Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
ALTESA spune:
laura ma gandeam ca poate ma doare burtica ca sunt mai avansata si de asta te-am intrebat dar vad ca tu stai bine ideea e ca atunci cand stau in picioare dupa vreo ora deja simt ca mi se intinde burta ,parca trage cineva de ea in jos si simt asa o presiune si ma duc repede in pat.
Iar cu intepaturile vaginale ori am racit ori am vreo infectie.
Mylady no-spa de la 22 de saptamani iau cate unul de 40 de mg seara la culcare si nu-ti mai spun ca imi daduse de 80 dar nu am luat asa mult.
Daca nu iau nu ma lasa deloc contractiile nu stiu ce sa mai fac.
31+ cu
baby Rafael-Ioan
silvi23 spune:
Ica ,felicitari pentru rezultatul de la eco!
si spor la crescut de acuma,sa creasca cat mai mult.
+30 cu 
tebligia spune:
Altesa dr tau nu ti-a dat gynipral o jumatate la 8 ore pentru contractii?
eu am avut o sapt de contractii si asta mi-a dat plus nospa la 6 aore
si in 3 zile s-a relaxat uterul
vb cu dr care te are in evidenta
Ica felicitari pt echo
mihaelaradu spune:
Buna dimineata, burtici!
Multumesc de incurajari Lady :) E chiar frustrant pentru ca nu ma pot hotari daca voi zbura de Sarbatori acasa sau nu.
O sa am 28 saptamani la dus si 31 saptamani la intoarcere. Parerile medicilor pe care i-am consultat sunt impartite, iar explicatiile ar fi ca zborul nu afecteaza bebelusul atat de mult, cat tulbura mamica. In sensul in care esti congestionata in timpul zborului, circulatia periferica nu va fi atat de buna, oboseala mare, etc...Sincer nu stiu ce sa fac, intrucat mi-e atat de dor de casa si nu am mai facut Sarbatorile alaturi de familia mea de 3 ani (nici cele Pascale, nici Craciunul)..Poate fetele plecate departe de sunetul colindelor, de mirosul cozonacilor, de zapada pufoasa, de brazii argintii, stiu ce sentimente am..Mai am putin si ma ia depresia 

23+ Are mama o fetita frumusica foc
http://flowerspeaking.wordpress.com/
ALTESA spune:
ligia nu nu mi-a dat asa ceva mi-a zis sa iau no-spa cand simt nevoia .
si tu ai luat decat atunci in perioada aia si apoi gata ti-au trecut?
31+ cu
baby Rafael-Ioan
danezza spune:
Pentru burticile din Bucuresti, in perioada 7 nov - 7 dec la centrul medical med-as (intrati si cautati-l ca eu daca postez cred ca se considera reclama) sunt reduceri de 50% la orice ecografie din sarcina.
Poate sunteti interesate
in 26+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
bulinuta27 spune:
neata fetele
offf vad ca depresia asta se lasa instalata peste multe burtici;;;my lady, lexi, mihaelaradu
si capul sus...trecem si peste asta ..si eu sunt usor depresiva dar cred ca la mine nu se manifesta prea tare ptr ca efectiv nu ma timp nici la baie sa merg 
my lady mama este da...iar burtoiul...e mare cat o zi de post
si are o forma la fel cu prima sarcina...dar io-s mare io si de aia si burtica e pe masura, am doar 23 sapt si 6 zile ![]()
annisia o singura hartie de la medicul de medicina muncii in baza careia s-a semnat o decizie si gata, ia ameninta-i tu putin cu ITM-ul...ma rog io am teoretic 6 ore ca practic plec numa la 9-10 asa ca...
lalilutza si pe Rares l-am plimbat tot asa de la 2 luni in burtic la Viena si el a iesit tot asa: super plimbaret...daca s-ar putea sa stea numai plecat ar fi super...dar cu mamaie dupa noi ![]()
mihaelaradu si eu am tahicardie: tesniune 8 cu 5 si puls sarit bine de 100...dar prefer asa decat data trecut cu tensiune 21
va pup si mai revin
bulinuta mamica de bulinel dragutel
(19.07.2006 - 9:37) si
23+
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
nikoniko spune:
Bulinuta, si eu am aceeasi problema: tensiunea mica si puls peste 110 (a ajuns si la 124). Tu iei ceva pt asta? 
Niko, mami de Alex(1995) si
15+ cu 
MTHFR C677 Homozigot
bulinuta27 spune:
nikoniko iau 3 pastile pe zi de ca, mg zn se de la o anumita firma,,,asa mi-a spus dr meu...e un pic mai bine dar nu extraordinar
bulinuta mamica de bulinel dragutel
(19.07.2006 - 9:37) si
23+
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze