri deloc, nu poti alapta, trecem pe lapte praf". Si desi nu am ascultat-o din prima si m-am chinuit vreo 5 saptamani sa-i dau laptele meu, ceva nu mergea cum trebuie iar la sfarsitul celor 5 saptamani nu am mai avut lapte. Sper ca de data asta sa nu-mi mai stea nimic in cale si sa pot alapta cat mai mult posibil. www.mytoys.de/Medela-Brustwarzenformer/Stillzubeh%C3%B6r/KID/de-mt.ba.ca01.06/1995123" target="_blank">Asa arata discurile de care va vorbeam. V-am spus asta pentru ca poate mai sunt mamici interesate.
Aveti grija de burtici...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 29+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

offff...LexiTe pot ajuta cu ceva?

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lexi sa treaca depresia la fata ;daca simti ca-ti e mai bine sa stai pitita , ok , dar eu as zice sa ramai activa , poate iti mai fug gandurile de la cele ce te intristeaza ...stiu ca nu e incalzeste , dar nici eu nu-s prea in forma ... ma macina "scenarita" cea de toate zilele ..

ana , si eu as opta pt rahi , desi la operatia de apendic am avut niste dureri de capatana ..nici nu vreau sa-mi amintesc

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

lexi, un sa treci cat mai repede peste depresie, si sa te avem alaturi de noi

foarte important dupa rahi este sa nu miscam capul din coloana,cel putin 6 ore parca, adica sa nu-l ridicam,doar intr-o parte avem voie ,dar asta e riscul la rahi ,pe cand la totala e mai mare ,zic eu care am vazut mai multe din pacate...dar sunt anestezii generale care decurg foarte bine ,sa nu se sperie careva acum

minunea mea 31+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput