Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Anissia...nush cum sa te ajut...dar voi nu aveti un jurist la firma?

sau poti merge la ITM...sa ceri o parere si lor!

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna dimineata,

ieri am fost si noi la dr. am facut eco si totul e dezvoltat normal pentru varsta sarcinii, are doar 3 zile in plus. bb a facut 1kg :).
nu mi-a spus sa fac vaccinul pentru rh, mi-a spus doar sa ma programez la eco pt 32 de saptamani si am reusit sa ma programez in data de 7 dec. in rest iau aceleasi vitamine si iau in continuare essentiale forte pentru ficat.

mady am vazut aseara la stirile de pe tvr1, dar n-am fost f atenta, ceva despre spitalul pantelimon. poate reusesti sa gasesti pe net.

lexi...fiecare persoana are modul ei de a reactiona la depresii, dar sunt convinsa ca discutand aici cu noi, nu neaparat despre ce te macina pe tine, ci din contra, despre tot felul de alte subiecte, te va face sa treci mai usor peste, mai ales ca tu esti una dintre persoanele care poate acorda multe sfaturi noua, celor incepatoare.
la fel si pt dr anca.

lady...tu trebuie sa ne mobilizezi pe toate. ce e cu atitudinea asta?

beatrix-sper ca nu incurc- tu esti cea care a postat link-ul cu povestea nasterii? nu stiu ce m-a apucat de am inceput sa citesc la serviciu, cert e ca m-a lovit plansul. f emotionanta povestea ta. au fost cativa colegi care au avut treaba si au intrat la mine in birou si nu stiau ce mi s-a intamplat

daneza tu parca intrebai de scurgeri. eu am de la inceputul sarcinii si folosesc tamp zilnice si nu folosesc d-alea subtiri. mai ales dimineata cand ma ridic din pat sunt mai apoase. cand i-am spus dr m-a intrebat daca am si mancarimi si i-am spus ca nu am. atunci mi-a explicat ca sunt normale si ca daca vor persista dupa sarcina ne ocupam atunci de ele.

si pentru ca nu am apucat sa postez ieri transmit si eu tuturor fetelor care s-au sarbatorit la multi ani!!!!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ICA

Dar cu dr.Anca..ce-i?ca n-am fost pe faza...

Altesa... si eu am mai avut mancarimi cu zici tu..dar sunt pe sistem nervos...sunt o reactie a organismului la stres,oboseala, ganduri, probleme de peste zi...agitatie..aglomeratie si chiar haine incomode!

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

danezza, din cate am citit eu e o chestie oarescum normala ca spre trim III sa fie scurgeri vaginale mai abundente
http://www.reclamamascataatentie/sarcina/sanatate-si-ingrijire/Scurgeri-vaginale-in-sarcina-a6826.html
insa cel mai sanatos intraba-ti doctorul cand ajungi la control(oricum sunt atenti drii la cantitatea de lichid amniotic)

La multi anisori pt ieri, tuturor ce poarta numele sfintilor arhangheli Mihail si Gavril
si pt ca Sf Nectarie mi-e un sfant drag mie , urez si celor ce poarta numele Sfantului...LA MULTI ANI!!!

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Ana,
stai si odihneste-te daca asa sunt recomandarile. Chiar daca te vei interna o sapt, o sa fie bine, gandim pozitiv pt bebei!

aerlilian - sedatif PC chiar daca e homeopat - mi se pare ca scrie pe prospect ca nu e recomandat in sarcina sau ca nu a fost testat pe fameile insarcinate. mai vezi si tu .. mai bine nu iei. bea ceaiuri multe de tei ca sunt mai ok

Ica, Georgia - ms de raspuns, m-am mai linistit

in 26+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Neata.Noi am intrat in 26 de sap si crestem mari .Folosesc uleiuri de corp de 2 ori pe zi ca sa nu imi crape pielea dimineata cu asta www.aldedra.ro/weleda/weleda-ulei-de-corp-pentru-sarcina" target="_blank">http://www.aldedra.ro/weleda/weleda-ulei-de-corp-pentru-sarcina iar seara cu asta www.farmamed.ro/magazin-online/produse_pentru_corp/ulei_de_corp_regenerator_din_rodie_100_ml_.html" target="_blank">http://www.farmamed.ro/magazin-online/produse_pentru_corp/ulei_de_corp_regenerator_din_rodie_100_ml_.html doar ca eu mi le iau cu 5 lei .Simt ca se mareste bebe ca ma apasa ba in dreapta,ba in stanga ,ba ma tine sus ba intr-o parte si tot asa
Saptamana viitoare mergem la control si asteptam sa vedem daca tot fetita e bebe

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Buna dimineata burtici,
am o dedicatie pentru Lexi si nu numai:http://www.youtube.com/watch?v=ZWHpcKXt-qQ,,sa va insenineze ziua,sper ca am adus un mic zambet pe chipul vostru...sa aveti o zi frumoasa

+30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna fetelor
Sunt o viitoare mamica in 22 de sapt dar activez la strengari de martie-aprilie dc ma puteti ajuta cu un sfat pana ajung eu la dr. mea ginecoloaga , am fost ieri la eco pt morfologia de ttimestrul II fetita este ok este in grafic are 475g si 17cm de la cap la fundulet numai ca a val la IR ombilical e mare si IR pe arterele uterine sunt mari, din ce am inteles eu de la dr Iosup ca dc nu ma menajez eu sa ma relaxez sa nu mai fiu stresata cica copilul nu s-ar mai alimenta cum trebuie , aveti idee ar trebui sa fac analize de trombofilie sau ce analize as putea face? vreau sa ma documentez un pic pana ajung la dr mea sa nu ma duc chiar bata.
va pup sa aveti nasteri usoare , bebei sanatosi si mancaciosi.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

gabrielarusu, IRurile mari nu au neaparat legatura cu trombofilia. Si eu le-am avut maricele la prima sarcina si eu am muncit pana in ziua nasterii; e posibil ca bb sa se nasca mai mititel sau, daca sunt probleme, inainte de termen (dar nu e obligatoriu). Trebuie doar monitorizate mai cu atentie decat in mod nornal. Stai linistita

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Matza, am facut niste analize de sange si m-am dus cu vreo 3 probe de urina.pentru una(proteinurie), a trebuit sa adun urina din 24 ore si din totalul ala sa duc o proba....jenant un piclista analize:
hemoleucograma,glucoza serica,creatina serica, uree serica,TGO,TGP,sideremie,calciu ionic, calciu seric,examen urina,urocultura si proteinuria...partea buna e ca toate au fost compensate.

+30 cu

Mergi la inceput